Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Töihin Sappeelle!

Bike Park vastaava

 

Kiinnostaisiko sinua työskennellä sporttisessa, vauhdikkaassa ja menestyvässä yrityksessä? Sappee on kaikkea tätä. Meidät on valittu kolme kertaa Vuoden Hiihtokeskukseksi (1996, 2010 & 2018) sekä kerran Vuoden (2012) Kotimaan matkailuyritykseks ja Vuoden 2021 Bike Parkiksi & Vuoden 2021 hiihtokouluksi. Meillä Etelä-Suomen suosituimmassa hiihtokeskuksessa ja Suomen suosituimmassa Bike Parkissa pääset seuraamaan eturivistä sporttisia sekä vauhdikkaita talvi- ja kesälajeja.

 

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen rakennustyö taitoista kiinteistönhoitajaa sekä määräaikaiseen työsuhteeseen Bike Park- sekä seikkailupuistotyöntekijöitä ja ravintolatyöntekijöitä.

Tutustu lisää työtehtäviin alla olevien painikkeiden kautta.

ps. Sappeen työntekijät ajavat Sappeen Bike Parkissa ja seikkailevat Sappeen seikkailupuistossa veloituksetta. Työntekijöiden perheenjäsenet nauttivat Sappeen pyörily ja seikkailupuistopalveluista alennetuin hinnoin.

Hakuaika kiinteistönhoitajan tehtävään on päättynyt. TERVETULOA mukaan Sappeen tiimiin. Aloitamme haastattelu kuitenkin jo ennen määräaikaa, joten laita hakemus heti sisään.