Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Bike Park -vuokraamon toimitusehdot ja ohjeet

Valitse haluamasi vuokrauspäivä. Saat listan vapaana olevista vuokrapyöristä kyseiselle päivälle. Klikkaamalla "varaa", pääset vuokraamaan pyörän. Voit valita pyörän lisäksi myös suojavarustepaketin ennen pyörän hyväksymistä ostoskoriin. Huomioi, että pyörillä on eri vuokra- aikoja ja pyöriä on erikokoisia.

Täytä tietosi asiakastietokenttiin ja tarkista vielä että tilauksesi on oikein. Tiedot täytettyäsi klikkaa "seuraava". Voit siirtyä maksamaan vuokran klikkaamalla haluamaasi maksutapaa.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Vuokrapyörän lunastus

Pyörä lunastetaan käyttöön Sappeen vuokraamosta varattuna ajankohtana. Mikäli estyt saapumaan varattuna aikana, ei pyörävuokraa palauteta ellei kyseessä ole sairastuminen tai loukkaantuminen. Sairastumistapauksissa tulee toimittaa vuokranantajalle lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys sairastumisesta/ loukkaantumisesta.

Toimitusehdot

Pidätämme oikeuden tarjota korvaavaa pyörää vuokra-ajalle, jos verkkokaupassa tilauksen tiedot eivät tallennu täydellisesti tilauksen ja maksun  yhteydessä tai pyörä on rikkoutunut edellisen asiakkaan käytössä.

Muutokset ja peruutukset

Vuokraaja on velvollinen tarkistamaan, että BikePark on avoinna vuokrausajankohtana. Kovan tuulen, sateen tai ukkosen vuoksi parkki saatetaan joutua sulkemaan kunnes olosuhteet paranevat.  

Huomioitavaa

Tulethan ajoissa vuokraamoon, jotta pääset ajamaan koko vuokra-aikasi ajan. Vuokraamossa saattaa olla ruuhkaa vuokra-aikojen alkaessa.  

Riitojen ratkaisu

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Tästä sopimuksesta ja sopimussuhteesta mahdollisesti aiheutuvat riitaisuudet ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla, mutta mikäli neuvotteluissa ei päästä yksimielisyyteen, ratkaistaan riitaisuudet ensimmäisenä asteena Tampereen käräjäoikeudessa. Kuluttaja-asiakkaalla on kuluttajansuojalain (38/1978) 12 luvun 1 d §:n mukaan oikeus nostaa kanne sen paikkakunnan yleisessä alioikeudessa, jonka tuomiopiirissä hänellä on Suomessa asuinpaikka. Kuluttaja-asiakkaalla on myös oikeus saattaa erimielisyys kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

BikePark välinevuokraamoiden sopimusehdot