Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Töihin Sappeelle!

Bike Park vastaava

 

Kiinnostaisiko sinua työskennellä sporttisessa, vauhdikkaassa ja menestyvässä yrityksessä? Sappee on kaikkea tätä. Meidät on valittu kolme kertaa Vuoden Hiihtokeskukseksi (1996, 2010 & 2018) sekä kerran Vuoden (2012) Kotimaan matkailuyritykseks ja Vuoden 2021 Bike Parkiksi & Vuoden 2021 hiihtokouluksi. Meillä Etelä-Suomen suosituimmassa hiihtokeskuksessa ja Suomen suosituimmassa Bike Parkissa pääset seuraamaan eturivistä sporttisia sekä vauhdikkaita talvi- ja kesälajeja.

 

Haemme nyt määräaikaiseen työsuhteeseen hiihtokeskustyöntekijöitä sekä ravintolatyöntekijöitä.

Hiihtokesustyöntekijöitä haetaan seuraaviin tehtäviin: rinnetyöntekijä sekä vuokraamo/ski shop-työntekijä.

Ravintoloihimme haetaan:tarjoilijoita, kokkeja sekä tiskareita.

Sappee sijaitsee Pälkäneellä eteläisen Suomen suurimman yhtenäisen metsäalueen Laipanmaan reunalla, mutta kuitenkin lähellä isoja asutuskeskuksia. Sijaintinsa vuoksi Sappeelle ei kulje julkisia liikennevälineitä, joten olisi hyvä, jos sinulla on auto käytettävissä.

 

ps. Sappeen työntekijät laskettelevat Sappeen rinteillä. Työntekijöiden perheenjäsenet nauttivat Sappeen rinteistä alennetuin hinnoin.

Hakuaika  tehtäviin päättyy 6.12.2021. TERVETULOA mukaan Sappeen tiimiin. Laita hakemus heti sisään, aloitamme haastattelut jo aiemmin.