Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Talven ohjelmapalvelut

Sappeen ohjelmapalvelut rakentaa ryhmille mieleenpainuvia kokemuksia ja luontoelämyksiä. Ohjelmistossamme ovat mm. lumikenkäretket, "Talviolympialaiset" ja tehtävärastit. Tapahtumanne voi olla lyhyt tai pitkä, helppo tai haastava. Ruokailu voidaan järjestää joko pidemmän kaavan mukaan tai voimme nauttia pelkästään nuotiokahveista.

Laskettelu ja lautailu

Sappeen Matkailukeskuksen rinteet tarjoavat mahtavan elämyksen laskettelun ystäville, kysy edullista tarjousta ryhmällenne laskettelupäivästä! Jos haluat päivitystä laskutaitoihisi, niin suosittelemme poikkeamaan Sappeen Hiihtokoulun tunnilla, sieltä saat ammattitaitoisen hiihtokoulun väen opastamaan Sinua ja kertomaan viimeisimmät vinkit laskettelun maailmaan.

Lumikenkäretket

Kävellään lumikengillä kauniissa luonnossa Sappeen Matkailukeskuksen alueella rauhalliseen tahtiin. Retken loppuvaiheella on mahdollista nauttia laavulla nuotiokahvit ja vaikka paistaa makkaraa (nämä etukäteen tilattuina). Retken hinta sisältää lumikengät ja opastuksen.

Lumikenkäjalkapallo

Turnauksen alkuun alkuverryttely, jonka jälkeen joukkueiden jako kahteen ryhmään. Lumikenkäjalkapallo alkakoon nyt! Mukaan tarvitset rutkasti huumoria, sekä sään mukaisen varustuksen.

(8-20 hengen ryhmille)

Moottorikelkka- & Mönkijäsafarit

Kelkkasafarilla arjen huolet unohtuvat ja mieli virkistyy. Varaa nyt mieleen painuva safaripäivä! Sopii erittäin hyvin työporukalle, asiakasryhmälle tai vaikka kaveriporukalle. 

Moottorikelkka- ja mönkijäsafarit toteutetaan ennakkovarauksesta. Tapahtuman järjestäjä Sydän-Hämeen Safarit oy.

Maastoratsastus

Ratsutilalta löytyy Islanninhevosia maastoiluun ja vaelluksiin ympäri vuoden. Ratsutallin omilta nettisivuilta löytyy lisätietoa yrityksen toiminnasta, hinnoista ja hevosista. Tutustu lisää: sappeenratsutila.fi

FrisbeeGolf

Sappeen FrisbeeGolf-rata on täysmittainen, Sappeenvuoren kupeella, huikeissa maisemissa sijaitseva 21-väyläinen rata. Sopii kaikenikäisille, miehille ja naisille.
Pelata voi omatoimisesti tai ohjatusti, frisbeet voit vuokrata Sappeen Matkailukeskuksesta.
Talvella pelaaminen onnistuu mainiosti lumikengät jalassa!

Muut ryhmäaktiviteetit

Monet seuraavista aktiviteeteista sopivat ajanvietteeksi tyky- ja virkistyspäiviin, kaveriporukoille illanviettoon ja polttareiden ohjelmaksi. Ideoimme myös yksilöllisiin tarpeisiin soveltuvia kokonaisuuksia!

Sappee Champions
Kisaliput salkoon ja kisatuli sytytetään, aika aloittaa tiukka kisailu. Tässä tarvitaan hoksottimia, kuntoa, huumoria ja hieman huimapäisyyttä kuin tarkkuuttakin. Touhua riittää vanhoille ja nuorille, totisille kuin vitsin vääntäjille. Laavulla voidaan nauttia kisakahvit.

Vaihtuvat lajit, jottei kukaan pääse salaa harjoittelemaan etukäteen:

  • Puhallusputki
  • Maatikka
  • Vannekisa
  • Tandemhiihto
  • Jousiammunta
  • Tasapainorata
  • Ja paljon muuta, kerro ideasi!

Stiga- tai pulkkakisa
Sappeen Ohjelmapalvelut järjestävät hauskan pujottelukisan Stigalla tai pulkalla.

Huipun tastingit

 

Suositussa tastingissa pääsette tutustumaan Sappeen oman baarimestarin opastuksella useaan eri valmistajan juomaan ja kuulemaan juoman historiasta, valmistuksesta ja käyttökohteista. Tasting soveltuu erinomaisesti myös esim. kaveriporukoille tai polttariohjelmaksi. Lue lisää »

 

Jooga (Yinjooga tai Hathajooga)

Tiiviin kokouspäivän päätteeksi tai vaikkapa ennen kokouspäivän alkamista on ihanaa rentoutua joogan parissa. Jooga sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Jooga lisää rentoutta, kehon liikkuvuutta, läsnäoloa ja auttaa palautumaan stressistä. Tutustu lisää joogan ihmeelliseen maailmaan ja kysy tarjousta ryhmällenne!

Lue lisää

Tapahtumapalvelut ympäri vuoden

Sappeella on tarjolla monipuolisesti erilaisia tapahtumapalveluita, joista osa sään ja vuodenajan mukaan. Kesällä pääsee kokeilemaan mm. ohjattua kalastusta, golfia, alamäkipyöräilyä tai melontaa.

Kaikki ohjelmapalvelut

Ota yhteyttä