Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Haetaan määräaikaiseen työsuhteeseen Bike Park-työntekijää

Hae töihin Suomen suosituimpaan Bike Parkiin! 

Bike Park-työntekijät ovat keskuksemme kesäajan boostereita. Työ sisältää  asiakaspalvelua hisseillä ja vuokraamossa sekä ratojen kunnossapitotöitä. Olisi mahtavaa jos olet maastopyöräilyn, enduropyöräilyn tai alamäkipyöräilyn harrastaja. Arvostamme kovasti, mikäli osaisit tehdä pyörän perushuoltoja itsenäisesti ja ymmärrät mitä huomioida, kun pyöriä vuokrataan asiakkaille. Jos olet supliikki mies tai nainen, omaat positiivisen elämänasenteen, olet oma-aloitteinen ja pidät yllä hyvää työhenkeä, niin laita meille hakemus.

Haemme nyt yhtä täysi-ikäistä Bike Park-työntekijää määräaikaiseen kesäkauden kestävään työsuhteeseen. Henkilökunta kruisailee Sappeen rinteillä veloituksetta ja perheenjäsenet mukavin alennuksin. Työntekijät saavat myös muita matkailukeskuksen palveluita alennettuun hintaan.

Täytä alla oleva työnhakulomake! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksen myös postitse osoitteeseen: Sappee Matkailukeskus, Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka. Hakemukseen maininta työhakemus.

Kesäkausi lähestyy jo kovaa vauhtia ja meillä riittää täällä nyt paljon tehtävää, jotta saamme rakennettua jälleen kerran loistavat olosuhteet. Siksi olemme nyt huonosti tavoitettavissa puhelinkyselyihin. 

Hakuaika päättyy 30.5.2020, aloitamme haastattelut kuitenkin jo aiemmin, joten laita hakeumus heti sisäään.

 

Punaisella tähdellä (*) merkityt kohdat pakollisia.

Täytä tähän vielä lisätietoja koulutuksestasi, kielitaidostasi ja työkokemuksestasi. Kerro myös jotakin muuta itsestäsi, elämäntilanteestasi ja esim. harrastuksistasi, tai vaihtoehtoisesti lisää CV tiedostona.

Voit lisätä CV:n pdf- tai doc-muodossa. Maksimikoko 5MB.

Kielitaito

Työhistoria

Kiitämme mielenkiinnosta!