Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Töihin Sappeelle!

Sappeen työpaikat

 

Kiinnostaisiko sinua työskennellä sporttisessa, vauhdikkaassa ja menestyvässä yrityksessä? Sappee on kaikkea tätä. Meidät on valittu kolme kertaa Vuoden Hiihtokeskukseksi (1996, 2010 & 2018) sekä kerran Vuoden (2012) Kotimaan matkailuyritykseksi. Meillä Etelä-Suomen suosituimmassa hiihtokeskuksessa pääset seuraamaan eturivistä sporttisia ja vauhdikkaita talvilajeja.

 

Haemme nyt koko- ja osa-aikaisia työntekijää talvikaudeksi 2019/2020. Avoinna on rinnetyöntekijän, välinevuokraamotyöntekijän ja lipunmyyjä/myyntipalvelun työpaikkoja. Työt alkavat sopimuksen mukaan talvikauden lähestyessä. Tarkemmat työnkuvaukset sekä hakulomake löytyvät, kun klikkaat Hae hiihtokeskustyöntekijäksi-painiketta.

 

Sappee sijaitsee Pälkäneellä eteläisen Suomen suurimman yhtenäisen metsäalueen Laipanmaan reunalla, mutta kuitenkin lähellä isoja asutuskeskuksia. Sijaintinsa vuoksi Sappeelle ei kulje julkisia liikennevälineitä, joten olisi hyvä, jos sinulla on auto käytettävissä.

 

ps. Sappeen työntekijät laskettelevat ja lumilautailevat Sappeen rinteillä maksutta, myös työntekijöiden perheenjäsenet laskettelevat Sappeen rinteillä edullisesti. 

 

Talvikausi lähestyy jo kovaa vauhtia ja meillä riittää täällä nyt paljon tehtävää, jotta saamme rakennettua jälleen kerran loistavat lasketteluolosuhteet. Siksi olemme nyt huonosti tavoitettavissa puhelinkyselyihin. 
 

 

Hakuaika päättyy 31.10.2019, aloitamme haastattelut kuitenkin jo aiemmin, joten laita hakemus heti sisään.

 

hae_hiihtokeskustyontekijaksi_btn.png