fi_0.png uk.png

Finnish Open tiedoite 2012

Finnish Openin big air -avauskisa erittäin kovatasoinen

Sappee Finnish Openin avauspäivän big air -kilpailu oli erittäin kovatasoinen. Pro-sarjassa sateli tuplakorkkitonneja yhtä sakeasti kuin lunta iltapäivän harjoituksissa.

”Taso kasvaa joka vuosi. Tänään se oli käsittämättömän kova. Huomisen slopestyle-kisassa vain taivas on rajana – noviiseista lähtien”, kilpailun järjestäjä ja Sappeen rinnepäällikkö Kosti Puurunen hehkutti kilpailun jälkeen.

Myös tuomariston mielestä taso ylitti kaikki odotukset.

Finnish Open on kaksipäiväinen freeski-kilpailu, jossa ensimmäisen päivän big air ja toisen päivän slopestyle-kisan yhteistulos ratkaisee voittajan. Pro-sarjan kolmelle parhaalle on jaossa 4000 euron rahapotti. Lisäksi Finnish Open toimii katsastuskilpailuna Ski Sport Finlandin new school -lajien maajoukkuevalintoihin kaudelle 2012–2013.

Finnish Openilla on ainoana kilpailuna Suomessa Association of Freeskiing Professionalsin (AFP) status. Näin ollen AFP:n jäseneksi rekisteröityneet kilpailijat saavat sijoituksistaan myös AFP-pisteitä. Pisteiden mukaan heidät rankataan AFP:n World Rankingiin.

Kaikille avoimen pro-sarjan lisäksi Finnish Openin mestaruudesta kisaillaan Novice- ja Lady-sarjoissa.

Big air -kilpailun tulokset  

Kisat jatkuvat lauantaina kello 11.30.

Instagram #sappeefinnishopen

Yhteistyössä

sponsori-veikkaus2.pngsponsori_dumle.pngsponsori_downdays.pngsponsori_fatlady.pngsponsori_giro.pngsponsori_pepsimax.pngsponsori_sappee.pngsponsori_hrk.pngsponsori_sappeesnowpark.pngsalomon.pngTazza_small.pngsmithoptics-logo2.pngsponsori_afp.pnglogostoked.pngMagiCam-logo2.pnghuippu-logo2.pngfightback_logo_large_transparent.png