Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Kesän ohjelmapalvelut

Sappeen ohjelmapalvelut rakentaa ryhmille mieleenpainuvia kokemuksia ja luontoelämyksiä. Ohjelmistossamme ovat mm. ulkoiluretket, "Kesäolympialaiset" ja tehtävärastit. Tapahtumanne voi olla lyhyt tai pitkä, helppo tai haastava. Ruokailu voidaan järjestää joko pidemmän kaavan mukaan tai voimme nauttia pelkästään nuotiokahveista.

Pyöräkoulu

Pyöräkoulu on loistava idea esim. polttariporukoille! Kesto n. 2 tuntia, max. 10 asiakasta/ryhmä.

Opetellaan alamäkiajon salat ihan rauhallisesti tutustumalla pyörään ja hallintalaitteisiin ensin tasamaalla, kuitenkaan tekniikkaa unohtamatta. Päivän edetessä hallitaan jo kurvit ja kummut, noustaan ankkurihissillä pyörällä rinne ylös ja suhautetaan jälleen itselle sopivinta reittiä ja vauhtia alas ala-asemalle.
BikeParkissa on paljon erilaisia reittejä helposta haastaviin, joten jokaiselle löytyy jotakin.

Opetus sisältää suojavarusteet, pyörän, hissilipun ja opastuksen. 

Ulkoiluretket

Lähde seikkailulle Sappeevuoren kiertoon. Metsästä löytyy historiallisia paikkoja, kaunista luontoa ja kuntoa koettelevia ylämäkiäkin. Puhdas luonto, naavaiset puut ja metsä täysi lintuja odottaa sinua. Aivan lähimaastosta voi poimia marjoja ja sieniä – metsät ovat puhtaita. Laavulla nautimme kahvit ja pientä purtavaa.

Retkelle voidaan lähteä pyöräilemällä tai kävellen.

MELONTAAN TUTUSTUMINEN (tauolla kesällä 2022)

Melontaan tutustuminen on helppo tapa kokeilla turvallisesti uutta harrastusta! Kurssin aikana
melotaan yhteensä noin kahden tunnin lenkki, jonka aikana opetellaan melonnan perusteita. Ennen vesille lähtöä rannalla käydään läpi tärkeimmät turvallisuusasiat, minkä jälkeen siirrytään vesille.
Ohjelmaan voidaan yhdistää pelailua/ leikkimistä vesillä.

Mönkijäsafarit

Mönkijäsafarilla arjen huolet unohtuvat ja mieli virkistyy. Varaa nyt mieleen painuva safaripäivä! Sopii erittäin hyvin työporukalle, asiakasryhmälle tai vaikka kaveriporukalle. Uutuutena myös ympäristöystävälliset sähköavusteisella maastopyörällä ajettavat safarit.

Mönkijä- ja sähkömaastopyöräsafarit toteutetaan ennakkovarauksesta. Tapahtuman järjestäjä Sydän-Hämeen Safarit oy.

Vesijettisafarit

Vesijetin vauhti tuo hymyn huulille! Vesijettisafari ammattilaisohjauksessa on täydellinen elämys, jota ei heti unohda.  Safareita on useita eri kokemustason ryhmille ja kestoille. Tapahtuman järjestäjä Sydän-Hämeen Safarit oy.

Ratsastus

Ratsutilalta löytyy hevosia maastoiluun ja vaelluksiin ympäri vuoden. Ratsutila tarjoaa myös ratsastuskoulutunteja pienryhmille, viikonloppukursseja, ohjattua ratsastuskokeilua sekä yksityistunteja.

Värikuulasota, VARAA PAIKKASI PIAN MYYNTIPALVELUSTA !

Aidatulla metsäkentällä kajahtaa villit sotahuudot, puun takaa kurkistaa mustalla noella maalattu naama. Keneen osuu ensimmäisenä, kuka pelastaakaan lipun omalle joukkueelleen?

Kerää ryhmä kasaan ja tule ottamaan mittaa joukkueesi taidoista tässä hauskassa lajissa!

Paintball sopii kaikille; nuorille ja vanhemmille, miehille ja naisille, ryhmille, yrityksille, polttariporukoille, synttäriväelle jne.

Mukaan tarvitset rutkasti reipasta urheiluhenkeä ja leikkimieltä.

Jooga (Yinjooga tai Hathajooga)

Tiiviin kokouspäivän päätteeksi tai vaikkapa ennen kokouspäivän alkamista on ihanaa rentoutua joogan parissa. Jooga sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Jooga lisää rentoutta, kehon liikkuvuutta, läsnäoloa ja auttaa palautumaan stressistä. Tutustu lisää joogan ihmeelliseen maailmaan ja kysy tarjousta ryhmällenne!

Lue lisää

Outdoor Escape

Sappeen upeaan luontoon ja metsään sijoittuva seikkailu, jossa seurataan mystisesti kadonneen mestarimetsästäjän viimeisiä tiedettyjä liikkeitä. Saatteko arvoituksen ajoissa selville? Mikä on metsästäjän kohtalo? Entäpä omanne…

Tervetuloa selvittämään ja ratkomaan mysteeri! Hyvä sään mukainen varustus, sopii ihan kaikille!

Tapahtuma toteutetaan ulkona, joten pukeutukaa lämpimästi! Kesto noin 1 – 1,5 tuntia

Sappee Champions

Kisaliput salkoon ja kisatuli sytytetään, aika aloittaa tiukka kisailu. Tässä tarvitaan hoksottimia, kuntoa, huumoria ja hieman huimapäisyyttä kuin tarkkuuttakin. Touhua riittää vanhoille ja nuorille, totisille kuin vitsin vääntäjille. Laavulla voidaan nauttia kisakahvit.

Vaihtuvat lajit, jottei kukaan pääse salaa harjoittelemaan etukäteen:

  • Puhallusputki
  • Maatikka
  • Vannekisa
  • Tandemhiihto
  • Jousiammunta
  • Tasapainorata
  • Ja paljon muuta, kerro ideasi!

Ohjattu Frisbeegolf-kisa

Tarkkuutta tarvitaan, kunto kohoaa ja nauruhermot on kovilla. Kisa lippu vedetään salkoon ja torvet törähtelee kun joukkueet valmistautuu mittelöön.

FrisbeeGolf rata on rakennettu hienoihin maisemiin, keskelle Sappeenvuoren jylhää luontoa.

Lisää frisbeegolfista

MUUT RYHMÄAKTIVITEETIT

Monet seuraavista aktiviteeteista sopivat ajanvietteeksi tyky- ja virkistyspäiviin, kaveriporukoille illanviettoon ja polttareiden ohjelmaksi. Ideoimme myös yksilöllisiin tarpeisiin soveltuvia kokonaisuuksia!

Huipun tastingit

Suositussa tastingissa pääsette tutustumaan Sappeen oman baarimestarin opastuksella useaan eri valmistajan juomaan ja kuulemaan juoman historiasta, valmistuksesta ja käyttökohteista. Tasting soveltuu erinomaisesti myös esim. kaveriporukoille tai polttariohjelmaksi.

 

Tapahtumapalvelut ympäri vuoden

Sappeella on tarjolla monipuolisesti erilaisia tapahtumapalveluita, joista osa sään ja vuodenajan mukaan. Talvella aktiviteetteina löytyy mm. pilkkimistä, moottorikelkkailua sekä lasketteluopastusta.

Kaikki ohjelmapalvelut

Ota yhteyttä