Bike Fest valikko

Bikefest

sappee_bikefest_event2017.jpg

Kesä 2017 ei ole mitään ilman Bike Festejä. Sappee Bike Fest järjestetään 20.–23.7.2017

 

Osallistu mukaan kisoihin ja klinikoille tai hengaa kavereitasi kannustaen!

 

Sappee Bike Fest järjestettiin ensimmäisen kerran kesällä 2016. Tapahtuman sai erittäin lämpimän vastaanoton heti ensimmäisenä kesänä. Positiivisen vastaanoton myötä tapahtuma saa jatkoa ja tapahtumaa kehitetään tapahtumaan osallistuneiden palautteen pohjalta.

 

Bike Festeillä kilpaillaan seuraavissa lajeissa: Enduro, DH, Dual Slalom sekä Chainless-kisan merkeissä. Kilpailujen lisäksi järjestämme Matti Lehikoisen vetämiä DH/Enduro-klinikoita. Tapahtumakeskus Huipun edustalle nousee jälleen fillarihenkinen markkinakylä.

 

Bike Festeillä kilpaillaan jälleen Suomenmestaruudesta, kun DH-kilpailulla on jälleen SM-status. Enduro-kilpailu pidetään matalankynnyksen kilpailuna, kilpailuun on kuka tahansa tervetullut taitotasoon katsomatta. Dual Slalomissa pääset näyttämään frendilles kuka määrää. Chainlessissä ratkaisee smooteimmat linjat. Oletko sinä Bike Festien kunkku tai kuningatar. Merkkaa päivä kalenteriin, sillä Bike Festit eivät jätä ketään kylmäksi.

Bike Fest Video-Challenge on mukana myös tämän vuoden karkeloissa. Konsepti on hieman eri kuin viime vuonna, mutta palkinto on sitäkin parempi. Videoskaban voittajalle on luvassa riihikuivaa rahaa, palkintona on nimittäin 1000€ palkkio! Tsekkaa lisätiedot info-välilehdeltä.

Instagram @sappeebikefest

Yhteistyössä

bikefest_logot.jpg