fbpx

Ski-Shop

Rinteeseen Ski-Shopin kautta

Sappeen Ski-Shop on monipuolinen ja asiantunteva laskettelijan hankintakeskus. Valikoimissamme ovat kaikki lasketteluun ja talviseen liikuntaan tarvitsemasi välineet ja varusteet, oletpa vasta-alkaja tai jo pidemmälle edistynyt talviliikunnan harrastaja.

Asiantunteva palvelu, parhaat merkkituotteet

Saat meiltä aina asiantuntevan palvelua markkinoiden johtavien merkkituotteiden valinnassa sekä tarvittavan opastuksen ennen rinteeseen menoa. Tutustu tarjouksiimme, niin huomaat, että Sappeen Ski-Shop voi olla markettia tai urheiluliikettä edullisempi ostopaikka. Sappeen Ski-Shopista ostat yksittäiset tuotteet tai täydelliset paketit – aina kilpailukykyiseen hintaan!

Voit kokeilla oikeassa ympäristössä

Meillä voit kokeilla välineitä niiden oikeassa käyttöympäristössä ennen kuin teet kaupat. Se on iso etu. Tiedät kuinka välineet käyttäytyvät rinteessä.

Myös välinevuokraus ja -huolto

Sappeen Ski-Shop myös vuokraa ja huoltaa välineitä. Vuokraa vaikka lumikengät ja kokeile merkittyjä lumikenkäilyreittejä laavuille.

Hyvä ostos

Sappee Ski-Shop tarjoaa uuden tavaran ohella myös käytettyjä monoja, suksia ja lautoja. Voit hankkia edullisesti omaksesi huippuvälineitä, jotka ovat olleet vasta muutaman kuukauden vuokraamon käytössä. Kaikki myymämme välineet ja varusteet ovat kunnostettuja.

Hanki Juniori paketti Sappeen Ski-Shopista

Sappeen ainutlaatuinen Junioripaketti tuo laskettelun järkihintaan joka junnun ulottuville. Hankit kerran koko varustuksen edulliseen Sappee Ski-Shopin pakettihintaan. Vaihdat välineet käyttäjän kasvaessa vaikka joka vuosi Ski-Shopissa isompiin kunnostettuihin vuokravälineisiin kiinteään hintaan. Vaihtoetu päättyy, kun käyttäjä täyttää 18-vuotta tai tarvitsee aikuisen välineet (sukset 170 cm).

Junioripaketti sisältää sukset, monot ja sauvat pakettihintaan 299,-
Vaihto isompiin kunnostettuihin vain 49 euron välirahalla!
Junioripakettiin on mahdollista liittää myös kypärän osto. Kypärä alkaen 59,-
Vaihto isompaan vuokraamokäytössä olleeseen kypärään 19,50,-

 

Toimitusehdot

Vaihdon hinta on aina sama, riippumatta siitä, vaihdetaanko koko paketti vai vain osa siitä.
Hinnoittelu perustuu lasketteluvälineiden yleisen hintatason kehittymiseen ja seuraa sitä.
Vaihdon on tapahduttava vähintään joka toinen vuosi, muussa tapauksessa sopimus purkaantuu.
Vaihdettavien välineiden on oltava ehjät, rikkoutuneita välineitä ei vaihdeta.
Kypärä ostettava samassa yhteydessä kuin suksipaketti muussa tapauksessa vaihto-oikeutta ei ole.