Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Ohjeita majoittujalle

Varaus

Muista tehdä varauksesi hyvissä ajoin
Saat varauksesta tilausvahvistuksen sekä laskut varauksesta. Mikäli varauksen alkuun on alle 3 viikkoa, lähetämme laskun varauksesta yhdessä erässä.
Ota kuitti maksuista mukaasi epäselvyyksien välttämiseksi.
Peruutukset tulee tehdä aina kirjallisesti, esim. sähköpostiin sappee@sappee.fi
Varausehdot, mökit
Varausehdot, Chalets

Kuinka saan mökin avaimet?

Saat varauksesta sähköpostiisi tilausvahvistuksen, siitä löytyy tarkat ohjeet avainten noutoon.

Oleskelu mökissä

Mökki on asiakkaan käytössä tulopäivästä klo. 16.00 lähtöpäivään klo. 12.00. Vuokraan sisältyy kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat ja ruokailuvälineet, puut takan lämmitykseen. Patjat, peitot ja tyynyt sisältyvät vuokrahintaan. Asiakas tuo mukanaan liinavaatteet (tyynyliinat, lakanat ja pyyhkeet) sekä talous- ja WC paperin.

Grillaaminen

Grillaaminen on sallittu ainoastaan siihen tarkoitetuilla alueilla. Grillauspaikkoja löytyy alueelta useampia. Myös osassa mökeistä on oma grilli. Missään grillauspaikalla ei ole valmiina hiiliä tai sytytysnestettä, varaa niitä siis mukaan.
Sappee Chalets- huoneistohotellin terassilla tai parvekkeella on grillaaminen kielletty. Huoneistohotellin lähellä on grillauspaikka jota saa vapaasti käyttää. Kertakäyttöisten grillien käyttäminen sekä avotulen teko alueellamme on ehdottomasti kielletty.

Henkilömäärä

Lomamökkiä ei saa käyttää useampi henkilö, kuin mökissä on vuoteita.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet ovat sallittuja ainoastaan niissä mökeissä, joissa se on erikseen mainittu. Lemmikin oleskelusta peritään lemmikkimaksu 25€/ varaus. 
Muistathan siivota lemmikkisi jätökset. Jos lemmikkisi tekee tuhojaan mökissä, ota yhteyttä heti mökin huoltajaan tai infoon

Tupakointi mökissä

Tupakointi ei ole sallittua missään lomamökissä tai huoneistossa! Vältä savun kulkeutumista mökkiin jos poltat parvekkeella/oven läheisyydessä jne, koska seuraava mökkiin tulija voi olla herkkä tupakansavulle. Huomaavainen tupakoitsija siivoaa jälkensä, ei ole mukavaa jos esim. lapset kaivavat pihahangesta Sinun jättämäsi natsan suuhunsa!

Mökin tai irtaimiston vahingot

Jos vahinko sattuu, ottakaa yhteyttä mökin huoltajaan tai infoon, jälkilaskua ei ole kiva saada. Vahingonkorvaukset maksetaan kohteen omistajalle.

Loppusiivous

Lomamökin siivouksesta loman aikana ja sen lopussa huolehtii asiakas itse, muutoin saat siivouksesta siivouslaskun, alkaen 90 € ja riippuen mökin koosta. Muistakaa myös pihan/parvekkeen siivous, tupakannatsat, korkit, ulkokynttilät jne. Voit myös tilata loppusiivouksen meiltä etukäteen.Hinta on 90-180€ riippuen mökin koosta.
Huoneistohotellin majoitushintaan sisältyy loppusiivous, edellytämme kuitenkin että huoneisto on normaalin asumisen jäljiltä. Myös parvekkeen/ terassin tulee olla siisti.

Valitukset

Jos majoituksessa on jotakin puutteita, ota yhteyttä heti kohteen huoltajaan tai infoon.

Pikkulista mukana tuotavista asioista

- kuitti maksusta
- liinavaatteet (tyynyliinat, lakanat ja pyyhkeet)
- Huoneistohotellin hintaan sisältyy lakanat ja pyyhkeet 2:lle tai 4:lle, riippuen huoneiston koosta. Myös maksetuille lisähenkilöille on varattu liinavaatteet.
- mahdolliset lisätyynyt ja peitteet
- talous- ja WC paperia
- kahvi/tee yms. tarpeet
- ruoat ja mausteet
- korkin-/viinipullonavaaja
- tulitikkuja/sytytin
- saunomis/pesu tarpeet (saippua, shamppoo, pyyhkeet, harjat, hiustenkuivain..)
- illan viettoon pelejä, juomaa, kynttilöitä
- lihaskipuihin ja päänsärkyyn apua
- lomamieltä