Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Sappee on valittu Vuoden Hiihtokeskukseksi 2018

Lehdistötiedote                                                                                                                        Julkaisuvapaa

Sappeen Matkailukeskus

Sappee on valittu Vuoden hiihtokeskukseksi

Keskiviikkoiltana 25.4. valittiin Suomen hiihtokeskusyhdistyksen kevätkokouksessa vuoden 2018 hiihtokeskukseksi Sappeen Matkailukeskus. Vuoden hiihtokeskus valinta on Sappeen toimintahistorian kolmas. Edellisissä valinnoissa valintaraati on arvostanut mm. Sappeen innovatiivisuutta, niin myös tällä kertaa.
Valintaraati toi esiin mm. Sappeen ennakkoluulotonta asennetta.
Valintaraadin perusteita: ”Pälkäneellä sijaitsevan Sappeen hiihtokeskuksen korkeatasoinen toiminta vakuutti valitsijaraadin. Hyvässä kunnossa pidettävät suorituspaikat sekä henkilökunnan palveluasenne keräsi kiitosta. Erikoissuorituspaikat, kuten snowpark on suunniteltu ja ylläpidetty mallikkaasti. Uusi Family Park tekee laskettelun ja lautailun aloittamisen entistäkin helpommaksi."

Vuoden hiihtokeskus on myös uudistaja. Markkinoinnilla, tuotteistamisella ja hinnoittelulla Sappeen hiihtokeskus on luonut alalle uuden tyyppistä kysyntää. Ensimmäistä kertaa järjestetty kausikorttikampanja toi paitsi uusia harrastajia, myös herätti monen nukkuvan laskijan uudestaan lajin pariin. Sappeen Hiihtokeskus on omalta osaltaan kasvattanut harrastusaktiivisuutta, mistä koko toimiala voi hyötyä.”

”Olen erittäin ylpeä saamastamme tunnustuksesta. Valinta Vuoden Hiihtokeskukseksi kertoo siitä, että hiihtokeskustoimintaa voi tuottaa korkeimmalla tasolla myös eteläisessä Suomessa. Valinta on osoitus pitkäjänteisestä työstä, jota olemme tehneet palveluidemme kehittämiseksi. Palveluiden kehittämisen punaisenalankana on aina asiakaslähtöisyys. Palveluidemme käyttäjät, asiakkaat ovat mukana valitsemassa vuoden hiihtokeskusta, siksi arvostan Vuoden hiihtokeskus tunnustuksen erittäin korkealle.” kertoo ylpeänä Sappeen Matkailukeskuksen toimitusjohtaja Jouko Poukkanen.

”Syksyllä toteutimme onnistuneesti uudentyyppisen kausikorttikampanjan. Samalla loimme itsellemme paineen asiakkaille annetun lupauksen lunastamisesta. Onnistuimme palveluntuottamisessa hyvin. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä useissa eri kanavissa ja on ollut ilo huomata, että asiakastyytyväisyytemme on jopa parantunut kauden aikana. Vuoden hiihtokeskus valinta on iso tunnustus toteutetuista uudistuksista sekä hyvin tehdystä työstä. Iso kiitos valinnasta kuuluu koko vilkkaan kauden ahkerasti työskennelle henkilökunnalle, yhteistyökumppaneille sekä asiakkaillemme.” toteaa Sappeen Matkailukeskuksen rinneliiketoimintajohtaja Kosti Puurunen

Vuoden hiihtokeskuksen valitsi raati, jonka muodostivat Visit Finland – Business Finlandin, lajiliittojen (lumilautaliitto sekä Ski Sport Finland), Suomen hiihdonopettajat ry:n ja median edustajat. Raadin työkaluina oli hiihtokeskusten henkilökunnan sekä kuluttajien ehdotukset. Kuluttajien mielipidettä tiedusteltiin verkkokyselyllä, johon osallistui lähes 2 900 suomalaista laskettelijaa ja lumilautailijaa.

Lisätietoja:
Jouko Poukkanen, email: jouko.poukkanen@sappee.fi, puh: 0400-358230
Toimitusjohtaja Sappeen Matkailukeskus

Kosti Puurunen, email: kosti.puurunen@sappee.fi, puh: 040-5609291
Rinneliiketoimintajohtaja Sappeen Matkailukeskus