fbpx

All Around Rent Card toimitusehdot

All Around Rent Card-välinekausikortti toimitusehdot

Näissä toimitusehdoissa kerrotaan Sappeen matkailukeskuksen All Around Rent Card välinekausikortin (myöhemmin välinekausikortti) toimitusehdot.
Osapuolina Sappeen matkailukeskus (myöhemmin Sappee) sekä kausikortin tilaaja (myöhemmin asiakas).

Sappee myy talvikaudelle rajallisen määrän välinekausikortteja välinevuokraamoon. Kausikortit myydään Sappeen verkkokaupassa, sekä Sappeen matkailukeskuksessa. Saatavuus ostojärjestyksen mukaan.
Asiakkaan ostaessa Sappeen matkailukeskuksen All Around Rent Card välinekausikortin, sitoutuu hän noudattamaan alla olevia toimitusehtoja.

  • Välinekausikortin maksaminen. Välinekausikortti maksetaan Sappeen verkkokaupassa oston yhteydessä tai Sappeen matkailukeskuksessa paikan päällä.
  • Välinekausikortin voimassaoloaika. Välinekausikortti on voimassa yhden talvikauden (2023/2024), siitä alkaen, kun kausikortti on maksettu.
  • Välinekausikortti on henkilökohtainen. Välinekausikortti tehdään, kun asiakas (korttiin merkitty henkilö) tulee ensimmäistä kertaa käyttämään palvelua. Asiakkaan tulee tuoda mukanaan kortin käyttäjän kuva (passikuva tai vastaava) sekä henkilöllisyystodistus.
  • Välinekausikorttiin merkitty henkilö saa Sappeen välinevuokraamosta normaalitasoisen lasketteluvälinesetin (sis. laskettelusukset, laskettelumonot ja laskettelusauvat) tai normaalitasoisen lumilautasetin (sis. lumilauta ja lumilautakengät) käyttöönsä yhdeksi päiväksi kerrallaan, esittämällä voimassa olevan välinekausikortin sekä henkilöllisyystodistuksen välinevuokraamon kassalla.

Välinekausikorttiin merkitty henkilö voi myös halutessaan ottaa mukaan yhden normaalitasoisen lasketteluvälinesetin (sis. laskettelusukset, laskettelumonot ja laskettelusauvat). Asiakas voi käyttää lasketteluvälinesettiä haluamassaan keskuksessa. Lasketteluvälinesetti tulee palauttaa Sappeen välinevuokraamoon viimeistään silloin, kuin Sappeen laskettelukausi päättyy, ellei asiakkaan kanssa toisin sovita.

Asiakas on vastuussa vuokrattavista välineistä ja on hän korvausvelvollinen Suomen hiihtokeskusyhdistyksen välinevuokraamojen sopimusehtojen mukaisesti. Mikäli välineet rikkoontuvat, kun asiakas on laskettelemassa Sappeen ulkopuolella, Sappee ei ole velvollinen hyvittämään asiakkaalle mahdollisia asiakkaalle aiheutuneita kuluja.

  • Vuokravälineiden saatavuus. Välineiden saatavuus Sappeen normaali vuokrakalusto saatavuuden mukaan.
  • Väärinkäytökset. Mikäli välinekausikorttia käytetään väärin, on Sappeella oikeus ottaa välinekausikortti määräajaksi pois käytöstä tai räikeissä väärinkäyttö tapauksissa ottaa välinekausikortti pois kokonaan asiakkaan käytöstä.
  • Muut noudatettavat toimitusehdot. Kausikortin suhteen noudatetaan myös Suomen hiihtokeskusyhdistyksen ja kuluttaja-asiamiehen välillä hyväksyttyjä välinvuokraamoja koskevia sopimusehtoja. Sopimusehdot on päivitetty 18.10.2019. Linkki toimitusehtoihin
  • Kun asiakas käyttää välinekausikortin mahdollisuutta ottaa vuokravälineet mukaansa, on hänen jätettävä välinekausikortti pantiksi vuokrauksen ajaksi.