Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Ravintolat

Tapahtumakeskus Huippu

Huippu on ympäri vuoden auki oleva ravintola. Tapahtumakeskus Huippu antaa upeat puitteet häille, sukujuhlille ja tapahtumille, kokouksille, seminaareille ja juhlatilaisuuksille. Huipun yhtenä toimialueena onkin myös juhlapalveluiden tuottaminen. Huippu on toimintansa aikana vakiinnuttanut paikkansa lähialueen ykkösmestana nimekkäiden esiintyjien kanssa.

Ravintola avoinna

Ryhmille sopimuksen mukaan.

Vohvelikahvila

Perherinteen yläaseman vieressä sijaitsee Vohvelikahvila, joka palvelee asiakkaita viikonloppuisin sekä sesonkiaikaan päivittäin. Suussa sulavien vohveleiden lisäksi listalta löytyy mm. makkaraperunoita, hampurilaisia sekä munkkeja ja makeisia. Vohvelikahvila soveltuu hyvin myös pienempien kokousten, tapahtumien ja juhlien järjestämiseen.

VOHVELIN TAPAHTUMAT
 

Á la Cafe

Á la Café on erinomainen levähdyspaikka, josta on mainio näköala rinteisiin. Se sijaitsee ala-asemalla, hissien lähtöpaikan kupeessa. Tarjolla on runsas valikoima niin kylmiä kuin lämpimiäkin pikkupurtavia. Lepuuta jalkojasi ja anna auringon lämmittää laajennetulla aurinkoterassillamme.
Ála Cafe avoinna:
Avataan viikonloppuisin ja loma-aikoina 30 min rinteiden avaamisen jälkeen.
Rinteiden sulkeuduttua Ála Cafe on suljettu kesän ajan.

Tilausravintola Ekokammi

Kun haluat kokea jotakin ainutkertaista, varaa ryhmällesi tilausravintola Ekokammi, aivan Sappeenvuoren huipulta. Räätälöimme Sinun toiveidesi mukaisen paketin vaikkapa viinipruuvin merkeissä. Maittavat menut nautitaan vanhanajan tunnelmallisessa hirsituvassa takan loimussa.  Ekokammi avoinna ainoastaan tilauksesta.