Sappeenvuorentie 200, 36450 Salmentaka, Pälkäne | puh: 020 755 9970 | sappee@sappee.fi

Sappeen palvelutarjonta kasvaa

Sappee on tunnettu parhaiten hiihtokeskuspalveluistaan. Keskus on vakiinnuttanut paikkansa Etelä-Suomen suosituimpana hiihtokeskuksena. Talvisesonkina Sappeella vierailee yli 120 000 laskettelijaa. Talvisesongin ulkopuolella Sappeella käy 100 000 vierailijaa. Sappee on panostanut pitkäjänteisesti talvipalveluiden lisäksi myös kesäpalveluiden kehittämiseen. Alueelta löytyy vetovoimainen kesäteatteri  sekä Suomen suosituin Bike Park. Sappee kuuluu Pirkanmaan liiton matkailun erityskehitysalueeseen.  Tulevana kesänä Sappee avaa täysin uuden aktiviteettipalvelun seikkailupuiston. Seikkailupuisto avataan  heinäkuussa 2021. Seikkailupuisto sijoittuu Sappeenvuoren laelle, nykyisten palvelurakennusten viereen. Avautuessaan seikkailupuisto tulee olemaan Pirkanmaan laajin.

 

”Seikkailupuiston rakentamista olemme selvitelleet jo jonkin aikaa. Aiemmin selkeän konseptin löytäminen tuntui haasteelliselta, mutta nyt löysimme oikean yhteistyökumppanin ja markkinatutkimuksen mukaan seikkailupuistolle on hyvä kysyntä. Lähdemme toteuttamaan hanketta yhteistyössä maailman suurimman  seikkailupuistovalmistajan Faszinatour-yhtiön kanssa. Seikkailupuisto on meille merkittävä investointi, olemme budjetoineet seikkailupuiston rakentamiseen 500 000 euroa, kokonaisinvestointi tulee olemaan noin 800 000 euroa. Uskon, että heinäkuussa avattava puisto saa heti suuren suosion. Olemme  ratasuunnittelussa panostaneet paljon lapsiperheisiin ja puistoon rakennetaan paljon suosittuja vaijeriliukuja. Odotan, että seikkailupuistossa vierailee ensimmäisen kesän aikana yli 15 000 seikkailijaa. Seikkailupuisto tukee hyvin alueella olevia muita palveluita, kuten majoitus- ja ravintolapalveluita. Seikkailupuisto on tärkeä palanen ympärivuotista toimintaamme. Näen, että seikkailupuisto  investoinnillamme on iso merkitys Pirkanmaan kesämatkailun vetovoimalle.” kertoo Sappeen  matkailukeskuksen toimitusjohtaja Jouko Poukkanen.

 

”Seikkailupuisto tukee hyvin ympärivuotista toimintaamme. Strategiamme on tarjota liikunnallisia elämyksiä perheille ja seikkailupuisto on yksi erittäin iso lisä strategian mukaista palveluntarjontaamme. Suunnittelutyö on sujunut hienosti saksalaisen Faszintaourin suunnittelutiimin kanssa. Puistossa tulee olemaan eritasoisia ratoja lähes 150, joista vaijeriliukuja on yli 30. Ratoja on siis heti aloituskesänä paljon. Pääsemme aloittamaan rakennustyöt heti talvisesongin päätyttyä. Seikkailupuiston myötä pystymme  tarjoamaan lisää ympärivuotisia työpaikkoja. Itse odotan innolla seikkailupuiston valmistumista ja tietenkin, että pääsen itse kokemaan seikkailupuistoelämyksen täällä Sappeella” toteaa Sappeen matkailukeskuksen rinneliiketoimintajohtaja Kosti Puurunen.

 

Kuva seikkailupuistosta

Lataa tiedote .pdf-muodossa