Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi Webkamerat | -5°C

Haetaan määräaikaiseen talvikauden kestävään työsuhteeseen hiihtokeskustyötekijöitä.

 

Hae töihin Vuoden 2018 Hiihtokeskukseen. Haemme nyt osa-aikaisia ja kokoaikaisia työntekijöitä seuraaviin työtehtäviin: rinne- ja vuokraamotyöntekijän tehtäviin.

Rinnetyöntekijän tehtävät sisältävät pääasiassa asiakaspalvelutyötä hiihtohisseillä. Vuokraamotyöntekijän tehtävät sisältävät välineiden vuokraus- ja myyntityötä, asiakaspalvelua sekä välineiden huoltotöitä. 

Työtehtäviin hakijlata arvostamme positiivista ja joustavaa elämänasenneta, tiimityöskentely taitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Vuokraamontyöntekijän tehtävään hakijoilta arvostamme myös lasketteluvälineiden tuntemusta ja englanninkielen taitoa. Rinnetyötehtäviin hakijoilta arvostamme hyvää fyysistä kuntoa. 

Täytä alla oleva työnhakulomake! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksen myös postitse osoitteeseen: Sappee Matkailukeskus, Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka. Hakemukseen maininta työhakemus.

Kauden valmistelukiireiden vuoksi emme ehdi vastaamaan puhelintiedusteluihin.

Rajoitettujen julkisten kulkuyhteyksien vuoksi hakijalla tulee olla auto käytössä.

Hakuaika päättyy 16.1.2019

Punaisella tähdellä (*) merkityt kohdat pakollisia.

Täytä tähän vielä lisätietoja koulutuksestasi, kielitaidostasi ja työkokemuksestasi. Kerro myös jotakin muuta itsestäsi, elämäntilanteestasi ja esim. harrastuksistasi.

Kielitaito

Työhistoria

Kiitämme mielenkiinnosta!

CAPTCHA
Varmistamme että vastaaja on ihminen.