Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Haetaan määräaikaiseen talvikauden 2020/2021 kestävään työsuhteeseen hiihtokeskustyöntekijöitä

Hae töihin Etelä-Suomen suosituimpaan hiihtokeskukseen!

Lumetustyöntekijämme ovat palvelumme laadun takaajat. Olemme viime vuosina panostaneet paljon lumetusinfran kehittämiseen, meillä onkin yksi Suomen tehokkaimmista lumetusjärjestelmistä. Lumettajat pääsevät käyttämään alan huippulaitteistoa. Lumetustyöntekijät takaavat, että rinteemme ovat lumiset aina kauden alusta pitkälle kevääseen. Lumetustyöt alkavat pakkasten alkaessa, pääsääntöisesti marraskuussa ja päättyvät tammikuussa. Lumetustyötä tehdään sääolojen salliessa kolmessa vuorossa. Lumettajien työ on fyysistä, työvuorossa liikutaan rinnealueella telamönkijöille haastavissakin olosuhteissa. Työ sisältää lumen laaduntarkkailua, lumitykkien siirtämistä, lumitykkien säätämistä, lumetuskaapeleiden ja -letkujen asentamista sekä muuta hiihtokeskustoimintoihin liittyvää avustamistyötä. Työntekijältä ei vaadita aiempaan kokemusta, työhön perehdytetään. Hyvä fyysinen kunto on eduksi.

 

Rinnekoneenkuljettajat pitävät huolen, että Sappeen rinteet ovat joka aamu "vakosamettia". Meille on tärkeää, että rinteemme ovat aina loistokunnossa, meillä onkin maine, että Sappeen rinteet ja suorituspaikat ovat kunnoltaan maan parhaimmat. Konekuskit ahertavat, kun laskettelijat ovat lähteneet kotiin laskettelupäivän jälkeen. Työajat ovat siis ilta- ja yöpainotteisia. Aiempaa kokemusta ei rinnekoneenkuljettamisesta vaadita, mutta arvostamme toki aiempaa kokemusta. Myös muiden työkoneiden ajamisesta on etua. Olisi hienoa, että tuleva rinnekoneen kuljettaja olisi myös laskettelu/lumilautailun harrastaja, se antaa hyvää "pelisilmää" sille, miltä rinteen muodon tulisi olla. 

 

Rinnetyöntekijämme ovat hiihtokeskuksen sielu. Me olemme täällä asiakkaita varten ja haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Rinnetyöntekijämme ovat työntekijöistämme eniten tekemisissä asiakkaidemme kanssa. Tässä työssä saat olla tekemisissä ihmisten kanssa raittiissa ulkoilmassa. Aiempaan kokemusta ei rinnetyötehtävistä tarvitse, tähänkin työhön perehdytämme perusteellisesti. Arvostamme positiivista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja mikä onkaan mukavampaa kuin työskennellä hyvän porukan kesken, siksi myös tiimihenkisyys on hyvä piirre sinussa. Sesonkityöluonteen vuoksi arvostamme myös sinun joustavaa luonnettasi.

 

Välinevuokraamo- ja Ski Shop-työntekijät ovat hiihtokeskuksen Guruja. He ratkaisevat asiakkaidemme välineongelmat. Tarvitsee asiakas sitten vuokraamomme välineitä tai halua säätää omia välineitään. Vuokraamossamme on tarjolla 600 paria laskettelusuksia ja 150 kpl lumilautoja, luonnollisesti myös monot näihin kaikkiin. Valikoimasta löytyy myös kypäriä, laskettelulaseja ja vaikkapa hanskoja. Ski-Shopista löytyy mm. kypäriä, laskettelulaseja, hanskoja, pipoja ja muuta lasketteluun liittyvää tuotetta myytäväksi. Sappeen välinevuokraamo on varustettu myös modernilla välineidenhuoltokoneella, joten asiakkaiden välineet saadaan vaikka kilpakuntoon asiakkaan niin halutessaan. Tässäkään työssä ei välttämättä tarvitse aiempaan välinevuokraamo työkokemusta, työhön perehdytys aloitetaan maahantuojien tuotekoulutuksella. Arvostamme kuitenkin seuraavia seikkoja sinussa laskettelu- lumilautavälineiden tuntemusta, asiakaspalveluasennetta, englanninkielen taitoa sekä joustavaa ja positiivista asennetta myös tiimityötaito on työporukan yhteishengen kannalta huippu juttu. 

 

Lipunmyyjät/myyntipalvelun työntekijät ovat hiihtokeskuksen tietopankki sekä asiakkaidemme ongelmien ratkaisijat. Tässä työssä pääset mm. auttamaan asiakkaita heille sopivan majoituksen varaamisessa, tekemään ryhmämyyntiä. olemaan info sekä myymään hissilippuja. Olet asiakaspalvelija isolla A:lla. Arvostamme jos sinulla on aiempaa kokemusta majoitusvaraustyöstä sekä kassakokemusta, mutta aiempi kokemus ei ole välttämätöntä, asenne ratkaisee. Arvostamme luonnollisesti myös asiakaspalveluasennetta, englanninkielen taitoa, joustavaa ja positiivista asennetta ja haluamme myös, että olet tiimityöskentelijä.

Työt alkavat kaikissa työtehtävissä sopimuksen mukaan. Työt ovat määräaikaisia talvikauden kestäviä, lumetustyöt päättyvät jo aiemmin, mutta lumetustyön jälkeen on mahdollista siirtyä muihin hiihtokeskuksen työtehtäviin. Työnhakijan on oltava täysi-ikäinen.
 

Täytä alla oleva työnhakulomake! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksen myös postitse osoitteeseen: Sappeen Matkailukeskus, Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka. Hakemukseen maininta työhakemus.

Talvikausi lähestyy jo kovaa vauhtia ja meillä riittää täällä nyt paljon tehtävää, jotta saamme rakennettua jälleen kerran loistavat lasketteluolosuhteet. Siksi olemme nyt huonosti tavoitettavissa puhelinkyselyihin. 

Hakuaika päättyy 15.10.2020, aloitamme haastattelut kuitenkin jo aiemmin, joten laita hakeumus heti sisäään.

 

Punaisella tähdellä (*) merkityt kohdat pakollisia.

Täytä tähän vielä lisätietoja koulutuksestasi, kielitaidostasi ja työkokemuksestasi. Kerro myös jotakin muuta itsestäsi, elämäntilanteestasi ja esim. harrastuksistasi, tai vaihtoehtoisesti lisää CV tiedostona.

Voit lisätä CV:n pdf- tai doc-muodossa. Maksimikoko 5MB.

Kielitaito

Työhistoria

Kiitämme mielenkiinnosta!

CAPTCHA
Varmistamme että vastaaja on ihminen.