Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

mySappee

Tervetuloa MySappee-sivuille!

Sappeen etuasiakkaana saat rahan arvoisia etuja Sappeen palveluihin. Etuasiakkaan uutiskirjeestä saat tietoa uusista eduista, majoitus- ja hissilipputarjouksista sekä Sappeen ajankohtaisista tapahtumista, esim. rinteiden avausajankohdasta.

Etuasiakkaan edut löytyvät kätevästi Sappeen Cardu-mobiilisovelluksesta. Cardusta löytyvät aina ajankohtaiset etuasiakaskupongit Sappeen palveluihin.

Rekisteröidyttyäsi Sappeen etuasiakkaaksi, saat älypuhelimeesi tekstiviestillä ohjeet Cardu-sovelluksen käyttöönottamiseksi.

Etuasiakaskortin käyttöönotto-ohjeet (Cardu).

mysappee_rekisteroidybanneri590x80.jpg

Nyt kannattaa liittyä Sappeen etuasiakkaaksi, saat tiedon Sappeen tapahtumista etulinjassa ja pääset viettämään enemmän aikaa rinteissä rahanarvoisista eduista nauttien.

 Muokkaa mySappee tiliäsi tästä >> 

Etuus mySappee Etuklubilaisille.

Sunnuntaisin helmi- ja maaliskuussa sekä päivittäin aikavälillä 20.2.-4.3. tarjoamme kaikille alle 11-vuotiaille tunnin laskettelukokeilun veloituksetta. Tarjous sisältää hissilipun ja lasketteluvälineet tunniksi. Edun saaminen edellyttää rekisteröitymistä mySappee Etuklubiin (www.sappee.fi/fi/mysappee) ja ottamalla käyttöön Cardu-sovelluksessa olevan mySappee etukortin. Edun saa esittämällä mySappee etukortissa olevan etukupongin välinevuokraamossa (hissilipun saa välinevuokraamosta, välineiden noudon yhteydessä).

HUOM! Maksuton laskettelukokeiluetu on käytettävissä vain kerran.

Etu on henkilökohtainen! Huom. lapset saavat edun, kun tulevat mäkeen aikuisen kanssa, jolla on Cardussa oleva mySappee etukortti käytössä.

Edun saaminen edellyttää rekisteröitymistä mySappee Etuklubiin ja ottamalla käyttöön Cardu-sovelluksessa olevan mySappee etukortin.

Kaikki MySappee-etuklubiin 15.3.2017 mennessä liittyneet osallistuvat 1152 euron arvoisen viikonloppupaketin arvontaan.

Paketti sisältää:

• Majoitus Sappee Chalets kaksiossa neljälle

• Hissiliput neljälle kolmeksi päiväksi

• Välineet neljälle kolmeksi päiväksi

Majoitusajankohta: pääsiäsiviikoloppu 14.-16.4.2017

 

My Sappee- sivuilla pääset tutustumaan myös Sappee aiheisiin Instagram- kuviin. Myös sinun kuvasi voi olla kaikkien nähtävillä, kun merkitset Instagram- kuvaan jonkin seuraavista tageista:

#sappee
#sappeesnowpark
#sappeebikepark
#sappeemokit

#sappee

#sappeesnowpark

#sappeebikepark

#sappeemokit

skidays_icon.jpg

Sappee Ski Days - Seuraa hissinousujasi

Tervetuloa käyttämään myös Sappeen Ski Days-palvelua, jolla voit seurata hissinousujasi kauden aikana. Oletko sinä nousurankingin ykkönen?

Tämän hetkinen Ski Days TOP10:

SijaNimiLaskut
1.Leo Järvensivu2376
2.Samuel Huuho2056
3.juuso soukkio1903
4.tupe1760
5.Kauko Nissinen1748
6.Tommi hölli1674
7.Matti Hölli1613
8.Jari1587
9.valtteri nikkilä1504
10.Ada mikkola1431