Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Haetaan määräaikaiseen talvikauden 2019/2020 kestävään työsuhteeseen hiihtokeskustyöntekijöitä

Hae töihin Etelä-Suomen suosituimpaan hiihtokeskukseen!

 
Rinnetyöntekijämme ovat hiihtokeskuksen sielu. Me olemme täällä asiakkaita varten ja haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Rinnetyöntekijämme ovat työntekijöistämme eniten tekemisissä asiakkaidemme kanssa. Tässä työssä saat olla tekemisissä ihmisten kanssa raittiissa ulkoilmassa. Aiempaan kokemusta ei rinnetyötehtävistä tarvitse, tähänkin työhön perehdytämme perusteellisesti. Arvostamme positiivista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja mikä onkaan mukavampaa kuin työskennellä hyvän porukan kesken, siksi myös tiimihenkisyys on hyvä piirre sinussa. Sesonkityöluonteen vuoksi arvostamme myös sinun joustavaa luonnettasi.

 

Välinevuokraamo- ja Ski Shop-työntekijät ovat hiihtokeskuksen Guruja. He ratkaisevat asiakkaidemme välineongelmat. Tarvitsee asiakas sitten vuokraamomme välineitä tai halua säätää omia välineitään. Vuokraamossamme on tarjolla 600 paria laskettelusuksia ja 150 kpl lumilautoja, luonnollisesti myös monot näihin kaikkiin. Valikoimasta löytyy myös kypäriä, laskettelulaseja ja vaikkapa hanskoja. Ski-Shopista löytyy mm. kypäriä, laskettelulaseja, hanskoja, pipoja ja muuta lasketteluun liittyvää tuotetta myytäväksi. Sappeen välinevuokraamo on varustettu myös modernilla välineidenhuoltokoneella, joten asiakkaiden välineet saadaan vaikka kilpakuntoon asiakkaan niin halutessaan. Tässäkään työssä ei välttämättä tarvitse aiempaan välinevuokraamo työkokemusta, työhön perehdytys aloitetaan maahantuojien tuotekoulutuksella. Arvostamme kuitenkin seuraavia seikkoja sinussa laskettelu- lumilautavälineiden tuntemusta, asiakaspalveluasennetta, englanninkielen taitoa sekä joustavaa ja positiivista asennetta myös tiimityötaito on työporukan yhteishengen kannalta huippu juttu. 

Työt alkavat kaikissa työtehtävissä sopimuksen mukaan. Työt ovat määräaikaisia talvikauden kestäviä, lumetustyöt päättyvät jo aiemmin, mutta lumetustyön jälkeen on mahdollista siirtyä muihin hiihtokeskuksen työtehtäviin. Työnhakijan on oltava täysi-ikäinen.
 

Täytä alla oleva työnhakulomake! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksen myös postitse osoitteeseen: Sappee Matkailukeskus, Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka. Hakemukseen maininta työhakemus.

Talvikausi lähestyy jo kovaa vauhtia ja meillä riittää täällä nyt paljon tehtävää, jotta saamme rakennettua jälleen kerran loistavat lasketteluolosuhteet. Siksi olemme nyt huonosti tavoitettavissa puhelinkyselyihin. 

Hakuaika päättyy 20.11.2019, aloitamme haastattelut kuitenkin jo aiemmin, joten laita hakeumus heti sisäään.

 

Punaisella tähdellä (*) merkityt kohdat pakollisia.

Täytä tähän vielä lisätietoja koulutuksestasi, kielitaidostasi ja työkokemuksestasi. Kerro myös jotakin muuta itsestäsi, elämäntilanteestasi ja esim. harrastuksistasi, tai vaihtoehtoisesti lisää CV tiedostona.

Voit lisätä CV:n pdf- tai doc-muodossa. Maksimikoko 5MB.

Kielitaito

Työhistoria

Kiitämme mielenkiinnosta!

CAPTCHA
Varmistamme että vastaaja on ihminen.