Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Haetaan määräaikaiseen työsuhteeseen Bike Park-työntekijöitä

BIke Park rekry.png
Hae töihin Suomen suosituimpaan Bike Parkiin! 

 

Sappee Bike Park on Suomen suosituin Bike Park. Sappee valittiin 2021 Vuoden Bike Parkiksi. Valinta oli Suomessa ensimmäinen ja meillä on kunnia olla Suomen historian ensimmäinen Vuoden Bike Park. Valinta kertoo hyvin tehdystä työstä ja hyvistä palveluistamme.

 

Haemme nyt kausityöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen. Meillä on tarjolla monipuolisesti Bike Park-palveluihin liittyviä työtehtäviä. 

 

Tykkäätkö työskennellä sporttisessa ja vauhdikkaassa  ympäristössä, alansa markkinajohtajan riveissä? Onko pyöräily suuri intohimosi? Jos vastasit kyllä, niin tämä voisi olla sinun paikkasi. Bike Parkissamme on alansa moderneimmat työkalut, ratoja rakennetaan ja ylläpidetään koneellisesti, mutta myös lapio sekä harava ovat arkisia työkaluja Bike Parkin työntekijöille.  Pääset työskentelemään alansa edelläkävijä yrityksessä, jonka tavoitteena on kehittää Bike Parkia enteisestäänkin eteenpäin ja palvella isoa asiakaskuntaa. 

 

Haemme tulevaan sesonkiin:

Vuorovastaavaa, arvostamme aikaisempaan esimiestyötä, asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivista asennetta, joustavaa luonnetta ja tärkeää on, että sinulla olisi hyvä tuntemus maastopyöräilystä sekä näkemystä etenkin Bike Park reiteistä. Eduiksi katsomme englanninkielen taidon sekä ajokokemuksen maansiirtokoneista (eivät kuitenkaan välttämättömiä).

 

Bike Park-työntekijöitä, bike park työntekijät työskentelevät monipuolisesti bike parkin eri tehtävissä, kuten asiakaspalvelijoina hisseillä, ratakunnossapidossa sekä vuokraamossa. Työtehtävä muokkautuu hakijan kokemuksen mukaan. Tässäkin tehtävässä on tärkeää asiakaspalveluhenkisyys, positiivinen ja joustava luonne sekä hyvät tiimityö taidot. Eduksi laskemme kokemuksen maastopyöräilystä.

 

Pyörämekaanikkoa, pyörämekaanikko pitää vuokraamomme vuokrapyörät kunnossa ja auttaa vuokraamossa/shopissa asiakaspalvelutehtävissä. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivista ja joustavaa asennetta, tiimityö taitoja sekä tuntemusta maastopyöristä.

Aiempaan kokemusta Bike Park työskentelystä ei vaadita, perehdytämme tehtäviin. Laita rohkeasti hakemusta sisään.

Työntekijöiden on oltava täysi-ikäisiä.

Työt alkavat  toukokuussa 2022. Mahdollisuudet ovat myös ympärivuotiseen työsuhteeseen.

 

Täytä alla oleva työnhakulomake palkkatoiveineen! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksen myös postitse osoitteeseen: Sappee Matkailukeskus, Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka. Hakemukseen maininta työhakemus.

Lisätietoja liiketoimintajohtaja: Kosti Puurunen, puh: 040 5609291, email: kosti.puurunen@sappee.fi

Hakuaika päättyy 15.6.2022, aloitamme hakemusten tarkastelut kuitenkin jo aiemmin, joten laita hakemus heti sisään.

 

Punaisella tähdellä (*) merkityt kohdat pakollisia.

Täytä tähän vielä lisätietoja koulutuksestasi, kielitaidostasi ja työkokemuksestasi. Kerro myös jotakin muuta itsestäsi, elämäntilanteestasi ja esim. harrastuksistasi, tai vaihtoehtoisesti lisää CV tiedostona.

Voit lisätä CV:n pdf- tai doc-muodossa. Maksimikoko 5MB.

Kielitaito

Työhistoria

Kiitämme mielenkiinnosta!