fbpx

Ympäristöohjelma

Sappee Resort (Deltarec Oy) ympäristöohjelma.

Sappee Resort sijaitsee Pälkäneellä, Salmentakana (Sappeenvuorella), eteläisen Suomen laajimman yhtenäisen metsäalueen Laipanmaan reunalla.
Paikalliset laskettelivat Sappeenvuoren rinteillä jo ennen kuin alueella oli kaupallista toimintaa. Sappee tuntee vastuunsa ympäröivien metsien ja luonnon hyvinvoinnista.

 

Jätteiden käsittely ja kierrätys

Sappee pyrkii jatkuvasti parantamaan jätteiden kierrätystä organisaatiossaan ja vähentämään ympäristövaikutuksiaan tällä saralla. Meillä on vahva sitoutuminen kestävään jätteidenkäsittelyyn ja kierrätykseen.

Lue lisää

Energia

Deltarec Oy:n ympäristöohjelman tavoitteena scope2-näkökulmasta tarkasteltuna on saavuttaa hiilipäästötön palveluiden tuottaminen vuoteen 2026 loppuun mennessä. Samalla pyrimme vähentämään energiankulutusta asiakaskohtaisesti.

Lue lisää

Hankinnat

Sappee panostaa ympäristötietoiseen hankintatoimintaan osana vastuullista liiketoimintaansa. Tavoitteenamme on vähentää hankintojemme ympäristövaikutuksia ja samalla tehostaa toimintaa henkilökuntamme ja asiakkaidemme näkökulmasta.

Lue lisää

Logistiikka ja liikkuminen

Sappee panostaa ympäristötietoiseen logistiikkaan osana vastuullista toimintaansa. Tavoitteenamme on vähentää koneiden tuottamia päästöjä ja samalla tehostaa henkilökuntamme ja asiakkaidemme liikkumista alueellamme.

Lue lisää

Viestintä

Sappee kiinnittää huomiota ympäristötietoiseen viestintään osana vastuullista liiketoimintaansa. Tavoitteenamme on välittää avoimesti ja selkeästi tietoa ympäristötoimistamme ja edistää ympäristötietoisuutta henkilökuntamme ja asiakkaidemme keskuudessa.

Lue lisää

Luonnon monimuotoisuus

Sappee korostaa luonnon monimuotoisuuden edistämistä osana vastuullista liiketoimintaansa. Yrityksemme pyrkii vähentämään haitallista vaikutusta paikallisiin ekosysteemeihin ja kantaa vastuuta ympäröivän luonnon säilyttämisestä.

Lue lisää

Sappee Resortin CO2-päästöt vuonna 2022 on laskettu käyttäen Scope 2 -lähestymistapaa,
joka ei sisällä henkilökunnan töihin tulomatkoista eikä asiakkaiden matkoista aiheutuneita päästöjä. Päästöt on ilmoitettu suhteessa vierailijamäärään: CO2-päästöt per vierailija.

0,86 co2 kg/vierailija 
0,18 sekajätekiloa/vierailija

Vuoden aikana Sappee Resortissa vierailee 250 000 asiakasta.
Ympäristöohjelma on Deltarec Oy:n (rinneyhtiön) ympäristöohjelma. Sappee Resortin alueella on useita jätteenkeräyspisteitä.
Jätteenkeräyspisteillä kerätään keskitetysti jätteitä alueen eri toiminnoista. Tämän vuoksi Deltarec Oy:n tuottaman jätteen erittely on mahdotonta.
Ympäristöohjelmassa esitetty alueella syntyvä jätemäärä vuodessa ilmoitetaan muodossa: sekajäte per vierailija.
On kuitenkin huomioitava, että jätemäärä sisältää myös muiden kuin Deltarec Oy:n toiminnasta aiheutuvia jätteitä.

Kokemäenjoen vesistönsuojeluyhdistys
Motiva Energiatehokkuussopimus
Pirkanmaan Jätehuolto
Sappee Resort kimppakyydit
Sappee Resort vastuullisuusraportti
Visit Finland CO2-päästölaskuri

Päivitetty 20.12.2023