Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Programservice

Sappee_lumikenkä_0555_2.jpg

Sappees programservice planerar för grupper minnesvärda erfarenheter och naturupplevelser. I våra program finns snöskopromenader, ”Vinter olympiad” och uppgifts punkter. Ert evenemang kan vara lång eller kort, lätt eller utmanande.  Maten kan ordnas enligt den längre modellen eller bar njutas som kaffe kokat på eld.

Snösko utfärder
Vi går med snöskor i Sappees vackra natur i en lugn takt. I slutet på utfärden har man möjlighet att njuta av kaffe kokat på eld i laven och grilla korv (dessa i förväg beställda). Utfärdens pris innehåller snöskor och guidning.

Snöskofotboll (8-20 personers grupper)
Före turneringen värmer vi upp oss, var efter vi delar oss i två grupper. Snöskofotbollen får börja! Med behöver du massor av humor och kläder enligt väder.
 
Motorkälke- & Terränghjulingssafarin
På en safari med kälke glömmer du vardagliga problem och uppfriskar din själ. Reservera nu en minnesvärd safari dag! Passar bra till arbetskollegialgrupper, kundgrupper, eller fast kompisgrupper. Motorkälke- och terränhjulingssafarin ordnas med förhandsbeställning. Safarin ordnas av Sydän-Hämeen Safarit oy.

Terrängbilssafarin
En utfärd med terrängbil är en garanterat minnesvärd motionsdag för personal, kundgrupper eller en kompisgrupp. Ödemarksrutter i olika svårighetsgrader erbjuder alla erfarenheter och känsla av att lyckas. I samband med safarin har gruppen möjlighet till mat i laven och logi i ett ödemarkshus samt program enligt överenskommelse.
Terrängbilssafarin ordnas med förhandsbeställning i Kuhmalahti ung. 30km från Sappee. Safarin ordnas av Pro Fantasy Safari.

SAPPEE FÖRSÄLJNING (fin och eng)

Före säsongen kl. 9-16
Under säsongen vardagar kl. 9 - 19.30
Tel: 020 755 9970
E-post: sappee@sappee.fi