Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Tykypalvelut

yrityspalvelut.jpg

Tarjoamme ympäri vuoden elämyksiä upeissa ja inspiroivissa puitteissa.
Yhteiset elämykset lisäävät tiimihenkeä ja motivaatiota.

Maustamme tiukan asiapitoiset kokouksetkin maistuviksi paketeiksi.

Sappeen Matkailukeskuksessa onnistuvat kaikenlaiset kokouspaketit, pyydä tarjous juuri teille !

Kokous- ja ruokailupaikkavaihtoehtomme

Tapahtumakeskus Huippu
Tapahtumakeskus Huipun alakerta muuntuu kokoukseen jopa 150 hengelle. Tilat täyttävät kooltaan kongressivaatimukset ja varustelukin on sen mukainen.
Tapahtumakeskus Huipun yläkerran maisemapuolella on jopa 80:lle sopivat kokoustilat. 
Toisella puolen yläkertaan löytyvät kolme kabinettia, jotka tarjoavat mukavat tilat pienemmille kokouksille. Kabinetit voidaan tarvittaessa yhdistää isommaksi tilaksi noin 40-hengelle.

Vohvelikahvila
Perherinteen yläaseman läheisyydessä sijaitsevassa Vohvelikahvilassa on mahdollista pitää arkipäivinä kokouksia ja seminaareja noin 70:lle henkilölle.

Ekokammi
Upea ja ainutlaatuinen tila Päärinteen laella, mahtavien maisemien ympäröimänä. Suosittelemme max. 50 henkilön tilaisuuksiin.

Mökkiseminaarit
Sappeen Tähti 5 ja Sappeen Aateli puolestaan tarjoavat hulppeat puitteet seminaareille tai palaverille pienemmälle ryhmälle. Sappeentähti 5:ssä nukkumatilat on 16:lle, Sappeen Aatelissa 14:lle. Myös seitsemän pienempää Sappeen Tähteä ovat suosittuja pienempien kokousten järjestämisessä, niissä majoitustilat on 8-12:lle. Kaikissa Sappeentähti-mökeissä sekä Sappeen Aatelissa on wlan-yhteys.

Tyky - ja Virkistyspäiväpaketit
Liikunnallinen päivä mukavien tehtävien parissa hioo yhteistyökykyä kuin huomaamatta. Laskettelu ja lumilautailu onnistuvat Sappeen Matkailukeskuksen hyvin hoidetuilla rinteillä. Sappeen vuokraamosta saat vuokrattua aina huolletut välineet niin lasketteluun ja lumilautailuun.

Hiihtokoulun ammattitaitoinen opastus tekee lautailusta ja laskettelusta paitsi turvallisempaa myös hauskempaa. Aktiviteetteja löytyy runsaasti; tehtävärasteja, pulkkakisaa, olympialaisia, ratsastusta Issikoilla kauniissa maisemissa tai ratsastusta Sappeen Ratsutilan hevosilla kentällä, lumikenkäilyä, murtsikkahiihtoa, värikuulasotaa, moottorikelkkailua, mönkijäsafaria, frisbeeGolfia.

Kokouspäivän päätteeksi
Kokouspäivän päätteeksi on saunomisen paikka Perinnesaunalla sekä illallisen aika Tilausravintola Ekokammissa Sappeenvuoren huipulla. 
Perinnesaunalla ei kromi kiillä, vaan maistuvat löylyt takaa Perinnesaunan aito puukiuas. Vaihtoehtona löytyy Caravanalueen tilaus-saunat, jopa neljän kappalleen verran.
Ekokammin omat menut nautitaan vanhanajan tunnelmallisessa hirsituvassa. Ikkunoista avautuu näköala rinteisiin ja Laipanmaan erämaahan.
Perinnesauna ja Tilaus-saunat
Ekokammin maistuvat menut

Tapahtumakeskus Huipun maukkaat illallismenut nautitaan Huipun yläkerrassa, josta voi sujuvasti jäädä seuraamaan Suomen eturivin artistien esiintymisiä.
Tapahtumakeskus Huipun ruokalistat

MYYNTIPALVELU
arkisin klo 9-16.00

Puh: 0207 559970
sappee@sappee.fi