fbpx

Sappee Chalets varausehdot

Varausehdot ovat voimassa ainoastaan Sappeen Lomamökit Oy:n kautta tehdyissä huoneistohotellin huonevarauksissa.
Sappeen Lomamökit Oy noudattaa seuraavia ehtoja.

Nämä varausehdot tulevat molempia osapuolia sitoviksi, kun asiakas on tehnyt majoitusvarauksen.

Varaajan on oltava täysi-ikäinen.

Varaaminen ja maksu

Varaus on sitova heti, varaushetkestä alkaen. Alustavissa varauksissa varaus poistuu vahvistamispäivämäärän umpeuduttua. Asiakkaalle lähetetään varausvahvistus, jossa on lomakohteen nimi, osoite, ohjeet mistä avaimet saa lunastaa sekä ajo-ohjeet Sappeen Resortiin sekä lomakohteeseen. Varausvahvistuksen mukana lähetetään myös laskut varaus- ja vuokran maksua varten. Varausmaksu sisältää (15 % huoneiston vuokrahinnasta, vähintään 50 € sekä toimitusmaksun 20 €) Laskun eräpäivä on (14 vrk laskun päiväyksestä), asiakas voi suorittaa myös varausmaksun ja loppusuorituksen yhdellä kertaa. Loppusuorituslasku tulee suorittaa viimeistään (3) kolme viikkoa ennen varauksen alkua. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin (3) kolme viikkoa ennen varauksen alkua, ei ennakkomaksua ja toimituskulua peritä erikseen. Tällöin sekä varausmaksu, toimistokulu että vuokra peritään samalla kertaa.

Saapuessaan lomakohteeseen asiakkaan on pyydettäessä esitettävä kuitti suoritetusta maksusta. Sappeen Lomamökit vastaavat siitä, että asiakas saa sopimuksenmukaiset majoituspalvelut. Lomakohteessa asiakas voi sopia muistakin palveluista, jotka hän maksaa suoraan lomakohteeseen. Sappeen Lomamökeillä on oikeus evätä asiakkaan pääsy lomakohteeseen, mikäli maksua ei ole suoritettu.

Varaaminen internetin kautta

Internetin kautta tehdyissä varauksissa peritään toimitusmaksu 15 €. Internet-varaus maksetaan joko luottokortilla tai pankkipalvelun kautta. Varausohjelma lähettää tilausvahvistuksen asiakkaan (rekisteröityessä) antamaan sähköpostiosoitteeseen onnistuneen maksamisen jälkeen. Tilausvahvistuksessa on aktiivinen linkki majoituksen avaintenhakuohjeesta, muista majoitukseen liittyvistä ohjeista ja matkustajailmoitus ennakkoon täyttämistä varten. Kun varaus maksetaan, asiakkaan tulee varmistua siitä, että hän maksutapahtuman jälkeen palaa takaisin oman varauksensa vahvistussivulle. Mikäli asiakas ei palaa vahvistussivulle, ei varausta synny eikä varausohjelma lähetä sähköpostivahvistusta varauksesta. Sappeen Lomamökit Oy ei vastaa epäonnistuneesta varauksesta vaan asiakkaan tulee viipymättä olla yhteydessä Sappeen Lomamökit Oy:n myyntipalveluun tilanteen korjaamiseksi. Sappeen Lomamökit Oy ei takaa, että huoneisto on tässä vaiheessa yhä vapaa. Mikäli huoneisto ei ole vapaa, rahat palautetaan tai asiakkaalle tarjotaan mahdollisuuksien mukaan toista huoneistoa. Internetin kautta varatessa asiakas hyväksyy näiden varausehtojen lisäksi myös internetsivuston Yleiset Käyttöehdot. Asiakas vastaa siitä, että hän on tutustunut ennen varausta tehdessään em. dokumenttien lisäksi myös varauksen tekoon liittyvään ohjeistukseen.

Peruutukset

Peruutukset on AINA tehtävä KIRJALLISESTI Sappeen Lomamökeille. Laskun maksamatta jättäminen ei ole hyväksyttävä peruutusmuoto.

Osoitteeseen Sappeen Lomamökit Oy, Sappeenvuorentie 200, 36450 SALMENTAKA tai sappee@sappee.fi. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto on tullut Sappeen Lomamökeille. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi lainkaan perille.

Varauksen peruuttamisesta pidätetään varausmaksu 15 % vuokrahinnasta (väh. 50 €) sekä toimituskulut 20 €.

Mikäli varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 21 vrk ennen loman alkua, veloitetaan koko vuokra + toimituskulut 20 €. Siinä tapauksessa että Sappeen lomamökit saa vuokratuksi huoneiston toiselle asiakkaalle, palautetaan vuokra siltä osin kuin toiselta asiakkaalta saadaan vuokraa. Suoritettua varausmaksua ja toimituskulua ei kuitenkaan palauteta. Sen estämättä, mitä edellä on määrätty, asiakkaalla on oikeus saada Sappeen Lomamökeille maksamansa summa takaisin, lukuun ottamatta varausmaksua ja toimituskulua, mikäli peruutus johtuu syystä, että asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö äkillisesti sairastuu, joutuu vakavaan onnettomuuteen tai kuolee. Edellä tarkoitettu tapahtuma on osoitettava luotettavalla tavalla (lääkärintodistuksella tms.). Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä. Asiakkaan Sappeen Lomamökeille maksama summa, lukuun ottamatta varausmaksua ja toimituskulua, palautetaan luotettavaa kirjallista selvitystä vastaan. Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana, ei asiakkaan maksamaa vuokrasummaa makseta takaisin, täten suosittelemmekin vakuutuksen ottamista. Mikäli asiakas muuttaa majoituskohdetta tai loman ajankohtaa, pidetään sitä aikaisemman varauksen peruutuksena ja uutena varauksena.
Tarjoushintaista majoitusta tai majoituspakettia ei ole mahdollista perua eikä siitä palauteta rahaa. Suosittelemme matkavakuutuksen ottoa kaikissa majoitusvarauksissa.

Epidemian tai pandemian aiheuttamat peruutukset tai siirrot

Mikäli vallalla oleva epidemia tai pandemia estää majoittumisen Sappeella liikkumisrajoitusten tai muun valtakunnallisen ohjauksen vuoksi, on asiakkaalla mahdollisuus siirtää varaustaan.
Varauksen siirto tulee tehdä viimeistään 7 päivää ennen majoituksen alkua. Varaus voidaan siirtää veloituksetta saman kohteen vapaaseen ajankohtaan, mikäli uuden ajankohdan vuokrahinta on sama kuin alkuperäisen varauksen. Uuden ajankohdan ollessa kalliimpi, tulee maksettavaksi alkuperäisen varauksen ja uuden varauksen vuokran välinen erotus. Mikäli uusi ajankohta on edullisempi, ei vuokrasta makseta hyvitystä.

Sappeen Lomamökit Oy:n oikeus peruuttaa varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majoure), lomakohteen omistajasta johtuvat syyt (esim. omistajan vaihtuminen), lomakohteen omistaja voi Sappeen Lomamökit Oy:n välityksellä irtisanoa sopimuksen, jolloin Sappeen Lomamökkien on mahdollisimman pian ilmoitettava asiakkaalle peruutuksesta. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada Sappeen Lomamökeille maksamansa suoritukset takaisin.

Mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan on Sappeen Lomamökit Oy:llä oikeus perua varaus.

Avainten luovutus, oleskelu lomakohteessa ja siivous

Huoneiston avaimet (yleensä 2- 4 avainta) asiakas noutaa itse Sappeen Matkailukeskuksen avaintennoutopisteestä, tarkemmat ohjeet asiakas saa laskun ja varausvahvistuksen mukana. Avaimet palautetaan avainten noutopisteen lukolliseen postilaatikkoon klo 12 mennessä lähtöpäivänä.

Huoneisto on asiakkaan käytettävissä tulopäivänä klo. 16.00 jälkeen ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo. 12.00 mennessä.

Huoneiston hintaan sisältyy loppusiivous

Mahdollisista välisiivouksista asiakas huolehtii itse tai ne tulee varata ennakkoon Sappeen Kiinteistöhuollolta (yli viikon kestävät varaukset). Tilatusta välisiivouksesta perimme siivousmaksun.

Vaikka loppusiivous sisältyy hintaan, edellytetään kohteen olevan normaalin asumisen jäljiltä, eli huonekalut ja muut varusteet (tv, radio yms.) paikoillaan ja ehjinä, roskat vietynä, astiat laitettuna tiskikoneeseen ja kone päällä sekä mahdolliset muut sotkut poistettuna. Mikäli varauksen päättyessä huoneiston järjestys ja kunto eivät vastaa edellä esitettyä ja huoltaja joutuu huolehtimaan sen kuntoon saattamisesta ennen seuraavan asiakkaan saapumista, veloitetaan siitä siivousmaksun/korjauskulujen lisäksi jälkikäteen käytettyjen tuntien mukaan á 50 €/tunti.

Huoneiston hintaan sisältyy liinavaatteet: Yksiössä 2:lle ja kaksiossa 4:lle. Lisähenkilöiden liinavaate/ yöpymismaksu on 30€/hlö/varaus. Mahdollisista tilatun välisiivouksen (yli viikon kestäneet varaukset) aikana tehdystä liinavaatteiden vaihdosta veloitamme 15€/ setti.

Oven aukaisu Matkailukeskuksen aukioloaikana on 25 € ja muina aikoina 50 €. Lomakohteiden erillinen varustetaso ilmenee esitteestä. Kadonneesta suksivaraston avaimesta perimme lukon vaihtamisesta aiheutuneet todelliset kustannukset.

Vuokraan sisältyy kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat ja ruokailuvälineet, wc- ja talouspaperit. Patjat, peitot ja tyynyt sisältyvät vuokrahintaan. Asiakas tuo mukanaan tarvitsemansa saippuat ja sampoot, mausteet sekä muut elintarvikkeet.

Vahinkojen korvaamiset

Asiakas on vastuussa mökin irtaimistosta vuokrausaikana. Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon suoraan kohteen omistajalle.

Tupakointi, lemmikkieläimet, auton lataaminen, sähkökatkokset ja hiljaisuus alueella

Tupakointi on kielletty kaikissa lomakohteen sisätiloissa. Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan 100 € tuuletusmaksu.

Lemmikkieläimet ovat sallittuja vain erikseen mainituissa kohteissa, lemmikkieläinmaksu on 25 € niissä kohteissa, joissa lemmikit ovat sallittuja.

Sähköautojen lataaminen Chalet talon sähköpistokkeista on kielletty.
Sappeella on 10 auton latauspistettä (type 2 max 22 kw) ja paikat löytyvät Sappeen parkkialueelta, toimivat eParking sovelluksella: auton lataus Sappeella

Sappeen Lomamökit ei vastaa luvattomasta tupakoinnista tai eläinpölystä aiheutuneista allergia tms. ongelmista asiakkaille. Sappeen Lomamökit ei ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä tai muusta ennalta arvaamattomasta syystä, jota ei olisi voinut estää mahdollisimman huolellisesti menetellenkään, kuten sähkökatkokset tai katkokset vedenjakelussa.

Alueella on hiljaisuus klo 22-07.

Sappeen Lomamökeillä ja sen määräämällä huolto- ja mökkitarkastushenkilökunnalla on ns. Isännän oikeus.

Jos huoneistossa majoittuvat häiritsevät naapureita eikä tilanne korjaannu huomautuksista huolimatta, voidaan käyttää ns. Isännän oikeutta ja purkaa vuokrasopimus välittömästi. Tällöin vuokrahintaa ei vuokralaiselle palauteta.

Henkilömäärä

Huoneistoa ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä kohteessa on vuoteita. Ylimääräisistä majoittuvista henkilöistä on aina sovittava erikseen Sappeen Lomamökit Oy:n kanssa.

Jos huoneistossa on majoittunut useampi henkilö kuin on etukäteen sovittu, on Sappeen Lomamökeillä oikeus periä tästä lisähenkilömaksu.

Asuntoauton ja -vaunun käyttö huoneistohotellin tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.

Mahdolliset valitukset

Kaikki huoneiston varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden ilmaannuttua ja loman aikana suoraan kohteen huoltajalle tai Sappeen Matkailukeskuksen lipunmyyntiin/myyntipalveluun: Sappeen Lomamökit, Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka (puhelin 020 755 9970).

Mikäli asiaan ei tule korjausta, asiakas voi tehdä kirjallisen valituksen Sappeen Lomamökit Oy:lle. Tämä tulee tehdä viimeistään kuukauden kuluttua varauksen päättymisestä. Jos asiakas ja Sappeen Lomamökit Oy/lomakohteen omistaja eivät pääse yhteisymmärrykseen, voi asiakas saattaa asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.

Toivomme, että viihdytte Sappeessa

Jos Teillä on loman aikana toivomuksia huoneiston varustuksen tai kunnon suhteen, ottakaa yhteyttä Sappeen Matkailukeskuksen myyntipalveluun. Älä anna loman mennä pilalle jonkun sellaisen puutteen tai pikkuvian vuoksi, jonka voimme hetkessä korjata.