Sappee Snow Challenge 2023

Varaa ensi talven kausikortti nyt alle neljän päivälipun hinnalla

Osallistu Sappeen supersuosittuun Sappee Snow Challenge 2023 -kampanjaan ja varaa kausikortti Etelä-Suomen lumivarmimpaan hiihtokeskukseen. Varaus tulee tehdä 15.11.2023 mennessä. Maksat varauksen vasta kampanja-ajan päätyttyä. Osallistumalla kampanjaan saat ensi kauden kausikortin hintaan 169,99 € (norm. 580 €).

Näin monta Snow Challenge -kausikorttia on jo varattu

1 0 5 6 5

Kampanjan tavoitteena on myydä 15.11.2023 mennessä 12 222 kausikorttia hintaan 169,99 € kappale (norm. 580 €). Varaukset tehdään Sappeen verkkokaupassa. Jos kampanja ei toteudu, maksua ei peritä. Sappeella on oikeus toteuttaa kampanja vaikkei tavoitemäärä toteutuisikaan.

Varaa nyt, maksa marraskuussa. Kampanjan toteutuessa lähetämme maksulinkin sähköpostiin kampanja-ajan päätyttyä.

Hinnat eivät sisällä sirukorttia. Varaukset ovat sitovia. Sirukortti maksaa 8€/kpl.

Family Park -kausikorttikampanja

Sappee Snow Challengen yhteydessä järjestetään myös Family Park -kausikorttikampanja. Family Park  on lapsille räätälöity rinnealue, joka soveltuu hyvin lasketteluharrastuksen aloittamiseen. Family Parkissa on neljä erilaista rinnettä, pulkkamäki ja karuselli. Lue lisää Family Parkista täällä.

Family Park -kampanjan tavoitteena on myydä 15.11.2023 mennessä 288 kausikorttia hintaan 89,99 € kappale (norm. 120 €). Varaukset tehdään Sappeen verkkokaupassa. Jos kampanja ei toteudu, maksua ei peritä.

Family Park on maksullinen 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Alle 3-vuotiaat pääsevät Family Parkiin maksavan aikuisen seurassa. Muistathan myös, että alle 6-vuotiaat laskevat kypärä päässä Family Parkin ulkopuolella Sappeen rinteillä vanhempiensa seurassa aina maksutta.

Sappeella on oikeus hyväksyä kampanja, vaikka tavoitemäärä ei toteutuisi.

Näin monta Family Park -kausikorttia on jo varattu

2 4 6