Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Yrityksen tärkeimmät sidosryhmät?

Mitkä ovat sinun yrityksesi tärkeimmät sidosryhmät? Uskoisin, että mieleesi tulevat ensimmäisenä yrityksesi työntekijät sekä yrityksesi asiakkaat. Työntekijöiden sitoutuneisuus ja työhyvinvointi ovat erittäin tärkeässä roolissa yrityksen menestymisen näkökulmasta. Miten teidän yrityksessänne on huomioitu työntekijöiden työssä jaksaminen ja työhyvinvointi? 

 

Laskettelu harrastuksena

Mäenlaskua, tunturihiihtoa on Suomessa harrastettu jo yli sata vuotta. Hiihtokeskustoimintaakin on tuotettu jo yli 80 vuotta. Suomessa on pitkät perinteet suksilla liikkumiseen. Laskettelu lajina on aikojen saatossa muuttunut paljon, mutta perusluonne ei ole muuttunut mihinkään. Laskettelu on edelleen hieno ulkoilu- ja liikuntamuoto, jota voi harrastaa yhdessä perheen kanssa, yksin tai kaveriporukalla. Tässä oikeastaan kiteytyy laskettelun monipuolisuus.

Vuoden Hiihtokeskus

Tässä vaiheessa on hyvä tehdä pieni aikamatka. Sappeella on laskettelutoiminta aloitettu 80-luvun lopussa. Ensimmäiset vuodet olivat hankalia ja toiminnan alulle laittanut yrittäjä joutuikin lopettamaan toiminanna parin ensimmäisen vuoden jälkeen.