Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Sappee uudistaa palveluitaan

Pälkäneläinen Sappeen matkailukeskus parantaa rinnepalveluitaan tulevana talvena avattavalla Family Park rinnealueella.

Family Park on koko perheen rinnealue, joka sisältää neljä eri tyyppistä rinnettä sekä pulkkamäen ja karusellin.
Family Parkista löytyy Hupsisrinne, joka on suunnattu laskettelun ensimetrejä ottaville laskijoille. Rossirinne, joka on nimensä mukaisesti Crossrata-hengessä, mutta pienemmässä mittakaavassa tehty rinne lumikumpuineen, kallistettuine kurveineen ja erityyppisin virike-elementein rakennettu rinne. Somparinne, joka on tarkoitettu laskettelijoille, jotka ottavat ensimetrien jälkeen jo seuraavia laskettelunaskelia. Rinteestä löytyy pysyvä pehmustetuin portein varustettu pujottelu/seikkailurata. Funslope, jonka inspiraationa on toiminut hiihtokeskuksen Snow Parkit. Funslopesta löytyvät erittäin helpot yli liu’uttavat pressit ja pienet hyppykummut sekä helppo Crossrata. Family Parkista löytyy myös lumetettu ja päivittäin rinnekoneella kunnossa pidetty pulkkamäki. Ensi askeleita suksella liukumiseen voi ottaa myös alueella olevassa karusellissa, jossa voi myös nauttia talven riemusta pulkankin voimin.

Family Parkiin pääsee maksutta voimassa olevalla päivä-, tunti- ja kausikortilla tai erikseen ostettavalla 10/12 euron hintaisella aluelipulla. Family Park on ilmainen alle 4-vuotiaille lapsille.

Family Parkissa on kaksi modernia helppokäyttöistä mattohissiä, jotka madaltavat lasketteluharrastuksen kokeilukynnystä. Koko uudistuksen investoinnin arvo on n. 300 000 euroa.

Sappee modernisoi kausikorttien hinnoittelun

Sappeen on usein mainittu alan palkintojen jakojen yhteydessä innovatiivisena sekä alan toimintamallien kehittäjänä. Sappeen tärkeimpänä toimintamallina onkin asiakkaiden kuunteleminen.
Suomen hiihtokeskusyhdistyksen teettämän tutkimuksen mukaan suomalaiset laskettelu- ja lumilautailun harrastajat haluavat lisää rinnepäiviä edullisempaan hintaan. Sappee vastaa asiakkaiden toiveeseen uudistetulla kausikorttikampanjalla. Tulevan talven kausikorteissa on käynnissä Snow Challenge haastekampanja. Haastekampanjan kausikortti on erittäin edullinen, vain 99,99 euroa, normaali hintainen aikuisten kausikortti maksaa 520 euroa. Snow Challenge kausikorttikampanja toteutuu, kun kausikortin varaajia on 16500 henkilöä. Ensimmäisen 10 vuorokauden aikana varauksia tehtiin jo yli 3000 kappaletta. Kampanja kestää 15.11. saakka.

Täysin uutena tuotteena tulevalle talvelle lanseerataan välinvuokraus-kausikortti Snow Rent Card. Snow Rent Card on henkilökohtainen ja on voimassa koko talvikauden, sillä saa laskettelu- tai lumilautavälinesetin päiväksi kerrallaan Sappeen vuokraamosta. Hinta on vain 99,99 €. Asiakkaan ei tarvitse enää hankkia omia välineitä harrastaakseen laskettelua tai lumilautailua. Snow Rent Cardeja on myynnissä rajoitettu erä.