Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Snow Challenge 2019 - Toimitusehdot KAMPANJA TOTEUTUU

Sappeen matkailukeskuksen Snow Challenge 2019/2020 kausikortti-kampanjan toimitusehdot. 

Kampanja toteutuu ja kampanja-aika on jatkettu 24.4.2019 saakka (päivitetty 1.4.2019).

Näissä toimitusehdoissa kerrotaan Sappeen matkailukeskuksen Snow Challenge kausikortti-kampanjan (myöhemmin kampanja) toimitusehdot. Osapuolina Sappeen matkailukeskus (myöhemmin Sappee) sekä kausikortin tilaaja (myöhemmin asiakas).

Sappeen järjestään Snow Challenge kausikortti-kampanja. Kampanjassa myydään henkilökohtaisia kausikortteja Sappeen rinteille talvikaudelle 2019/2020. Kausikortin hinta kampanjassa on 119,99 (hinta ei sisällä sirukorttia). Kampanja on ns. haastekampanja. Kampanjan toteutuminen vaatii riittävän määrän asiakkaiden kausikortti varauksia/kampanjaan ilmoittautumisia. Kampanjan tavoitteellinen ilmoittautumismäärä on 12 222 ilmoittautumista. Huom! Alle 6-vuotiaat laskettelevat kypärä päässä Sappeen rinteillä vanhempien seurassa maksutta (pois lukien Family Park, Family Parkin ikäraja on alle 4-vuotiaat).

Family Park-kausikorteista on oma haastekampanja. Family Park kausikortin hinta on haastekampanjassa 59,99 (hinta ei sisällä sirukorttia). Kampanjan toteutuminen vaatii riittävän määrän asiakkaiden Family Park kausikortti varauksia/kampanjaan ilmoittautumisia. Family Park kausikorttikampanjan tavoitteena on myydä 377 kpl Family Park kausikortteja 1.4.2019 mennessä. HUOM! Family Park on maksullinen 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Asiakkaan ilmoittautuessa Sappeen matkailukeskuksen Snow Challenge kausikortti-kampanjaan sitoutuu hän noudattamaan alla olevia toimitusehtoja.

 1. Kampanjan toteutuminen. Kampanjan tavoitteena on saada 12 222 kausikorttivarausta 1.4.2019 mennessä. Sappeella on kuitenkin oikeus hyväksyä ja toteuttaa kampanja, vaikka tavoitelukua 12 222 ei saavutettaisikaan.
   
 2. Kampanjaan ilmoittautuminen. Asiakkaan tulee ilmoittautua kampanjaan Sappeen verkkokaupassa ollakseen oikeutettu kampanjahintaiseen kausikorttiin. Ilmoittautuessaan asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan toimitusehtoja.
   
 3. Kampanja-aika. Kampanja alkaa 13.2.2019. Kampanjaan ilmoittautuminen (asiakkaiden) päättyy 1.4.2019. Sappeella on oikeus muuttaa kampanja-aikaa niin halutessaan.
 4. Kampanjan hyväksyminen/toteutuminen. Sappee ilmoittaa kampanjan toteutumisesta Sappeen nettisivuilla sekä sähköpostitse asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.
 5. Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan kampanjahintaisen kausikortin hintaan 119,99 . Mikäli kampanja ei toteudu, ei asiakkaalta veloiteta summaa. Mikäli kampanja ei toteudu, ei asiakas sitoudu ostamaan kausikorttia talvikauden 2019/2020 hinnalla (540).

  Family Park-Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan kampanjahintaisen kausikortin hintaan 59,99 . Mikäli kampanja ei toteudu, ei asiakkaalta veloiteta summaa. Mikäli kampanja ei toteudu, ei asiakas sitoudu ostamaan Family Park-kausikorttia talvikauden 2019/2020 hinnalla (120 ).
   

 6. Kausikortti ladataan Axess-hissilippujärjestelmässä toimivalle sirukortille. Mikäli asiakkaalle ei ole sellaista, sirukortin voi lunastaa Sappeen verkkokaupasta tai Sappeen lipunmyyntipisteessä (hinta 7).
   
 7. Kausikortin maksaminen. Kampanjan toteutuessa Sappee lähettää asiakkaalle, asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin. Viestissä on maksulinkki Sappeen verkkokauppaan, jossa kausikortti maksetaan. Kausikortti tulee maksaa eräpäivään mennessä. Myöhässä olevasta maksusta peritään kuluttajasuojan mukainen viivästysmiskorko. Mikäli asiakas ei suoriteta maksua toisen maksuhuomautuksen jälkeen, on Sappeella oikeus laittaa maksu perintään.
   
 8. Hyväksytyt maksuvälineet. Kausikorttikampanjassa hyväksyttyinä maksuvälineinä ovat Sappee verkkokaupassa käytettävän Paytrailin maksupainikkeet sekä seuraavat Liikunta- ja kulttuurisetelit: Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum-kortti ja mobiili, Tyky- setelit ja Tyky Online, ePassi, Eazybreak, Ticket Mind&Body ® sekä Luottokunnan virikeseteli® / kortti. Mikäli asiakas maksaa kausikortin Liikunta- tai kulttuuriseteleillä tulee asiakkaan suorittaa maksu Sappeella tai toimittaan kuitti maksusta Sappeelle.
   
 9. Kausikortti on voimassa talvikauden 2019/2020 siitä alkaen, kun kausikortti on kokonaan maksettu.
   
 10. Muut noudatettavat toimitusehdot. Kausikortin suhteen noudatetaan myös Suomen hiihtokeskusyhdistyksen ja kuluttaja-asiamiehen välillä hyväksyttyjä hiihtokeskuspalveluja koskevia sopimusehtoja. Sopimusehdot on päivitetty 8.12.2009.