Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Ohjattu jooga

Tiiviin kokouspäivän päätteeksi tai vaikkapa ennen kokouspäivän alkamista on ihanaa rentoutua joogan parissa. Jooga sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Jooga lisää rentoutta, kehon liikkuvuutta, läsnäoloa ja auttaa palautumaan stressistä. Tutustu lisää joogan ihmeelliseen maailmaan ja kysy tarjousta ryhmällenne!

Jooga, 90 min (Yinjooga tai Hathajooga)

Mukavat vaatteet, esimerkiksi verkkarit/trikoot, t-paita.
Yinjooga on ihanan lempeää, hidasta ja pehmeää joogaa, jossa hyväksytään kehon tuntemukset ja joogan esiin nostamat tunteet.
Yinjooga on hidas ja passiivinen harjoitus, jossa asennoissa viipyillään muutamia minuutteja kerrallaan.
Jooga sopii perusterveelle vasta-alkajalle, mitään ennakko-osaamista ei tarvita.
Hathajooga on rauhallista, kehoa kuuntelevaa joogaa, jossa notkeus ja voima lisääntyy. Asennoissa ollaan aina muutamia hengityskiertoja kerrallaan. Joogatuntien alkuun ja loppuun kuuluu ohjattu rentoutus.
Jooga lisää rentoutta, kehon liikkuvuutta, läsnäoloa ja auttaa palautumaan stressistä.

Jenni Saxholm

Joogan ohjaajana on Jenni Saxholm, joka opiskelee ravitsemustieteitä, hän on kokonaisvaltainen hathajoogaohjaaja sekä koulutettu hieroja.

Jennille on kunnia-asia, se että jokainen saa turvallisen joogatunnin, ohjaajana hän haluaa ihmisten löytävän rauhan ja seesteisyyden kehoonsa ilman, että tarvitsee huolia osaako tai pystyykö.

Jenni neuvoo ja opastaa joogassa alusta loppuun.

Tutustu Sappeen ohjelmapalveluihin

Sappeen ohjelmapalvelut rakentaa ryhmille mieleenpainuvia kokemuksia ja luontoelämyksiä. Tapahtumanne voi olla lyhyt tai pitkä, helppo tai haastava. Ryhmän koko ja kokoonpano voivat vaihdella, koska Sappeen tarjonnasta löytyy kaikille sopiva vaihtoehto vuodenajasta riippumatta.

Lue lisää