Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Hiihtokoulu

Sappee_hiihtokoulu_1276.jpg

Sappeen Hiihtokoulu järjestää erilaisia kursseja lapsille ja aikuisille kauden aikana.
Lue lisää:

Wernerikurssit

Laskettelukurssit lapsille ja aikuisille

Nauti laskemisesta enemmän
Sappeen taitavat ja innostavat hiihdonopettajat avaavat laskettelun salat niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekin laskettelijalle. Sappeen hiihtokoulun korkeatasoinen opetus palkittiin jo muutama vuosi sitten, kun koulu valittiin Vuoden Hiihtokouluksi. Hiihtokoulun ohjelmassa on oppitunteja sekä ryhmille että yksityistunteja niille, jotka haluavat opettajan huomion kokonaan itselleen. Oppiaineita ovat esimerkiksi laskettelu, ratalasku, lautailu, carving ja telemark.

Kun rinnetaidot ovat kunnossa, nautit laskettelusta enemmän ja turvallisemmin. Hiihdonopettajat auttavat myös tutustumaan uusiin lasketteluvälineisiin ja -tekniikoihin, joten kaikkien kannattaa päivittää ainakin kerran talvessa omat taitonsa. Jos otat hiihto-opetuksen 10-tiistain yhteyteen, voit vuokrata välineitä ja harjoitella rinteessä todella edullisesti.

 

Hiihtokoulun yksityistunnit

 

Opetustunnit alkavat joko tasatunnein tai puolelta. Tuntien kestot ovat 50 min, 75 min tai 100 min.

Viikonloppuisin ja loma-aikoina voit kysyä tunteja myös suoraan hiihtokoulun kopilta (pulkkamäen vierestä). Suosittelemme silti, että otat yhteyttä etukäteen niin saat tunnin itsellesi parhaiten sopivaan ajankohtaan. Viikonloppuisin ja loma-aikoina järjestämme myös edullisia ryhmäkursseja - kysy lisää hiihtokoulusta!

Huomioitavaa!
Välineiden vuokraukselle kannattaa varata aikaa, jotta ehditte ennen tunnin alkua (15-30 min) hiihtokoulun toimistolle ilmoittautumaan. Välineitä voi vuokrata myös verkkokaupastamme (26.12 alkaen) jolloin ne noudetaan vuokraamon noutopisteestä ja pääset nopeammin rinteeseen.

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET
Puh: 0400 996 600 (pelkät puhelut, ei teksti- tai WA-viestejä)
E-mail: hiihtokoulu@sappee.fi

Pyydämme huomioimaan, että arkipäivinä hiihtokoululla ei ole päivystystä, mutta pyrimme järjestämään mahdollisuuksien mukaan halutun tunnin ennakkovarauksella.
Eli olethan ajoissa liikkeellä, jos haluat varata opetusta arkipäiväksi. Viikonloppuisin hiihtokoululla päivystä klo 10 alkaen.
Pyydämme olemaan yhteydessä hiihtokouluun joko soittamalla tai sähköpostilla, mutta huomioithan ettemme välttämättä ehdi heti vastaamaan, joten soitamme takaisin/vastaamme meiliin mahdollisimman pian.

>> Hinnasto

>> Hiihtokoulun toimitusehdot