Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Haetaan vakituiseen työsuhteeseen Bike Park-vastaavaa

Bike Park vastaava.jpg
Hae töihin Suomen suosituimpaan Bike Parkiin! 

 

Sappee Bike Park on Suomen suosituin Bike Park. Tavoittelemme meneillään olevalle kesäkaudelle 15 000 vierailijaa Bike Parkiimme. Panostamme keskuksena paljon Bike Parkin kehittämiseen ja sen myötä uusien ratojen rakentamiseen. Haemme nyt keskukseemme Bike Park-vastaavaa/Bike Park Manageria. Pesti on keskuksessamme uusi.

 

Tykkäätkö työskennellä sporttisessa ja vauhdikkaassa  ympäristössä, alansa markkinajohtajan riveissä? Onko pyöräily suuri intohimosi? Jos vastasit kyllä, niin tämä voisi olla sinun paikkasi. Bike Park-vastaavana saat 10 hengen Bike Park tiimin avuksesi, modernit työkalut (mm. Can Am mönkijät, Catepillar kaivinkone, Volvo pyöräkuormaajan, Yanmar minidumpperin). Pääset työskentelemään alansa edelläkävijä yrityksessä, jonka tavoitteena on kehittää Bike Parkia enteisestäänkin eteenpäin ja palvella isoa asiakaskuntaa. Vastaat työstäsi matkailukeskuksen liiketoimintajohtajalle. 

 

Bike Park-vastaavana osallistut ratojen suunnitteluun, rakentamiseen, bike parkin asiakaspalvelutyöhön sekä esimiestyöhön ja työvuorosuunnitteluun. Bike Park-vastaavana sinulla on mahdollisuus työskennellä myös talvikaudella hiihtokeskuksen muissa työtehtävissä esim. rinnekoneen kuljettajana.

 

Arvostamme seuraavia asioita hakijoilta: ajokokemusta maansiirtokoneista, esimiestyökokemusta, positiivista elämän asennetta, tiimihenkisyyttä, pyöräilytaustaa ja Microsoft Office-ohjelmiston perusteiden hallitseminen,  eduksi katsotaan myös englanninkielen hallitseminen. Jos jokin edellä mainituista arveluttaa, suosittelemme siitäkin huolimatta jättämään hakemuksen rohkeasti.

 

Palkka sopimuksen mukaan.

 

Työt alkavat  kesällä 2021, sopimuksen mukaan.

 

Täytä alla oleva työnhakulomake palkkatoiveineen! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksen myös postitse osoitteeseen: Sappee Matkailukeskus, Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka. Hakemukseen maininta työhakemus.

Lisätietoja liiketoimintajohtaja: Kosti Puurunen, puh: 040 5609291, email: kosti.puurunen@sappee.fi

Hakuaika päättyy 1.8.2021, aloitamme hakemusten tarkastelut kuitenkin jo aiemmin, joten laita hakemus heti sisään.

 

Punaisella tähdellä (*) merkityt kohdat pakollisia.

Täytä tähän vielä lisätietoja koulutuksestasi, kielitaidostasi ja työkokemuksestasi. Kerro myös jotakin muuta itsestäsi, elämäntilanteestasi ja esim. harrastuksistasi, tai vaihtoehtoisesti lisää CV tiedostona.

Voit lisätä CV:n pdf- tai doc-muodossa. Maksimikoko 5MB.

Kielitaito

Työhistoria

Kiitämme mielenkiinnosta!