Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Fantasy Fishing- kalastusohjelmapalvelut

Fantasy FishingFantasy Fishing on suomalainen kalastusohjelmapalveluihin ja käsintehtyihin perhoihin erikoistunut yritys, joka tarjoaa kalastusaktiviteetteja ja sen oheispalveluja yrityksille ja yksityisille henkilöille.

Erikoisosaamistamme on kasvatuksellisten kalastusaktiviteettien järjestäminen lapsille ja nuorille sekä erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Tämän mahdollistaa vain vahva ammattitaito sekä vuosien työkokemus edellä mainittujen kohderyhmien kanssa.

Pilkkikalastus on mahdollista järjestää Sappeen lähistöllä (Pälkänevedellä), jigikalastus toteutetaan Hauholla ja koskikalastus sekä perhokalastus Viialan Haihunkoskella.

Kalastusretket järjestetään pääsääntöisesti viikonloppuisin.

Paketit:

 

Jigikalastus
 
Aika: 4h, max. 3 hlöä (mahdollisuus järjestää myös isommille ryhmille)
Paketti sisältää: kalastusluvat, jigikalastusvälineiden vuokran, jigikalastustekniikoiden opastuksen sekä virvokkeita ja kylmäsavulohileivät (L).
Muuta huomioitavaa: varaa itsellesi ainakin lämmin säänmukainen ulkoiluasu ja päähine. 
Kalastussesonki: Toukokuu – Marraskuu
 
Koskikalastus
 
● Aika: 5h, max. 3 hlöä
● Paketti sisältää: kalastusluvat, heittokalastusvälineiden vuokran, koskikalastustekniikoiden opastuksen sekä virvokkeita ja kylmäsavulohileivät (L).
● Muuta huomioitavaa: varaa itsellesi ainakin lämmin säänmukainen ulkoiluasu, päähine sekä varrelliset veden pitävät jalkineet.
● Kalastussesonki: Toukokuu – Syyskuu
 
Perhokalastus
 
● Aika: 5h max. 3 hlöä
● Paketti sisältää: kalastusluvat, perhokalastusvälineiden ja kahluuvarusteiden vuokran, perhokalastustekniikoiden opastuksen sekä virvokkeita ja kylmäsavulohileivät (L).
● Muuta huomioitavaa: varaa itsellesi ainakin lämmin väliasu, säänmukainen ulkoilutakki ja päähine. 
● Kalastussesonki: Toukokuu – Syyskuu
 

 

Varaa ikimuistoinen kalastusretki Sappeen myyntipalvelusta.

p. 0207559970
sappee@sappee.fi