Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Haetaan määräaikaiseen talvikauden 2021/2022 kestävään työsuhteeseen hiihtokeskustyöntekijöitä

Hae töihin Etelä-Suomen suosituimpaan hiihtokeskukseen!

Rinnetyöntekijämme  ovat hiihtokeskuksen sielu. Tässä työssä saat olla tekemisissä ihmisten kanssa raittiissa ulkoilmassa. Aiempaan kokemusta ei rinnetyötehtävistä tarvitse, perehdytämme työhön perusteellisesti. Arvostamme positiivista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja mikä onkaan mukavampaa kuin työskennellä hyvän porukan kesken, siksi myös tiimihenkisyys on hyvä piirre sinussa. 

 

Välinevuokraamo- ja Ski Shop-työntekijät ovat hiihtokeskuksen Guruja. He ratkaisevat asiakkaidemme välineongelmat.  Tässäkään työssä ei välttämättä tarvitse aiempaan välinevuokraamo työkokemusta, työhön perehdytetään. Arvostamme seuraavia seikkoja sinussa: laskettelu- lumilautavälineiden tuntemusta, asiakaspalveluasennetta, englanninkielen taitoa sekä joustavaa ja positiivista asennetta myös tiimityötaito on työporukan yhteishengen kannalta huippu juttu. 

 

Työnhakijan on oltava täysi-ikäinen.

Täytä alla oleva työnhakulomake! 

Hakuaika päättyy 10.1.2022, TERVETULOA SAPPEEN lumiseen tiimiin. Aloitamme haastattelut kuitenkin jo aiemmin, joten laita hakemus heti sisään.

 

Punaisella tähdellä (*) merkityt kohdat pakollisia.

Täytä tähän vielä lisätietoja koulutuksestasi, kielitaidostasi ja työkokemuksestasi. Kerro myös jotakin muuta itsestäsi, elämäntilanteestasi ja esim. harrastuksistasi, tai vaihtoehtoisesti lisää CV tiedostona.

Voit lisätä CV:n pdf- tai doc-muodossa. Maksimikoko 5MB.

Kielitaito

Työhistoria

Kiitämme mielenkiinnosta!

CAPTCHA
Varmistamme että vastaaja on ihminen.