fbpx

Hiihtokoulut ja kurssit

Nauti laskemisesta enemmän!
Sappeen taitavat ja innostavat hiihdonopettajat avaavat laskettelun salat niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekin laskettelijalle. Sappeen hiihtokoulun korkeatasoinen opetus palkittiin jo muutama vuosi sitten, kun koulu valittiin Vuoden Hiihtokouluksi. Hiihtokoulun ohjelmassa on oppitunteja sekä ryhmille että yksityistunteja niille, jotka haluavat opettajan huomion kokonaan itselleen. Oppiaineita ovat esimerkiksi laskettelu, ratalasku, lautailu, carving ja telemark.

Kun rinnetaidot ovat kunnossa, nautit laskettelusta enemmän ja turvallisemmin. Hiihdonopettajat auttavat myös tutustumaan uusiin lasketteluvälineisiin ja -tekniikoihin, joten kaikkien kannattaa päivittää ainakin kerran talvessa omat taitonsa. Jos otat hiihto-opetuksen 10-tiistain yhteyteen, voit vuokrata välineitä ja harjoitella rinteessä todella edullisesti.

Werneri All Inclusive

Wernerikurssit ovat lasten alkeiskursseja, joilla opetellaan laskemisen perusasiat. Lapset tutustuvat ryhmässä laskettelun maailmaan, välineisiin ja turvalliseen liikkumiseen rinteessä, kuitenkin ilon ja leikkimielisen opettelun kautta.

Laskettelukurssit

Sappeen hiihtokoulu järjestää talvisin lapsille ja aikuisille kursseja, minkä jälkeen lasketteluharrastuksen aloittaminen on paljon helpompaa.

Yksityistunnit

Yksityistunnilla saat henkilökohtaista opastusta yksin sinulle, perheellesi tai kaveriporukalle. Tunnin jälkeen on varmempi olo lähteä nauttimaan rinnepäivästä.