Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Snow Challenge 2021 - Toimitusehdot

Sappeen matkailukeskuksen Snow Challenge 2021/2022 syksyn kausikorttikampanjan toimitusehdot.

Näissä toimitusehdoissa kerrotaan Sappeen matkailukeskuksen Snow Challenge kausikorttikampanjan (myöhemmin kampanja) toimitusehdot. Osapuolina Sappeen matkailukeskus (myöhemmin Sappee) sekä kausikortin tilaaja (myöhemmin asiakas).

Sappee järjestää Snow Challenge kausikorttikampanjan. Kampanjassa myydään henkilökohtaisia kausikortteja Sappeen rinteille talvikaudelle 2021/2022. Kausikortin hinta kampanjassa on 159,99 € (hinta ei sisällä sirukorttia). Kampanja on ns. haastekampanja. Kampanjan toteutuminen vaatii riittävän määrän asiakkaiden kausikortti varauksia/kampanjaan ilmoittautumisia. Kampanjan tavoitteellinen ilmoittautumismäärä on 12 222ilmoittautumista (ilmoittautumisiin huomioidaan kevään kampanjan ilmoittautumiset). Huom! Alle 6-vuotiaat laskettelevat kypärä päässä Sappeen rinteillä vanhempien seurassa maksutta (pois lukien Family Park, Family Parkin ikäraja on alle 4-vuotiaat).

Family Park-kausikorteista on oma haastekampanja. Family Park kausikortin hinta on haastekampanjassa 79,99 (hinta ei sisälläsirukorttia). Kampanjan toteutuminen vaatii riittävän määrän asiakkaiden Family Park kausikortti varauksia/kampanjaan ilmoittautumisia. Family Park kausikorttikampanja tavoitemääräon 222 kpl, määrään huomioidaan kevään 2021 Snow Challenge kampanjan varaukset HUOM! Family Park on maksullinen 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Asiakkaan ilmoittautuessa Sappeen matkailukeskuksen Snow Challenge kausikorttikampanjaan sitoutuu hän noudattamaan alla olevia toimitusehtoja.

 1. Kampanjan toteutuminen. Kampanjan tavoitteena on saada 12 222 kausikorttivarausta 15.11.2021 mennessä. Sappeella on kuitenkin oikeus hyväksyä ja toteuttaa kampanja, vaikka tavoitelukua 12 222 ei saavutettaisikaan. 

  Family Park kausikorttikampanja toteutuu, kun Family Park kausikortti varauksia tehdään 222 kpl 15.11.2021 mennessä. Sappeella on kuitenkin oikeus hyväksyä ja toteuttaa kampanja, vaikka tavoitelukua 222 ei saavutettaisikaan.

 2. Kampanjaan osallistuminen. Asiakkaan tulee osallistua kampanjaan Sappeen verkkokaupassa ollakseen oikeutettu kampanjahintaiseen kausikorttiin. Ilmoittautuessaan asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan toimitusehtoja.
   
 3. Asiakkaan peruutusoikeus. Noudatamme kuluttajaviraston etämyyntiohjeita, joidenka mukaan etämyynnin 14 vrk peruutusoikeus ei koske vapaa-ajanpalveluita. Näin ollen ilmoittautuminen on sitova.
   
 4. Kampanja-aika. Kampanja alkaa 15.9.2021. Kampanjaan osallistuminen (asiakkaiden) päättyy 15.11.2021. Sappeella on oikeus muuttaa kampanja-aikaa niin halutessaan.
   
 5. Kampanjan hyväksyminen/toteutuminen. Sappee ilmoittaa kampanjan toteutumisesta Sappeen nettisivuilla sekä sähköpostitse asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.
 6. Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan kampanjahintaisen kausikortin hintaan 159,99 €. Mikäli kampanja ei toteudu, ei asiakkaalta veloiteta summaa. Mikäli kampanja ei toteudu, ei asiakas sitoudu ostamaan kausikorttia talvikauden 2021/2022 hinnalla (540€).

  Family Park-Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan kampanjahintaisen kausikortin hintaan 79,99 €. Mikäli kampanja ei toteudu, ei asiakkaalta veloiteta summaa. Mikäli kampanja ei toteudu, ei asiakas sitoudu ostamaan Family Park-kausikorttia talvikauden 2021/2022 hinnalla (120 €).

 7. Kausikortti ladataan Axess-hissilippujärjestelmässä toimivalle sirukortille. Mikäli asiakkaalle ei ole sellaista, sirukortin voi lunastaa Sappeen verkkokaupasta tai Sappeen lipunmyyntipisteessä (hinta 7€).
   
 8. Kausikortin maksaminen. Kampanjan toteutuessa Sappee lähettää asiakkaalle, asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessäantamaan sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin. Viestissäon maksulinkki Sappeen verkkokauppaan, jossa kausikortti maksetaan. Kausikortti tulee maksaa eräpäivään mennessä(30.11.2021). Myöhässä olevasta maksusta peritään kuluttajasuojan mukainen myöhästymiskorko. Mikäli asiakas ei suorita maksua toisen maksuhuomautuksen jälkeen, on Sappeella oikeus laittaa maksu perintään.
   
 9. Hyväksytyt maksuvälineet. Kausikorttikampanjassa hyväksyttyinä maksuvälineinä ovat Sappeen verkkokaupassa käytettävän Paytrailin maksupainikkeet sekä seuraavat Liikunta- ja kulttuurisetelit: Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum-kortti ja mobiili, Tyky- setelit ja Tyky Online, ePassi, Eazybreak, Ticket Mind&Body ® sekä Luottokunnan virikeseteli® / kortti. Mikäli asiakas maksaa kausikortin Liikunta- tai kulttuuriseteleillä tulee asiakkaan suorittaa maksu Sappeella tai toimittaan kuitti maksusta Sappeelle eräpäiviin mennessä.
   
 10. Kausikortti on voimassa talvikauden 2021/2022 siitä alkaen, kun kausikortti on kokonaan maksettu. Talvikauden pituus ja avoinna olevien rinteiden/hissien määrä vaihtelee olosuhteiden mukaan.
   
 11. Muut noudatettavat toimitusehdot. Kausikortin suhteen noudatetaan myös Suomen hiihtokeskusyhdistyksen ja kuluttaja-asiamiehen välillä hyväksyttyjä hiihtokeskuspalveluja koskevia sopimusehtoja. Sopimusehdot on päivitetty 2019.