fi_0.png uk.png

Info

Sarjat:
Pro-sarja, kaikille avoin
Lady-sarja, kaikille naispuolisille avoin
Novice-sarja, sarja on avoin kilpailijoille joilla ei ole sponsoria

Kilpailuformaatti:
Kilpailu on kaksipäiväinen. Perjantaina 13.2. pidetään viralliset harjoitukset sekä karsinta lauantain semi-finaliin. Lauantaina 14.2. käydään semi-finalit sekä finali. Ilta huipentuu tapahtumaa varten rakennetulla erikoisobstaakkelilla, jossa käydään vapaamuotoinen Jam Sessions.

Pro-sarjalla on AFP-status joka tarkoittaa sitä, että kilpailijat saavat AFP-pisteitä, joiden mukaan kilpailijat rankataan AFP World Rankingiin. AFP-pisteitä saavat ainoastaan AFP:n jäsenet jos et ole vielä jäsen voit helposti liittyä jäseneksi rekisteröitymällä täällä: www.afpworldtour.com

Tsekkaa parkkiesittely tällä: Sappee Youtube

Aikataulut:
Perjantai 13.02.2015
Klo 12.00-14.00 rekisteröityminen kilpailutoimistossa (Tapahtumakeskus Huippu)
Klo14.00-15.00 vapaat harjoitukset
Klo 15.30 Kilpailijakokous Salomonin teltalla
Klo 16.00 karsinnat 1. & 2. kierros (Novice & Lady)
- Lämmittely Pro -> karsinta 1. & 2. kierros

Kilpailijoilla on kaksi kilpailuyritystä, joista parempi jää voimaan. Karsintojen 16 parasta pääsee lauantain semi-finleihin.

Lauantai 14.02.2015
Klo 12.00 Lämmittely
Klo 12.45 Kilpailijakokous Salomonin teltalla
Klo 13.00 Semifinaalit 1. & 2. kierros (Novice & Lady)
- Lämmittely Pro -> Semi-Finalit 1. & 2. kierros
Klo 15.00 Finali 1. & 2. kierros (Novice & Lady)
- Pro 1. & 2. kierros
Klo 18.00 Jam Sessions (Tapahtumakeskus Huipun edusta)
Klo 19.00 Palkintojenjako (Tapahtumakeskus huippu)
Klo 22.00 -> After Partyt Tampereen Fat Ladyssa

Kilpailijoilla on kaksi kilpailuyritystä Semi-Finaleissa, parempi suoritus jää voimaan. 8 parasta pääsee Finaleihin. Kilpailijoilla on kaksi kilpailuyritystä Finalissa joista parempi jää voimaan ja ratkaisee voittajan.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Palkinnot:
Pro-sarja (miehet): 5000 euron rahapotti sekä AFP-pisteitä. 1. sija 3000 euroa, 2. sija 1500 euroa ja 3. sija 500 euroa.

Lupaavin nuori palkitaan tuhansien eurojen arvoisella Salomon Support Rider-varustepalkinnolla. Paras ei tässä tapauksessa tarkoita tuloslistassa parasta vaan lahjakasta urheilijaa, jonka asenne on oikea ja jossa tuomaristo näkee potentiaalia nousta huipulle.

Sekä paljon hyviä tuotepalkintoja.

Turvallisuus ja vakuutukset:
Kilpailijalla tulee olla voimassaoleva tapaturmavakuutus, joka kattaa kilpailu- ja harjoitustilanteet. HUOM! Ski Sport Finlandin lisenssin mukana ostettu vakuutus kattaa myös Finnish Open kilpailun. Vakuutustodistus on esitettävä kilpailutoimistossa ilmoittautumisen yhteydessä. Ennakkoilmoittautumismaksu on prosarjassa 35 euroa, Novice ja Lady-sarjoissa 30 euroa. Paikan päällä ilmoittautuminen: Pro sarjassa 40 euroa, Novice ja Lady-sarjoissa 35 euroa. Kilpailija hissilippu 27,-/päivä.

Kilpailussa on ehdottomasti käytettävä kypärää. Myös muita suojia suositellaan.

Lisätietoja:
Kosti Puurunen
Puh: 040 560 9291
Email: kosti.puurunen(a)sappee.fi

Instagram #sappeefinnishopen

Yhteistyössä

sponsori-veikkaus2.pngsponsori_dumle.pngsponsori_downdays.pngsponsori_fatlady.pngsponsori_giro.pngsponsori_pepsimax.pngsponsori_sappee.pngsponsori_hrk.pngsponsori_sappeesnowpark.pngsalomon.pngTazza_small.pngsmithoptics-logo2.pngsponsori_afp.pnglogostoked.pngMagiCam-logo2.pnghuippu-logo2.pngfightback_logo_large_transparent.png