Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Lapsille

Ajatasainen rinnetilanne (klikkaa tästä)

Sappeen Familyparkissa on tekemistä koko päiväksi.
Family Park on koko perheen rinnealue, joka sisältää neljä eri tyyppistä rinnettä sekä pulkkamäen ja karusellin.

Family Parkiin pääsee  voimassa olevalla päivä-, tunti- ja kausikortilla tai erikseen ostettavalla 19 euron hintaisella aluelipulla (+ tarvittaessa sirukortti 8 € kpl). Myös kävellen alueelle menevällä tulee olla voimassa oleva lippu.
Family Park on ilmainen alle 4-vuotiaille lapsille.

1) Hupsisrinne
Korkeusero 2m
Pituus 23m
Nimensä mukainen harjoittelurinne, jossa vauhti ei pääse kasvamaan kovaksi. Perheen pienimmille hyvä aloitusrinne. Hissinä mattohissi.

2) Rossirinne
Korkeusero 20m
Pituus 150m
Pieni rinne ensimmäisenä lastenmaailmaan tullessa. Rinne on pituuteen nähden hieman jyrkempi kuin Alkeisrinne, muttei liian vaikea. Hissinä helppokäyttöinen mattohissi.

3) Somparinne
Korkeusero 30m
Pituus 250m
Ihanteellinen rinne lasketteluharrastuksen aloittamiseen. Helppo sompahissi vie rinteen päälle ja alastulo on tasaista ja sopivan loivaa myös lumilautailun alkeisharjoitteluun. Somparinteestä löytyypehmustetuin elementein varustettu seikkailurata.

4) FunSlope
Kun pikkurinteet alkaa kyllästyttämään, voi lähteä kokeilemaan taitojaan Fun Slopeen, josta löytyvät erittäin helpot yli liu’uttavat pressit ja pienet hyppykummut sekä helppo Crossrata.Kummut ja kaarteet antavat tälle n. 250m pitkälle radalle haasteita. Radalla pystyy itse säätelemään hyvin vauhtia. Hissinä toimii somparinteen sompahissi, 

5) Pulkkamäki
Pituus n. 70m
Mikäli rinteisiin ei ole halua, voi pulkkamäessä kokea vauhdin hurmaa !
Pulkkamäki on lumetettu ja päivittäin rinnekoneella kunnossa pidetty pulkkamäki. 
Asiakkailla on vapaassa käytössä pulkkia. Ylös kiipeämistä helpottaa mattohissi. 
 
Kota
Family Parkin sisäpuolella olevaan kotaan pääsee myös aluelipulla ja kodassa on helppo pitää taukoa harrastusten lomassa. Makkaranpaisto ja eväiden syönti käy tunnelmallisessa kodassa mukavasti ja taas voi lähteä jatkamaan kohti uusia haasteita Family Parkissa tai jo isommissa rinteissä.

Wernerin vauhdikas Hiihtokoulu

Wernerin vauhdikas hiihtokoulu on erityisesti lapsille tarkoitettu hiihtokoulu. Yhdessä Wernerin kanssa naperoikäiset oppivat hauskasti rinteiden pelisäännöt ja turvallisen laskettelun. Wernerin tavoitteena on tehdä lapsista monipuolisia lumiliikkujia.

  • All Inclusive Werneri on aloitteleville yli 4-vuotiaille lapsille. Kurssin jälkeen lapsi hallitsee perustiedot ja -taidot.
  • VauhtiWernerin jälkeen lapsi on itsenäinen ja vauhdikas laskettelija. Suosittelemme että lapsi on käynyt LumiWernerin ennen VauhtiWerneriä tai on hankkinut vastaavat taidot muutoin.

 

All Inclusive Werneri ja VauhtiWerneri -kurssien ajankohdat Hiihtokoulu-sivullamme.


Tarkempi kuvaus Wernerin hiihtokoulusta