Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Caravan toimitusehdot

Sappeen Matkailukeskuksen vaunualueen toimitusehdot ja järjestyssäännöt.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Vuorokausipaikkavaraukset

Varauksen voi tehdä verkkokaupastamme tai myyntipalvelusta. Maksetun paikan maksuja ei palauteta peruutuksen sattuessa, ellei kyseessä ole sairastuminen tai kuolemantapaus. Vaunupaikan hintaan ei sisälly sähkö, ellei varauksen tilausvahvistuksessa toisin mainita.

Vaunualue

Matkailukeskuksen vaunualue sijaitsee Sappeenvuoren huipulla. Vaunualueella on n. 225 paikkaa.

Kausipaikat

Kausipaikka tarkoittaa etukäteen varattua ja maksettua asuntovaunun tai - auton sähköpaikkaa. Kausipaikka sisältää ainoastaan paikan joko asuntoautolle tai -vaunulle. Ei esim. sekä vaunulle että asuntoautolle, vaan toisesta vaunusta tai asuntoautosta peritään myös toinen paikkamaksu sähköineen.

Uuden kausipaikan varaus

Kausipaikkaa varatessa toivotaan ja oletetaan että asiakas käy itse paikan päällä katsomassa haluamansa vapaan paikan.
Varaus vahvistetaan 14 vrk:n kuluessa maksamalla varausmaksu Deltarec Oy:n tilille, muutoin varaus peruuntuu. Varausmaksua ei palauteta. Loppusuoritus erääntyy sovittuna eräpäivänä, kuitenkin viimeistään 15.10 tai ennen vaunun tuontia alueelle.
Jo kausipaikan omaavilla asiakkailla on oikeus samaan paikkaansa tulevaksi kaudeksi. Vapautuvat paikat ovat selvillä toukokuussa kuluvaa kautta.

Kausipaikan uudelleen varaus seuraavalle kaudelle

Jo olemassa oleva kausipaikka varataan seuraavalle kaudelle nettivarauslomakkeella. Seuraavan kauden vaunupaikkavarauksista lähetetään sähköpostilla infoa kuluvan kauden lopulla.

Varaus tulee tehdä seuraavasti:
• Kesä- ja Talvikausipaikalle ennen 30.4.
Toukokuun alussa kaikki vapaaksi jääneet paikat ovat julkisessa myynnissä.

Kausipaikan varausmaksun suorittaminen

Varaus vahvistetaan 14 vrk:n kuluessa maksamalla varausmaksu Deltarec Oy:n tilille, muutoin varaus peruuntuu. Varausmaksua ei palauteta.
Kesäkausipaikan maksu suoritetaan kokonaisuudessaan 14 vrk:n kuluessa varauksesta Deltarec Oy:n tilille, muutoin varaus peruuntuu. Kesäpaikan paikkamaksua ei palauteta.

Kausipaikan kesä - ja talvihinta

Talvikausipaikoilla on kaksi hinnoittelukautta, edullisempi kesähinta sekä normaalihinta. Kesähinta edellyttää kausipaikan maksua ennen 31. heinäkuuta (kaudelle 2021-2022 maksettava ennen 31.8.21). 1.8 (kaudella 2021-2022 1.9) lähtien hinta on normaali talvihinta. Kesäpaikan hintaa voi tiedustella matkailukeskuksesta. Paikan kaikki maksut tulee olla maksettu viimeistään 15.10 mennessä. 15.10 jälkeen tehdyn varauksen paikkahinta tulee suorittaa kokonaisuudessaan 14 vrk:n kuluttua varauksen teosta.

Kausikortti

Talvikausipaikkoja tarjotaan joko ilman kausikorttia tai sisältäen yhden henkilökohtaisen kausikortin.
Lisämaksusta kausikortti on vaihdettavissa ns. Yrityskorttiin, joka on yhden henkilön käytettävissä kerrallaan.
Henkilökohtaista kausikorttia varten valokuva otetaan lipunmyynnissä samalla kun kausikortti tehdään.
Kausikortti tehdään sirukortille, joka ei sisälly kausikortin hintaan. Mikäli asiakkaalla on ennestään Axess- järjestelmän sirukortti, voidaan kausikortti tehdä siihen.

Kotiin unohtunut kausikortti

Jos kausikortti unohtuu kotiin, voi asiakas lunastaa 1 kerran kauden aikana itsellensä päivän hissilipun veloituksetta. Hinta on sama niin lapsille kuin aikuisillekin. Lisäksi tulee ostaa latauskortti (7€) ellei sellaista ole valmiina. Mikäli kortti unohtuu uudelleen, tulee asiakkaan maksaa lipusta 10€/päivä + tarvittaessa latauskortti 7€.

Kadonnut kausikortti

Jos asiakas hukkaa kausikorttinsa, tulee siitä ilmoittaa viipymättä Sappeelle. Vanha kausikortti suljetaan ja asiakas voi lunastaa itselleen uuden kausikortin 10€:n hintaan + latauskortti tarvittaessa 7€.

Kausikortin menettäminen

Noudatamme Suomen Hiihtokeskusyhdistys Ry:n rinneturvallisuus-ohjeita sekä toimitusehtoja koskien rinnepalveluja.

Kausipaikka

Kausipaikan maksaneille lähetetään syksyllä sähköpostilla sopimus (mikäli sähköpostiosoitetta ei ole, lähetämme normaalin kirjeen) jossa on esitäytettynä asiakkaan tiedot. Asiakkaan tulee tarkistaa omat tietonsa ja ilmoittaa meille viipymättä, mikäli tiedoissa on virheitä. Sopimus muodostuu Deltarec Oy:n ja asiakkaan välillä, kun paikka on kokonaisuudessaan maksettu.
Vaunupaikan sähkönmittauksen vuoksi, asiakkaan tulee ilmoittaa meille vaunun tuontipäivä joko sähköpostilla tai puhelimitse. Mikäli päivää ei ole ilmoitettu, aloitetaan sähkön mittaus kauden alusta. Sopimuksella asiakas sitoutuu noudattamaan näitä toimitusehtoja sekä järjestyssääntöjä.
Kausipaikkaan sisältyy tiettyjä etuuksia, mutta myös velvollisuuksia.

Saunat, tiskipaikka ja kemiallisen wc:n tyhjennys

Kausipaikan hintaan sisältyy saunan ja suihkun käyttö perjantai- ja lauantai-iltoina, sekä loma-aikana tarpeen mukaan.
Sauna-ajat on erikseen ilmoitustauluilla ilmoitettu, netissä sekä facebookin Sappee Caravan- ryhmässä.
Sauna- ja suihkutiloista sekä pukuhuoneesta on poistuttava viimeistään sauna-ajan loputtua.
Matkailukeskus ei säilytä saunoihin unohtuneita tavaroita.
Caravan huoltorakennuksesta löytyvät miesten ja naisten saunat, pukutilat, wc:t, tiskipaikka, puhtaan veden hakupiste sekä kemiallisen wc:n tyhjennyspaikka. Lisäksi tiskauspaikalla on pyykinpesukone ja kuivausrumpu, joiden käyttö on maksullista. Maksu suoritetaan Sappeen vuokraamoon tai lipunmyyntiin niiden aukioloaikoina.
Palvelut ovat käytettävissä ympäri vuoden, kuitenkin vain maksetun voimassa olevan kausijakson aikana.

Velvollisuudet

Matkailukeskus huolehtii vaunualueen teiden aurauksesta, mutta kausipaikan vuokrannut huolehtii itse kukin, oman paikkansa lumien kolaamisesta, myös ns. portin pielien aurausvalleista.

Järjestyssäännöt

- Sappeen matkailukeskuksella ja sen määräämällä huoltohenkilökunnalla on ns. Isännän oikeus. Jos vaunualueella majoittujat häiritsevät naapureita eikä tilanne korjaannu huomautuksista huolimatta, voidaan käyttää ns. Isännän oikeutta ja purkaa vuokrasopimus välittömästi. Tällöin vuokrahintaa ei vuokralaiselle palauteta ja vaunu on siirrettävä pois matkailukeskuksen alueelta.
- Caravan alueella hiljaisuus klo 22.00- 7.00. Pyydämme huomioimaan muut alueella majoittuvat asiakkaat hiljaisuuden aikana. Esim. musiikin soittaminen ulkona tai tarpeettoman kovaa ei ole suotavaa.
- Vaunualueelle ei saa tuoda siirrettäviä saunoja, paljuja yms. rakennelmia edes väliaikaisesti.
- Vaunualueella moottorikelkalla tai mönkijällä ajo on kielletty (ei koske huoltoajoa).
- Mopolla ajo matkailukeskuksen alueella on kielletty.
- Kausipaikalle ei saa tehdä kiinteitä rakennuksia / etutelttoja
- Vaunualueella ei saa muokata / tuoda hiekkaa paikan isontamiseksi eikä myöskään kaataa puita.
- Ilotulitteiden käyttö vaunualueella sekä parkkipaikoilla on kielletty. Ilotulitteiden ampumiseen osoitetaan paikka ennen Uuden Vuoden aattoa.
- Koirat on pidettävä kytkettyinä matkailukeskuksen alueella.
- Caravan saunat, pukuhuoneet, suihkutilat ja WC:t on jätettävä siistiin kuntoon saunomisen päätyttyä, tyhjät pullot vietävä pois. Sauna- ja suihkutiloista sekä pukuhuoneesta on poistuttava sauna- ajan päätyttyä.
- Vaunualueen grillikota ja laavu ovat kaikkien käytettävissä, muistathan siistiä paikat käytön jälkeen. Kota ja laavu käytettävissä joka päivä klo 7-22 välisenä aikana. Huomioittehan hiljaisuusajan.
- Asuntovaunun voi tuoda matkailukeskuksen alueelle sovittuna ajankohtana, alkaen aikaisintaan etukäteen päätettynä ajankohtana ja vaunu on vietävä pois kauden päättymisajankohtaan mennessä. Kauden alkamis- ja päättymisajat löytyvät caravan- sivulta.
- Vaunupaikka on tyhjennettävä ja jätettävä siistiin kuntoon, koska alue on avoinna ympäri vuoden.
KAIKKI roskat, jätteet, tavarat ja siirtolavat on vietävä lähtiessään pois alueelta, muuten hävitämme ne talvi- tai kesäkauden päätyttyä. Matkailukeskuksen toimesta tapahtuvasta siivouksesta veloitamme alk.100€:n siivousmaksun, joka kausipaikan vuokraaja tulee maksaa.

Kausipaikan sähkö

Koko vaunualueella on käytössä vaunupaikkakohtainen sähkönkulutuksen etämittaus. Asuntovaunussa ei tarvitse olla omaa mittaria, vaan sähkön kulutus luetaan lipunmyynnistä ja laskutetaan kulutuksen mukaisesti. Sähkön kulutus mitataan vaunualueiden jakokeskuksissa Mitrix-sähkönmittausjärjestelmällä.
Uudella vaunualueella, eli vaunupaikat 150-306, tarvitaan sähkötolppaan kolminapainen europistoke, joka vaunupaikkalaisen on itse hankittava.

Paikka - ja sähkömaksujen seuranta

Kausipaikan sähkön kulutus on tarkoitettu ainoastaan vaunun sähköistämiseen ja lämmitykseen. Kaikki kausipaikan sähkön kulutus (myös auton lämmitys sekä pihavalot) on mittauksen piirissä ja asiakasta veloitetaan sähkön kulutuksen mukaisesti. Siirtohäviö mittauspisteen ja kulutuskohteen välillä on huomioitu sähkön hinnoittelussa.

Sähkömaksu laskutetaan seuraavasti:
• Talvikauden sähkö laskutetaan joka kuukausi alkaen joulukuusta. Sähkölasku lähetetään pääsääntöisesti sähköpostilla. Halutessanne paperilaskun, tulee postituskulua 2€/ lasku. Tarkemmat tiedot laskutuksesta löydätte sopimuksesta.
• Kesäkauden sähkö laskutetaan kauden päätyttyä.
Sähkön velaksi myynnin vuoksi Matkailukeskuksella on oikeus pyytää kausipaikkalaiselta henkilötunnus varausta tehdessä.

Luonnonolosuhteista

Matkailukeskus ei korvaa luonnonolosuhteiden aiheuttamia vahinkoja vaunualueella.
Toivomme yhteistyötä hyvässä yhteisymmärryksessä, pyrimme auttamaan teitä parhaan tieto/ taitomme ja kykymme mukaan!

Henkilötietojen käsittely: Henkilötietolain (523/1999)10 §:n ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteriseloste