Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Snow Challenge ja Bike Challenge haastekampanjoiden maksulinkit lähetetään sähköpostilla ke 18.11.2020

Lähetämme kaikille haastekampanjoihin osallistuneille maksulinkin kausikorttivarausten maksamista varten sähköpostilla 18.11.2020.
Myös kevään kampanjaan osallistuneiden loppuosista lähetämme maksulinkin 18.11.2020
Jos et ole jostain syystä saanut sähköpostilla maksulinkkiä pe 20.11. mennessä, tarkista ensin sähköpostisi tarjoukset- sekä roskaposti-kansiosta, ettei viesti ole vahingossa mennyt väärään paikkaan.
Jos viestiä ei löydy, voit laittaa sähköpostia osoittella sappee@sappee.fi ja pyytää uuden maksulinkin.
Eräpäivä molemmissa kampanjoissa on 2.12.2020.

Suosittelemme maksamaan kausikortit maksulinkissä olevan maksupainikkeen kautta, mutta halutessasi voit maksaa liikuntaetuudella oman kausikorttisi, pyydämme katsomaan ja lukemaan tarkemmat ohjeet tästä linkistä:
Liikuntaetuudella maksaminen
Huomaathan, että sähköpostin maksulinkin MAKSA TÄSTÄ painikkeesta pääset maksamaan suoraan ePassilla ja Smartumilla.

 

Miten saan kausikortin ? 

Lataamalla kotona etukäteen (SUOSITTELEMME TÄTÄ VAIHTOEHTOA ENSISIJAISESTI)
Maksetuista kausikorteista lähetämme talvikauden alkaessa tuttuun tapaan latauslinkin sähköpostilla, jolloin voit ladata jo olemassa olevalle Axess-sirukortille kausikorttisi kortin WTP koodia käyttämällä, lataa myös kuva itsestäsi !
Kausikortti latautuu hissiportilla ensimmäisellä käyttökerralla.
HUOM! Mikäli osallistuit Bike Challenge kausikorttikampanjaa, lähetämme tässä tapauksessa latauslinkin toukokuussa 2021.

 

Lipunmyynnistä
Talvikauden alkaessa saat kausikorttisi Sappeen lipunmyynnistä, jolloin sinusta otetaan myös kuva kausikortin tietoihin. Tätä varten tarvitset tilausnumeron mukaasi maksetusta kausikortista (löytyy sähköpostilla tulleesta vahvistuksesta). Muista ottaa myös ladattava sirukortti, mihin kausikortti ladataan. Voit myös ostaa sen lipunmyynnistä. Kortti on saattanut sisältyä myös kausikorttivaraukseesi, sen näet tilausvahvistuksestasi.