Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Skidskola

Sappee_hiihtokoulu_1276.jpg

Njut av backen mera
Sappees skickliga skidlärare kan slalom både för nybörjare och de mera erfarna. Sappee skidskola har redan för några år sedan valts till Årets skidskola! I skidskolans program finns lektioner för grupper och möjlighet till privatlektioner för dem som vill ha lärarens hela uppmärksamhet. Läroämnen är t.ex. slalom, bana, snöbräda, carving och telemark.
När du är skicklig i backen njuter du mera av att åka och är tryggare. Skidlärarna hjälper dig att bekanta dig med ny utrustning och nya tekniker, så det lönar sig att uppdatera sin kunskap åtminstone en gång/ vinter. Om du tar skidskolan en 10-tisdag kan du hyra utrustning och öva dig i backen verkligen förmånligt.
 
Skidskolans privatlektioner
 
Lektionerna börjar antingen jämt eller halv. Lektionerna dröjer antingen 50 min, 75 min eller 100 min.
Privatlektionen kan du reservera vilken tid som helst. Du kan fråga efter lediga timmar i förväg med telefon 0400 99 66 00 eller e-post hiihtokoulu@sappee.fi Vi rekommenderar att du tar kontakt åtminstone 3-4 dagar innan du vill ha lektionen.

Under veckosluten och semestertiden kan du fråga efter skidlektioner direkt från skidskolan som har sitt lilla hus bredvid pulkabacken. Vi rekommenderar dock ett vara i kontakt i förväg så får du lektionen när det passar dig bäst. Under veckosluten och semestertider ordnar vi förmånliga grupplektioner – fråga efter dem i skidskolan!

Observera!
Reservera tid till att hyra utrustning (10-15min) så att du hinner till skidskolan i tid och anmäla dig.
RESERVATIONER OCH FRÅGOR TILL SKIDSKOLAN
Tel: 0400 996 600 (klo 9-17)
E-post: hiihtokoulu@sappee.fi

Hissbiljetter kan du köpa i biljettförsäljningen, kursens pris och eventuell utrustning betalas till Sappee Webshop nätbutik.
Skidskolan hittar du också i Facebook. Där hittar du information om kurser som skidskolan ordnar, tillställningar och Suomi Slalom resultaten.

>> Prislista
>> Skidskolands regler

Werneris fartfyllda Skidskola:
Werneris fartfyllda skidskola är speciellt planerat för barn. Tillsammans med Werneri lär de minsta på ett roligt sätt backens regler och ett säkert sätt att åka slalom. Som mål har Werneri att göra barnen till mångsidiga snöåkare. Följande kurser ordnas under säsongen 2017-2018. Undervisningsspråket är finska.