Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Lapsille

Sappeen lastenmaailma on täynnä tekemistä koko päiväksi.

Alkeisrinne
Korkeusero 30m
Pituus 250m
Ihanteellinen rinne lasketteluharrastuksen aloittamiseen. Helppo sompahissi vie rinteen päälle ja alastulo on tasaista ja sopivan loivaa myös lumilautailun alkeisharjoitteluun.
Alkeisrinteen sompahissi, Minisompa on maksullinen, hissilippu 10 € / päivä 6- vuotta täyttäneiltä. Lippu ladataan etäluettavalle sirukortille.
 
Siirtymärinne
Korkeusero 20m
Pituus 150m
Pieni rinne ensimmäisenä lastenmaailmaan tullessa. Rinne on pituuteen nähden hieman jyrkempi kuin Alkeisrinne, muttei liian vaikea. Hissinä naruhissi.
Rinteen naruhissi on ilmainen.
 
Hupsisrinne
Korkeusero 5m
Pituus 50m
Nimensä mukainen harjoittelurinne, jossa vauhti ei pääse kasvamaan kovaksi. Perheen pienimmille hyvä aloitusrinne. Hissinä naruhissi.
Rinteen naruhissi on ilmainen.
 
Lasten Crossrata
Kun pikkurinteet alkaa kyllästyttämään, voi lähteä kokeilemaan taitojaan lasten crossiradalle. Kummut ja kaarteet antavat tälle n. 250m pitkälle radalle haasteita. Radalla pystyy itse säätelemään hyvin vauhtia. Hissinä toimii alkeisrinteen sompahissi, pelkän minisomman lippu päiväksi 10€ 6-vuotta täyttäneiltä.
 
Pulkkamäki
Pituus n. 150m
Mikäli rinteisiin ei ole halua, voi pulkkamäessä kokea vauhdin hurmaa. Vuokraamosta voi vuokrata pulkan tai Stigan pientä korvausta vastaan. Pulkkamäessä ei ole hissiä.
 
Kota
Lastenmaailman kodassa on helppo pitää tauko harrastusten lomassa. Makkaranpaisto ja eväiden syönti käy tunnelmallisessa kodassa mukavasti ja taas voi lähteä jatkamaan kohti uusia haasteita Lastenmaailman rinteissä tai jo isommissa rinteissä.

Wernerin vauhdikas Hiihtokoulu

Wernerin vauhdikas hiihtokoulu on erityisesti lapsille tarkoitettu hiihtokoulu. Yhdessä Wernerin kanssa naperoikäiset oppivat hauskasti rinteiden pelisäännöt ja turvallisen laskettelun. Wernerin tavoitteena on tehdä lapsista monipuolisia lumiliikkujia.

  • LumiWerneri on aloitteleville yli 4-vuotiaille lapsille. LumiWernerin jälkeen lapsi hallitsee perustiedot ja -taidot.
  • VauhtiWernerin jälkeen lapsi on itsenäinen ja vauhdikas laskettelija. Suosittelemme että lapsi on käynyt LumiWernerin ennen VauhtiWerneriä tai on hankkinut vastaavat taidot muutoin.

 

Lumi ja VauhtiWerneri -kurssien ajankohdat Hiihtokoulu-sivullamme.


Tarkempi kuvaus Wernerin hiihtokoulusta