fbpx

Etsitkö sopivaa paikkaa ympärivuotiselle vapaa-ajanasunnolle? Sappeelle on vain 50 kilometrä Tampereelta ja noin 160 km Helsingistä ja Turusta. Se on lähellä kaikkia eteläisen Suomen suuria kaupunkikeskuksia. Sappeelle ehtii mukavasti vapaa-aikaa viettämään ihan tavallisenakin viikonloppuna. Sappee tarjoaa loistotontteja, hyvät liikenneyhteydet, erinomaisen sijainnin ja vauhdikkaasti kasvavan ympärivuotisen matkailukeskuksen palveluineen. Rakentaminen on vilkasta ja kävijämäärät kasvavat vuosi vuodelta. Sappeelta hankkimasi vapaa-ajanasunnon voit helposti vuokrata muille kävijöille silloin, kun et sitä itse käytä.

SKI IN- SKI OUT TONTTIALUE

Sappeen Ski in – Ski out -loma-asuntoalue tarjoaa loistotontteja pitkien rinteiden ja luonnonkauniin Iso Arajärven tuntumassa. Tonttien viereinen metsäalue on luokiteltu luonnon monimuotoisuuden kannalta erittäin tärkeäksi, joten se jää luonnontilaan.

Sappeenvuoren maisemissa tunnet olevasi erämaassa, vaikka olet vain alle tunnin ajomatkan päässä Tampereelta. Jokaisen myytävän tontin sijainti on ainutlaatuinen. Tonttipaikkoja on myynnissä rajoitetusti – varmista siis itsellesi hyvä sijoitus pikimmiten!

Ota yhteyttä, niin kuulet lisää!
Soita toimitusjohtaja Jouko Poukkaselle, puh. 020 755 9970. Kuulet lisää mahdollisuuksistamme ja tontti- sekä loma-asuntotarjonnastamme.

Myytävät tontit

Sappeen uusi mökkialue ja vapaat tontit