fbpx

Tervetuloa Sappeen verkkokauppaan!

Verkkokaupassa asioiminen ei vaadi rekisteröitymistä, mutta se nopeuttaa ja helpottaa asiointia.


Vuokramökit

Sappee Chalets

Caravan paikat

Seikkailupuisto

Bike Park liput

Keikat

Lahjakortit ja arvosetelit

Firmakortti

Pyörävuokraamo

FrisbeeGolfPark

Gravity Camp 2024

Kausikortit

Kesäteatteri 2024: Rekkamies

Snow Rent Card

Sähköavusteiset polkupyörät

Tuotteen kuvat/ Ritari EI Sappeen myynnissä!

Korkeatasoinen tyylikäs paritalo huoneisto 122m², alakerta 78,5m² + yläkerta 43,5m² Varustelu 10+2 hlöä. Alakerrassa 1 makuuhuone, yläkerrassa 4 makuuhuonetta (jokaisessa erilliset vuoteet 2:lle). Lisäksi olohuoneessa on laadukas vuodesohva kahdelle.
Tyylikkäästi tehty talo, joka soveltuu sekä luksustason lomailuun että yrityskäyttöön. 5 mh, 2 wc:tä, hyvin varusteltu keittiö ja olohuone. Iso sauna ja katetulla terassilla aina lämmin kuumavesiallas 10:lle (lisämaksusta 150€/ varaus). Siirrettävien paljujen tuonti alueelle on ehdottomasti kielletty. Ulkoterassilla kesällä käytössä hiilikäyttöinen grilli (omat hiilet mukaan) sekä terassikalusteryhmä.
10 hengen ruokailupöytä toimii myös kokouspöytänä (FullHD 55" Ledtv:n voit kytkeä tietokoneeseesi kiinni ja näyttää sillä kokousmateriaalit, langaton internet yhteys), toinen taulu-tv yläkerrassa, kotiteatteri, kuivauskaappi, pakastin, induktioliesi, juomajääkaappi pukuhuoneessa, pesukone, radio/CD-soitin, äänentoisto myös saunassa, ulkovarasto ja osin katettu iso terassi.
Lapsille löytyy lisäksi ulkovarastosta pulkka ja liukuri talven riemuihin. Portaissa on lapsiportit.
Sappeen parhaalla paikalla rinteiden, kesäteatterin ja palveluiden vieressä . Talot ovat kiinni toisissaan ainoastaan teknisentilan osalta. Toisen huoneiston nimi on Linnanneito.

Valmistumisvuosi 2014.
Lemmikit kielletty.
Tupakointi kielletty.

Verkkokaupasta ostettaessa loppusiivous sisältyy hintaan (arvo 140€). Myyntipalvelun kautta ostettaessa hinnastohintaan lisätään loppusiivousmaksu 140€.
Majoituksen kokonaishinta muodostuu samaksi molemmissa ostotavoissa, lukuun ottamatta toimitusmaksua joka on myyntipalvelussa 20€ ja verkkokaupasta ostettaessa 15€.


Sijainti: Lastenrinteeseen 50 m, hiihtoladulle 300 m ja Tapahtumakeskus Huippuun 150m. Karustantien uimapaikkaan matkaa noin 3 km, tämä ranta on matalaa, hiekkapohjaista rantaa.