Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Yrityksen tärkeimmät sidosryhmät?

Mitkä ovat sinun yrityksesi tärkeimmät sidosryhmät? Uskoisin, että mieleesi tulevat ensimmäisenä yrityksesi työntekijät sekä yrityksesi asiakkaat. Työntekijöiden sitoutuneisuus ja työhyvinvointi ovat erittäin tärkeässä roolissa yrityksen menestymisen näkökulmasta. Miten teidän yrityksessänne on huomioitu työntekijöiden työssä jaksaminen ja työhyvinvointi? 

 

Hyvin voiva työntekijä Sappeella

 

Laskettelussa yhdistyvät luonnollisella tavalla mielen ja fyysisen kunnon ylläpito. Laskettelu mielletään usein lajiksi, jossa painovoima vie alaspäin ja konevoima tuo ylös. Näinhän se tavallaan onkin. Laskettelu on toki harrastuksena fyysistä ja mikä parasta kuntoilumuotona mielekästä. Laskettelussa koko kroppa saa liikuntaa. Mielestäni siksi laskettelu sopiikin erittäin hyvin työntekijöiden palkitsemistavaksi tai osaksi yrityksen työhyvinvointia. Teimme tähän tarkoitukseen tuotteen, Firmakortin. Firmakortti on kortti, joka sisältää hissilipun sekä lasketteluvälineet Sappeen rinteille koko kaudeksi. Firmakorttia voi käyttää vaikkapa yrityksen työntekijät. Kortti on siis helppo ja mieluinen tapa palkita yrityksen työntekijöitä sekä ottaa laskettelu osaksi yrityksen työhyvinvointia. Panostus työntekijöiden hyvinvointiin on satsaus tulevaisuuteen, niin työntekijöiden jaksamisen ja työyhteisön yhteishengen näkökulmasta.

 

12748414_952686051489979_1773965129_n.jpg

 

Työntekijöiden lisäksi asiakkaat ovat yritysten toiminnan kannalta tärkeimmät sidosryhmät. Onko mielessäsi ollut avainasiakkaidesi muistaminen esim. pitkään jatkuneen yhteistyön tiimoilta.  Oletko yhdessä asiakkaasi kanssa onnistuneet saavuttamaan lopputuloksen, joka on saavuttanut tai jopa ylittänyt molempien osapuolien tavoitteet? Olisiko tällöin hyvä muistaa asiakastasi mäkipäivän muodossa? Firmakortti sopii asiakkaiden huomioimiseen erittäin hyvin. Voit itse määritellä kuka Firmakorttiasi käyttää. Firmakorttia voi käyttää kuka vaan sinun arvokkaimmista sidosryhmistä: työntekijäsi, asiakkaasi tai yhteistyökumppanisi.

Jos kiinnostuit Firmakortista, niin lisätietoja löydät siitä täältä: Firmakortti Sappeelle. 

Päivitetty 27.9.2019

Kirjoittaja:

Kosti Puurunen

Rinneliiketoimintajohtaja