fbpx

Paljon kehuja ja himoitun Vuoden Bike Park 2021 tittelin saanut alamäkipyöräilykeskus Pirkanmaalla kauniin luonnon keskellä.

Sappeen Bike Parkista löytyy ratoja kaikentasoisille pyöräilijöille. Huikeat näköalat ja hyvin suunnitellut reitit takaavat vauhdikkaat elämykset kaikille: rennosta hauskanpidosta aina extreme-laskuun. Meiltä saat myös ohjausta ammattitaitoisten (FMBIA) ohjaajien vetämillä yksityis- tai ryhmätunneilla sekä leireillä ja aloittelijakursseilla. Pyörävuokraamosta taas löydät tarvitsemasi laadukkaat välineet alamäkipyöräilyyn sekä sähköavusteiset fatbiket alueella ulkoiluun.
Shopissa on esim. Foxin kypäriä, ajovaatteita ja suojia sekä Muc-Offin pyöränhuoltoaineita. Myös kattava valikoima erilaisia renkaita ja varaosia.
Myymme vuokrakäytössä olleita alamäkipyöriä, kysy lisää vuokraamostamme.

Aukioloajat

Bike Park paketti

Bike Park- paketti sisältää lipun päiväksi Sappee Bike Parkiin, fillarin, ylävartalosuojan, polvisuojat, full face- kypärän, lasit ja ajopaidan. Hinta ei sisällä Axess- sirukorttia. Varustaudu alamäkiajoon soveltuvilla kengillä ja vaatetuksella. Ylävartalosuojan alle on hyvä varata ohut t-paita.

Kymppitiistait

Kymppitiistait Bike Parkissa jälleen ensi kesänä 2024!
lippu, välineet* ja fillari 3 tunniksi!

Kesän cooleimman harrastuksen aloittaminen ei voisi olla tämän edullisempaa!
*) suojavarustepaketti sisältää full face- kypärän, ylävartalosuojan ja polvisuojan.

Bike Park kurssit

Sappeen ammattitaitoiset FMBIA- koulutuksen saaneet ohjaajat opastavat sinut turvallisesti alamäkipyöräilyn saloihin.
Tutustu tarjontaamme ja varaa pian oma kurssisi!

Sappee Bike Fest 2024

Save the date. Bike Festit raidataan perinteiseen ajankohtaan eli elokuun lopussa. Bike Fest tulee olemaan isompi ja parempi, kuin koskaan. @mtbrallycom jälleen vahvasti mukana.

Sappee Bike Fest night ride 2023