Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Töihin Sappeelle!

Sappeen työpaikat

 

Kiinnostaisiko sinua työskennellä sporttisessa, vauhdikkaassa ja menestyvässä yrityksessä? Sappee on kaikkea tätä. Meidät on valittu kolme kertaa Vuoden Hiihtokeskukseksi (1996, 2010 & 2018) sekä kerran Vuoden (2012) Kotimaan matkailuyritykseksi. Meillä Etelä-Suomen suosituimmassa hiihtokeskuksessa ka Suomen suosituimmassa Bike Parkissa pääset seuraamaan eturivistä sporttisia ja vauhdikkaita talvilajeja.

 

Haemme nyt työntekijöitä kesällä avautuvaan Sappeen seikkailupuistoon sekä Bike Parkiin

Haemme nyt koko- ja osa-aikaisia työntekijää kesäkaudeksi 2020/2021. Nyt haemme seikkailupuistotyöntekijöitä sekä seikkailupuistovastaavaa ja Bike Park-työntekijää. Työt alkavat kesäkuussa. Tarkemmat työnkuvaukset sekä hakulomake löytyvät alla olevista painikkeista.

Sappee sijaitsee Pälkäneellä eteläisen Suomen suurimman yhtenäisen metsäalueen Laipanmaan reunalla, mutta kuitenkin lähellä isoja asutuskeskuksia. Sijaintinsa vuoksi Sappeelle ei kulje julkisia liikennevälineitä, joten olisi hyvä, jos sinulla on auto käytettävissä.

 

ps. Sappeen työntekijät kruisailevat Sappee Bike Parkissa veloituksetta ja seikkailevat Sappeen seikkailupuistossa veloituksetta. Työntekijöiden perheenjäsenet nauttivat Sappeen aktiviteeteistä alennetuin hinnoin.

 

Talvikausi on nyt vilkkaimmillaan ja valmistaudumme jo myös kovaa vauhtia tulevaan kesäsesonkiin ja meillä riittää täällä nyt paljon tehtävää. Siksi olemme nyt huonosti tavoitettavissa puhelinkyselyihin. 
 

 

Hakuaika päättyy Bike Parkin työpaikkoihin päättyy 20.6.2021 ja Seikkailupuisto Rekry on päättynyt. Laita hakemus heti sisään aloitamme haastattelut jo aiemmin.

 

 

sappee_rekry_bikepark_btn.png

 

sappee_rekry_seikkailu_btn.png