Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Snow Rent Card Season Pass, Terms of Delivery

Snow Rent Card Season Pass, Terms of Delivery

These are the terms of delivery regarding Sappee Resort's Snow Rent Card Season Pass (later: Snow Rent Card). These terms apply between Sappee Resort (later: Sappee) and season pass purchaser (later: customer).

For the winter season, Sappee sells a limited number of Snow Rent Cards. The price of the card is 119,99€ for the winter season 2018/2019. Snow Rent Cards are sold via the Sappee web shop. Snow Rent Cards are sold in the order in which they are purchased.

By purchasing a Snow Rent Card from Sappee Resort, the customer agrees to comply with the following rules: Asiakkaan ostaessa Sappeen matkailukeskuksen Snow Rent Card kausikortin, sitoutuu hän noudattamaan alla olevia toimitusehtoja.

 1. Kausikortin maksaminen. Kausikortti maksetaan Sappeen verkkokaupassa oston yhteydessä.
   
 2. Kausikortin voimassaoloaika. Kausikortti on voimassa talvikauden 2018-2019, siitä alkaen, kun kausikortti on maksettu.  Talvikausi alkaa, kun Sappeella on virallisesti yksi rinne avoinna ja on voimassa niin kauan kun rinteet ovat avoinna.
   
 3. Kausikortti on henkilökohtainen. Kausikortti tehdään, kun asiakas (korttiin merkitty henkilö) tulee ensimmäistä kertaa käyttämään palvelua. Asiakkaan tulee tuoda mukanaan kortin käyttäjän kuva (passikuva tai vastaava).
   
 4. Kausikorttiin merkitty henkilö saa Sappeen välinevuokraamosta normaalitasoisen lasketteluvälinesetin (sis. laskettelusukset, laskettelumonot ja laskettelusauvat) tai normaalitasoisen lumilautasetin (sis. lumilauta ja lumilautakengät) käyttöönsä yhdeksi päiväksi kerrallaan, esittämällä voimassa olevan kausikortin välinevuokraamon kassalla.  
   
 5. Vuokravälineiden saatavuus. Välineiden saatavuus Sappeen normaalin vuokrakalusto saatavuuden mukaan.
   
 6. Väärinkäytökset. Mikäli korttia käytetään väärin, on Sappeella oikeus ottaa kortti määräajaksi pois käytöstä tai räikeissä väärinkäyttö tapauksissa ottaa kausikortti pois kokonaan asiakkaan käytöstä.
   
 7. Muut noudatettavat toimitusehdot. Kausikortin suhteen noudatetaan myös Suomen hiihtokeskusyhdistyksen ja kuluttaja-asiamiehen välillä hyväksyttyjä välinvuokraamoja koskevia sopimusehtoja. Sopimusehdot on päivitetty 8.12.2009. Linkki toimitusehtoihin: https://www.ski.fi/info/sopimusehdot/valinevuokraamojen-sopimusehdot/