Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Sappeen ohjelmapalvelut

Sappeen ohjelmapalvelut rakentaa ryhmille mieleenpainuvia kokemuksia ja luontoelämyksiä. Tapahtumanne voi olla lyhyt tai pitkä, helppo tai haastava. Ryhmän koko ja kokoonpano voivat vaihdella, koska Sappeen tarjonnasta löytyy kaikille sopiva vaihtoehto. Sappeen Ohjelmapalvelut järjestää firmoille, yhdistyksille ja ryhmille myös omia räätälöityjä ohjelmia, jotka sopivat juuri teidän ryhmällenne. 

Kesän ohjelmapalvelut

Kesällä Sappeella on mahdollisuus järjestää mm. melontaa, golfia, erilaisia metsäisiä ulkoilutapahtumia ja BikeParkin ohjattuja alamäkipyöräilykokeiluja.

Tutustu palveluihin

Talven ohjelmapalvelut

Ohjelmistossamme ovat mm. lumikenkäretket, "Talviolympialaiset" ja tehtävärastit. Sappeella järjestetään talvella myös ohjattua pilkkimistä, mönkijä- ja lumikelkkasafareita, laskettelun ja hiihdon opetusta sekä leikkimielisiä kisailuja. 

Tutustu palveluihin

Ympärivuotiset ohjelmapalvelut

Sappeella on myös ohjelmapalveluita, joita järjestetään ympäri vuoden. Ohjelmapalvelut räätälöidään tarpeisiinne sopivaksi, ja ohjelmaan on mahdollista yhdistää ruokatarjoilut sekä majoitus. Ota rohkeasti yhteyttä myyntipalveluumme niin teemme teille tarjouksen. 

Kerro toiveesi esimerkiksi TYKY- tai virkistyspäivästä, polttareista, syntymäpäivistä tai mistä vain, me toteutamme sen!

Ulkoiluretket

Ulkoilu Sappeen maisemissa onnistuu ympäri vuoden. Nauti vaihtuvista vuodenajoista ja Sappeen kauniista luonnosta. Metsästä löytyy historiallisia paikkoja ja kuntoa koettelevia ylämäkiäkin. Puhdas luonto, naavaiset puut ja metsä täysi lintuja odottaa sinua. Laavulla nautimme kahvit ja pientä purtavaa.

Tastingit

Suositussa tastingissa pääsette tutustumaan Sappeen oman baarimestarin opastuksella useaan eri valmistajan juomaan ja kuulemaan juoman historiasta, valmistuksesta ja käyttökohteista. Tasting soveltuu erinomaisesti myös esim. kaveriporukoille tai polttariohjelmaksi.

Lue lisää

Leikkimieliset kisailut

Liikunnallinen päivä mukavien tehtävien parissa hioo yhteistyökykyä kuin huomaamatta. Sappee Champions tarjoaa erilaisia tehtävärasteja ja "pähkinöitä purtavaksi", sopii kaikenikäisille ja kaikentasoisille kisaajille. Mukaan tarvitaan mukavat keliin sopivat ulkoiluvarusteet ja kengät sekä rutkasti huumorintajua!

Jooga (Yinjooga tai Hathajooga)

Tiiviin kokouspäivän päätteeksi tai vaikkapa ennen kokouspäivän alkamista on ihanaa rentoutua joogan parissa. Jooga sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Jooga lisää rentoutta, kehon liikkuvuutta, läsnäoloa ja auttaa palautumaan stressistä. Tutustu lisää joogan ihmeelliseen maailmaan ja kysy tarjousta ryhmällenne!

Lue lisää

Outdoor Escape: Tauolla, jatkuu alkukesästä 2023 !

Sappeen upeaan luontoon ja metsään sijoittuva seikkailu, jossa seurataan mystisesti kadonneen mestarimetsästäjän viimeisiä tiedettyjä liikkeitä. Saatteko arvoituksen ajoissa selville? Mikä on metsästäjän kohtalo? Entäpä omanne…

Tervetuloa selvittämään ja ratkomaan mysteeri! Hyvä sään mukainen varustus, sopii ihan kaikille!

Tapahtuma toteutetaan ulkona, joten pukeutukaa lämpimästi! Kesto noin 1 – 1,5 tuntia
HUOM, Tauolla talvikauden 21-22, jatkuu alkukesästä 2022 !

 

Sappeen kokouspalvelut

Yritysasiakkaille Sappee tarjoaa loistavat puitteet kokouksien, seminaarien, tyky- ja virkistyspäivien viettämiseen. Myös erilaiset kokoontumiset, leirit, juhlat onnistuvat mainiosti.

Katso linkistä kokoustilojen ja -pakettien esittelyt!

Sappeen kokouspalvelut

Ota yhteyttä