fbpx

Snow Challenge 2024 – Usein kysytyt kysymykset

Miten osallistun Snow Challenge kausikorttikampanjaan? 
Osallistuaksesi Snow Challenge kausikorttikampanjaan tulee sinun ilmoittautua mukaan kampanjaan Sappeen verkkokaupassa. Ilmoittautumislinkin löydät Snow Challenge kausikorttikampanjan nettisivulta: www.sappee.fi/fi/snowchallenge
Onko Snow Challenge kausikorttikampanjaan ilmoittautuminen sitova? 
Ilmoittautuminen on sitova.
Mistä tiedän, että ilmoittautumiseni Snow Challenge kausikorttikampanjaan on onnistunut? 
Ilmoittautumisesta lähetetään vahvistusviesti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et saanut vahvistusviestiä ilmoittautumisen jälkeen, ole yhteyksissä meihin sähköpostitse niin tarkistamme varauksesi: sappee@sappee.fi
Veloitetaanko summa Snow Challenge kausikorttikampanjan kausikortin hinta 139,99 (Family Park 79,99€) heti ilmoittautumisen yhteydessä. 
Ei, kausikortti maksetaan vain siinä tapauksessa, jos Snow Challenge kausikorttikampanja toteutuu.
Snow Challenge kausikorttikampanjan toteutuessa, kuinka maksan kausikorttini? 
Maksusta lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen maksulinkki Sappeen verkkokauppaan. Verkkokaupassa on myös epassin ja Smartumin maksupainikkeet. Muilla välineillä maksamisesta, kuten liikuntaseteli, tulee ohjeet samassa sähköpostiviestissä. Kausikortti tulee maksaa eräpäivään mennessä.

Veloitetaanko summa minulta, vaikka kampanja ei toteutuisikaan?   
Ei. Maksu veloitetaan ainoastaan siinä tapauksessa, mikäli kampanja toteutuu.
Tuleeko minun ostaa kausikortti normaalihintaan 580€ mikäli kampanja ei toteudu?
Ei. Ilmoittautumalla Snow Challenge kausikorttikampanjaan et sitoudu ostamaan kausikorttia normaalihinnalla 580€.
Kuinka kauan Snow Challenge kausikorttikampanjan kausikortti on voimassa? 
Kausikortti on voimassa koko talvikauden 2024/2025, kausikortti on voimassa, kun se on maksettu. Talvikauden pituus ja avoinna olevien rinteiden/hissien määrä vaihtelee olosuhteiden mukaan.
Onko Snow Challenge kausikorttikampanjan kausikortti henkilökohtainen? 
On, kausikortit ovat henkilökohtaisia.
Mistä tiedän, että kampanja toteutuu? 
Kampanjan toteutumisesta ilmoitetaan kampanjan nettisivuilla, lähetämme myös sähköpostin kampanjaan ilmoittautuneille henkilöille.
Mistä saan kausikortin kampanjan toteutuessa?  
Saat kausikorttisi Sappeen lipunmyynnistä. Varaudu esittämään maksukuitti tai varausnumero lipunmyyntipisteessä. Kausikortin voi ladata myös netin välityksellä. Onnistuneen maksusuorituksen jälkeen saat sähköpostiisi latauslinkin talvikauden lähestyessä.
Mitä jos kampanja ei yllä tavoitemäärään?  
Kampanja ei toteudu ja maksua ei peritä, jos varattujen kausikorttien kappalemäärä ei yllä tavoitteeseen (8 888 kappaletta). Sappeella on kuitenkin oikeus hyväksyä ja toteuttaa kampanja myös pienemmällä kausikorttien varausmäärällä. Kampanja hyväksymisestä ilmoitetaan kampanjan nettisivuilla, lähetämme myös sähköpostin kampanjaan ilmoittautuneille henkilöille.
Minkä ikäinen tarvitsee kausikortin/hissilipun? 
Alle 6-vuotias laskee kypärä päässä vanhemman seurassa Sappeen rinteillä ilmaiseksi, pois lukien Family Park. Family Park on maksullinen neljävuotiaille ja sitä vanhemmille.
Teitkö kausikorttivarauksen onnistuneesti, mutta et saanut vahvistusviestiä sähköpostiisi? 
Tarkista löytyykö varausvahvistus roskapostikansioista tai mainossähköpostikansiosta. Mikäli et löydä vaurausvahvistusta niistäkään, niin ota meihin yhteyttä sähköpostitse (sappee@sappee.fi). Lisää sähköpostiviestiin tiedot millä nimellä varaus on tehty, kuinka monta kausikorttia varasit ja koska varaus on tehty.
Mitä jos rinteet eivät aukea koronarajoitusten vuoksi? 
Mikäli koronapandemiaan liittyvän viranomaispäätöksen vuoksi Sappeen laskettelukautta ei pystytä aloittamaan ollenkaan, siirtyy maksettu Snow Challenge kausikortti käytettäväksi seuraavalle laskettelukaudelle.