fbpx

Sappee Bike Park vuokraturva

Tarjoamme VUOKRATURVAN vuokrapyörille vuokrauksen keston ajaksi. Vuokraturva sisältää mahdolliset korvattavat osat ja varusteet sekä korjaustyöt. Vuokraturva on maksettava ennen vuokrauksen alkua esim. verkkokaupassa vuokrauksen yhteydessä tai vuokraamoon saapuessa. Vuokraturva on ostettava erikseen jokaiselle vuokrattavalle pyörälle.
HUOM! Vuokraturva ei korvaa varastettuja vuokravarusteita, eikä väline rikkoontumisia, jotka johtuvat vuokraajan tahallisesta tai huolimattomasta toiminnasta.

Vuokraaja on vastuussa vuokraamistaan välineistään ja on velvollinen palauttamaan vuokravälineet vuokrausajan päättyessä. Vuokraaja sitoutuu palauttamaan välineet siinä kunnossa, kuin on ne saanut. Vuokraaja on korvausvastuussa vahingoittuneesta tai kadonneista välineistä.

Vuokravälineiden kunto tarkastetaan ennen vuokrausta ja palautuksen yhteydessä, jos vuokraaja havaitsee välineessä vikoja, tulee siitä ilmoittaa välittömästi vuokranantajalle.

VUOKRATURVAN HINTA VAIN 9,90€/ pyörä

Esimerkkejä korvaussummista ilman vuokraturvaa:

Kiekko Enduro/DH                                             alk. 250 €

Vaihtaja                                                                alk. 80 €

Vaihtajaliipasinkotelo                                        alk. 50 €

Jarrukahva                                                          alk. 60 €

Satula                                                                   alk. 70 €

Huom! Mikäli asiakkaalla tapahtuu välinerikko Sappee Bike Parkin alueella( BikeParkin ollessa auki ), noudetaan asiakas Bike Parkin alueelta veloituksetta.

Pidätämme oikeudet muutoksiin!