Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Snow Rent Card-vuokrakausikortti,  Toimitusehdot

Snow Rent Card-vuokrakausikortti,  Toimitusehdot

Näissä toimitusehdoissa kerrotaan Sappeen matkailukeskuksen Snow Rent Card kausikortin (myöhemmin kausikortti) toimitusehdot. Osapuolina Sappeen matkailukeskus (myöhemmin Sappee) sekä kausikortin tilaaja (myöhemmin asiakas).

Sappee myy talvikaudelle rajallisen määrän kausikortteja välinevuokraamoon. Kausikortin hinta on talvikaudella 2018/2019 119,99 €. Kausikortit myydään Sappeen verkkokaupassa. Saatavuus ostojärjestyksen mukaan.

 Asiakkaan ostaessa Sappeen matkailukeskuksen Snow Rent Card kausikortin, sitoutuu hän noudattamaan alla olevia toimitusehtoja.

 1. Kausikortin maksaminen. Kausikortti maksetaan Sappeen verkkokaupassa oston yhteydessä.
   
 2. Kausikortin voimassaoloaika. Kausikortti on voimassa talvikauden 2018-2019, siitä alkaen, kun kausikortti on maksettu.  Talvikausi alkaa, kun Sappeella on virallisesti yksi rinne avoinna ja on voimassa niin kauan kun rinteet ovat avoinna.
   
 3. Kausikortti on henkilökohtainen. Kausikortti tehdään, kun asiakas (korttiin merkitty henkilö) tulee ensimmäistä kertaa käyttämään palvelua. Asiakkaan tulee tuoda mukanaan kortin käyttäjän kuva (passikuva tai vastaava).
   
 4. Kausikorttiin merkitty henkilö saa Sappeen välinevuokraamosta normaalitasoisen lasketteluvälinesetin (sis. laskettelusukset, laskettelumonot ja laskettelusauvat) tai normaalitasoisen lumilautasetin (sis. lumilauta ja lumilautakengät) käyttöönsä yhdeksi päiväksi kerrallaan, esittämällä voimassa olevan kausikortin välinevuokraamon kassalla.  
   
 5. Vuokravälineiden saatavuus. Välineiden saatavuus Sappeen normaalin vuokrakalusto saatavuuden mukaan.
   
 6. Väärinkäytökset. Mikäli korttia käytetään väärin, on Sappeella oikeus ottaa kortti määräajaksi pois käytöstä tai räikeissä väärinkäyttö tapauksissa ottaa kausikortti pois kokonaan asiakkaan käytöstä.
   
 7. Muut noudatettavat toimitusehdot. Kausikortin suhteen noudatetaan myös Suomen hiihtokeskusyhdistyksen ja kuluttaja-asiamiehen välillä hyväksyttyjä välinvuokraamoja koskevia sopimusehtoja. Sopimusehdot on päivitetty 8.12.2009. Linkki toimitusehtoihin: https://www.ski.fi/info/sopimusehdot/valinevuokraamojen-sopimusehdot/