Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Myytävät tontit

Etsitkö sopivaa paikkaa ympärivuotiselle vapaa-ajanasunnolle? Sappee sijaitsee lähellä isoja asutuskeskuksia, vain 50 kilometriä Tampereelta, noin 160 km Helsingistä ja 185 km Turusta. Se on lähellä kaikkia eteläisen Suomen suuria kaupunkikeskuksia. Sappeelle ehtii mukavasti vapaa-aikaa viettämään ihan tavallisenakin viikonloppuna. Sappee tarjoaa loistotontteja, hyvät liikenneyhteydet, erinomaisen sijainnin ja vauhdikkaasti kasvavan ympärivuotisen matkailukeskuksen palveluineen. Rakentaminen on vilkasta ja kävijämäärät kasvavat vuosi vuodelta. Sappeelta hankkimasi vapaa-ajanasunnon voit helposti vuokrata muille kävijöille silloin, kun et sitä itse käytä.

 

SKI IN- SKI OUT TONTTIALUE

Sappeen uusi Ski in – Ski out -loma-asuntoalue tarjoaa loistotontteja pitkien rinteiden ja luonnonkauniin Iso Arajärven tuntumassa. Tonttien viereinen metsäalue on luokiteltu luonnon monimuotoisuuden kannalta erittäin tärkeäksi, joten se jää luonnontilaan.

Sappeenvuoren maisemissa tunnet olevasi erämaassa, vaikka olet vain alle tunnin ajomatkan päässä Tampereelta. Jokaisen myytävän tontin sijainti on ainutlaatuinen. Tonttipaikkoja on myynnissä rajoitetusti – varmista siis itsellesi hyvä sijoitus pikimmiten!

 

Tonttien hinnat alkaen: 24 800 €
Tarjolla myös tontteja muilta alueilta heti rinteiden läheisyydestä.

 

Ota yhteyttä, niin kuulet lisää!
Lisätietoja: Jouko Poukkanen, puh. 020 755 9970 tai jouko.poukkanen@sappee.fi. Kuulet lisää mahdollisuuksistamme ja tontti- sekä loma-asuntotarjonnastamme.

Lataa tonttiesite tästä >>