Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Töihin Sappeelle!

Bike Park vastaava

 

Kiinnostaisiko sinua työskennellä sporttisessa, vauhdikkaassa ja menestyvässä yrityksessä? Sappee on kaikkea tätä. Meidät on valittu kolme kertaa Vuoden Hiihtokeskukseksi (1996, 2010 & 2018) sekä kerran Vuoden (2012) Kotimaan matkailuyritykseksi. Meillä Etelä-Suomen suosituimmassa hiihtokeskuksessa ja Suomen suosituimmassa Bike Parkissa pääset seuraamaan eturivistä sporttisia sekä vauhdikkaita talvi- ja kesälajeja.

 

Haemme nyt työntekijöitä Sappeen seikkailupuistoon sekä Bike Parkiin

Haemme nyt Bike Park-vastaavaa/Bike Park Manageria kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Haemme myös Seikkailupuistoon koko- ja osa-aikaisia työntekijää. 

Sappee sijaitsee Pälkäneellä eteläisen Suomen suurimman yhtenäisen metsäalueen Laipanmaan reunalla, mutta kuitenkin lähellä isoja asutuskeskuksia. Sijaintinsa vuoksi Sappeelle ei kulje julkisia liikennevälineitä, joten olisi hyvä, jos sinulla on auto käytettävissä.

 

ps. Sappeen työntekijät kruisailevat Sappee Bike Parkissa veloituksetta ja seikkailevat Sappeen seikkailupuistossa veloituksetta. Työntekijöiden perheenjäsenet nauttivat Sappeen aktiviteeteistä alennetuin hinnoin.

Hakuaika Bike Park-vastaavan tehtävään päättyy 1.8.2021 ja hakuaika Seikkailupuiston työntekijän tehtävään päättynyt 1.8.2021. Laita hakemus heti sisään aloitamme haastattelut jo aiemmin.

 

 

sappee_rekry_bikepark_btn.png

 

sappee_rekry_seikkailu_btn.png