Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Rekrytointi

Haetaan määräaikaiseen työsuhteeseen hiihtokeskustyöntekijöitä (rinnetyöntekijöitä, vuokraamo/ski-shop-työntekijöitä ja lipunmyynnin työntekijöitä).

Edellytämme hakijalta: asiakaspalvelu henkisyyttä, positiivista ja joustavaa elämänasennetta sekä oma-aloitteisuutta.  Asiakaspalvelutyötehtävissä arvostamme hakijalta englanninkielen taitoa. Vuokraamo/Ski-Shop-työntekijän tehtävissä katsomme eduksi lasketteluvälineiden tuntemuksen

Rinnetyöntekijän työtehtävät: päätehtävä asiakaspalvelu hisseillä sekä muuta avustavaa hiihtokeskustyötä.

Vuokraamo/Ski-Shop työtehtävä: päätehtävä asiakaspalvelutyö välinevuokraamossa, välinehuoltoa, välineiden myyntiä.

Täytä alla oleva työnhakulomake! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksen myös postitse osoitteeseen: Sappee Matkailukeskus, Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka. Hakemukseen maininta työhakemus.

Kauden valmistelukiireiden vuoksi emme ehdi vastaamaan puhelintiedusteluihin.

Rajoitettujen julkisten kulkuyhteyksien vuoksi hakijalla tulee olla auto käytössä.

Hakuaika päättyy 22.2.2018.

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen ravintolatyöntekijöitä / plokkareita tulevalle talvisesongille

Sappeen rinneravintoloilla on monenlaisia ravintoloita joissa tarjoamme asiakkaillemme kahvilapalveluita, lounasta, a`la cartea, kokouspalveluita, juhlapalveluita ym. tapahtumia. Haemme joukkoomme talvikaudelle ravintolatyöntekijöitä / plokkareita. Työtehtäviisi kuuluu ruoka-annosten vientiä, plokkaus, tiskaaminen, kassantausta työt ja asiakaspalvelutyö. Työ on viikonloppupainotteista.
Odotamme sinulta positiivista asennetta, reipasta mieltä, oma-aloitteisuutta, palveluhenkistä mieltä ja että hymysi ei hyydy kiireessäkään. Otathan myöskin huomioon, että julkisella liikenteellä ei pääse paikalle.

Hakuaika päättyy 15.12.2017

Täytä alla oleva työhakulomake. Vaihtoehtoisesti voit lähettää vapaamuotoisen ravintolaa koskevat työhakemuksen myös sähköpostitse osoitteeseen: taina.silvan@sappee.fi

Punaisella tähdellä (*) merkityt kohdat pakollisia.

Täytä tähän vielä lisätietoja koulutuksestasi, kielitaidostasi ja työkokemuksestasi. Kerro myös jotakin muuta itsestäsi, elämäntilanteestasi ja esim. harrastuksistasi.

Kielitaito

Työhistoria

Kiitämme mielenkiinnosta!

CAPTCHA
Varmistamme että vastaaja on ihminen.
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.