Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Sappeen kausikortilla vastinetta rahoillesi

Sappeen laskettelukausi 2019/2020 alkoi 13.12.2019, suhteellisen tavanomaiseen aikaan. Talvi on siis ollut Sappeella jo liki 90 päivää. Viime päivien sääolot ovat hellineet laskettelijoita. Eteläinen Suomikin on saanut valkean lumivaipan, joten talven tuntua on nyt myös Sappeen rinteiden ulkopuolellakin. Sappeen talvi ja laskettelukausi on perinteisesti jatkunut pisimälle Etelä-Suomen hiihtokeskuksista, pitkälle huhtikuulle. Pitkälle huhtikuulle jatkuu myös kuluva talvikausi, Sappeen talvi kestää siis reilusti yli 100 päivää.

 

Hiihtokeskusten lumitilanne

 

Niin kuin kirjoitin aiemmassa blogissa, olemme investoineet paljon rinteiden lumetukseen. Investointien tärkeys korostuu tällaisena talvena. Sappee on ollut lumivarmin Etelä-Suomen hiihtokeskuksista. Rinteitä on avoinna 11, mukaan lukien lasten suosikki Family Park ja parkkilaskijoiden suosikit Mini-Street sekä Iso-Street. Mielestäni tämä on erittäin hyvä suoritus tällaisena talvena. Ilman lumetukseen tehtyjä investointeja olisi Sappeella näin leutona talvena huomattavasti vähemmän rinteitä auki. Meillä on tehokas lumetusjärjestelmä ja roppa kaupalla lumiosaamista sekä ammattitaitoa. Joka aamu voimme olla ylpeitä rinteidemme kunnosta ja toivottaa asiakkaamme tervetulleiksi nauttimaan rinteistämme.

 

Hiihtokeskusten rinteiden lumetus

 

Investointien, lumiosaamisen ja ammattitaidon myötä Sappee on vakiinnuttanut paikkansa Etelä-Suomen lumivarmimpana hiihtokeskuksena. Aktiivilaskijat, jotka hankkivat kausikortin arvostavat lumivarmuutta. Sappeen kausikortteja hankitaan enemmän ja enemmän koko eteläisen Suomen alueelta. Tämän on ollut meille osoitus siitä, että asiakkaamme arvostavat lumivarmuuttamme ja hyväkuntoisia rinteitä sekä monipuolisia Snow Parkeja. Sappeen kausikortti on myös edullisin oman kokoluokkansa hiihtokeskuksissa.

 
Laskettelua on pidetty kalliina harrastuksena, mutta me ajattelimme pari vuotta sitten kääntää asian täysin päälaelleen. Ensi talven laskettelet Sappeella reilun parinsadan euron kustannuksilla, kausikortti (Snow Challenge kausikortti) rinteisiin maksaa vain 119,99€ ja välinekausikortti (Snow Rent Card) vain 99,99€. Tällä hinnalla voit käyttää palveluitamme niin paljon kuin jaksat.  Suosittelen tekemään hintavertailua ja huomioimaan Sappeen lumivarmuuden. Laskettelusta ei voi enää puhua kalliina harrastuksena. Tervetuloa Sappeelle

 

4.3.2020

Kosti Puurunen

Rinneliiketoimintajohtaja