fbpx

Yksityistunnit

Opetustunnit alkavat joko tasatunnein tai puolelta. Tuntien kestot ovat 50 min, 75 min tai 100 min.

Kaudella 2023-2024 hiihtokoulu päivystää viikonloppuisin maaliskuun loppuun ja pääsiäisen 1.4. saakka. 2.4. -14.4. hiihtokoulutunteja voi varata pelkästään ennakkovarauksella.

Viikonloppuisin ja loma-aikoina voit kysyä tunteja myös suoraan hiihtokoulun kopilta (pulkkamäen vierestä). Suosittelemme silti, että otat yhteyttä etukäteen niin saat tunnin itsellesi parhaiten sopivaan ajankohtaan. Viikonloppuisin ja loma-aikoina järjestämme myös edullisia ryhmäkursseja – kysy lisää hiihtokoulusta!

Huomioitavaa!
Välineiden vuokraukselle kannattaa varata aikaa, jotta ehditte ennen tunnin alkua (15-30 min) hiihtokoulun toimistolle ilmoittautumaan. Välineitä voi vuokrata myös verkkokaupastamme, jolloin ne noudetaan vuokraamon noutopisteestä ja pääset nopeammin rinteeseen.

Hinnasto

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET
Puh: 0400 996 600 (pelkät puhelut)
E-mail: hiihtokoulu@sappee.fi

Pyydämme huomioimaan, että arkipäivinä hiihtokoululla ei ole päivystystä, mutta pyrimme järjestämään mahdollisuuksien mukaan halutun tunnin ennakkovarauksella. Olethan siis ajoissa liikkeellä, jos haluat varata opetusta arkipäiväksi. Viikonloppuisin hiihtokoululla on päivystä klo 10 alkaen.
Pyydämme olemaan yhteydessä hiihtokouluun joko soittamalla tai sähköpostilla, mutta huomioithan ettemme välttämättä ehdi heti vastaamaan, joten soitamme takaisin/vastaamme meiliin mahdollisimman pian.