Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Ohjelmapalvelut

Sappee_lumikenkä_0555_2.jpg
 
Sappeen ohjelmapalvelut rakentaa ryhmille mieleenpainuvia kokemuksia ja luontoelämyksiä. Ohjelmistossamme ovat mm. lumikenkäretket, "Talviolympialaiset" ja tehtävärastit. Tapahtumanne voi olla lyhyt tai pitkä, helppo tai haastava. Ruokailu voidaan järjestää joko pidemmän kaavan mukaan tai voimme nauttia pelkästään nuotiokahveista.
 
Lumikenkäretket
Kävellään lumikengillä kauniissa luonnossa Sappeen Matkailukeskuksen alueella rauhalliseen tahtiin. Retken loppuvaiheella on mahdollista nauttia laavulla nuotiokahvit ja vaikka paistaa makkaraa (nämä etukäteen tilattuina). Retken hinta sisältää lumikengät ja opastuksen.
 
Lumikenkäjalkapallo (8-20 hengen ryhmille)
Turnauksen alkuun alkuverryttely, jonka jälkeen joukkueiden jako kahteen ryhmään. Lumikenkäjalkapallo alkakoon nyt ! Mukaan tarvitset rutkasti huumoria , sekä sään mukaisen varustuksen.
 
Moottorikelkka- & Mönkijäsafarit
Kelkkasafarilla arjen huolet unohtuvat ja mieli virkistyy. Varaa nyt mieleen painuva safaripäivä ! Sopii erittäin hyvin työporukalle, asiakasryhmälle tai vaikka kaveriporukalle. 

Moottorikelkka- ja mönkijäsafarit toteutetaan ennakkovarauksesta. Tapahtuman järjestäjä Sydän-Hämeen Safarit oy.

Maastoautosafari
Maastoautoretki on taatusti mieleenpainuva liikuntapäivän ohjelmanumero henkilökunnalle, asiakasryhmille tai muuten vain reilulle kaveriporukalle. Eri vaikeusasteiset erämaareitit tarjoavat jokaiselle onnistumisen elämyksiä. Safarin yhteydessä on mahdollisuus laavuruokailuun ja majoittumiseen erämaamökeissä sekä oheisohjelmaan sopimuksen mukaan.

Maastoautosafarit toteutetaan ennakkovarauksesta Kuhmalahdella, n. 30km:n päässä Sappeesta. Tapahtuman järjestää Pro Fantasy Safari.

Pilkkikalastus

Aika: 4h, max. 5 hlöä
Paketti sisältää: kalastusluvat, lämpimät talvikalastuspuvut ja talvikumisaappaat, pilkkikalastustekniikoiden opastuksen, kalastusvälinevuokran sekä kahvin tai lämmintä mehua + kylmäsavulohileivät (L).
Muuta huomioitavaa: varaa itsellesi ainakin lämmin väliasu, pipo ja käsineet. 
Kalastussesonki: Tammikuu – Huhtikuu

Tapahtuman järjestää Fantasy Fishing