fbpx

Caravan toimitus- ja sopimusehdot

Sappee Resort-  vaunualueen toimitus- ja sopimusehdot sekä järjestyssäännöt.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Vuorokausipaikkavaraukset

Varauksen voi tehdä verkkokaupastamme tai myyntipalvelusta. Maksetun paikan maksuja ei palauteta peruutuksen sattuessa, ellei kyseessä ole sairastuminen tai kuolemantapaus.
Varauksen voi kuitenkin halutessaan siirtää toiseen ajankohtaan. Siirrosta tulee olla yhteydessä Sappeen myyntipalveluun mahdollisimman pian. Vaunupaikan hintaan ei sisälly sähkö, ellei varauksen tilausvahvistuksessa toisin mainita. Sähkö laskutetaan jälkikäteen sähköpostilla, sähkön voi talvella maksaa myös hissilipunmyyntiin lähtiessä.

Vaunualue

Resortin vaunualue sijaitsee Sappeenvuoren huipulla. Vaunualueella on n. 225 paikkaa.

Kausipaikat

Kausipaikka tarkoittaa etukäteen varattua ja maksettua asuntovaunun tai – auton sähköpaikkaa. Kausipaikka sisältää ainoastaan paikan joko asuntoautolle tai -vaunulle. Ei esim. sekä vaunulle että asuntoautolle, vaan toisesta vaunusta tai asuntoautosta peritään myös toinen paikkamaksu sähköineen.

Uuden kausipaikan varaus

Kausipaikkaa varatessa toivotaan ja oletetaan että asiakas käy itse paikan päällä katsomassa haluamansa vapaan paikan.
Varaus vahvistetaan 14 vrk:n kuluessa maksamalla varausmaksu Deltarec Oy:n tilille, muutoin varaus peruuntuu. Peruutuksen sattuessa, jo maksettua varausmaksua ei palauteta.
Loppusuoritus erääntyy sovittuna eräpäivänä, kuitenkin viimeistään 15.10 tai ennen vaunun tuontia alueelle.
Jo kausipaikan omaavilla asiakkailla on oikeus samaan paikkaansa tulevaksi kaudeksi. Vapautuvat paikat ovat selvillä toukokuussa kuluvaa kautta.

Kausipaikan uudelleen varaus seuraavalle kaudelle

Jo olemassa oleva kausipaikka varataan seuraavalle kaudelle nettivarauslomakkeella. Seuraavan kauden vaunupaikkavarauksista lähetetään sähköpostilla infoa kuluvan kauden lopulla.

Varaus tulee tehdä seuraavasti:
• Kesä- ja Talvikausipaikalle ennen 30.4.
Toukokuun alussa kaikki vapaaksi jääneet paikat ovat julkisessa myynnissä.

Kausipaikan varausmaksun suorittaminen

Varaus vahvistetaan 14 vrk:n kuluessa maksamalla varausmaksu Deltarec Oy:n tilille, muutoin varaus peruuntuu. Peruutuksen tullessa, jo maksettua varausmaksua ei palauteta.
Kesäkausipaikan maksu suoritetaan kokonaisuudessaan 14 vrk:n kuluessa varauksesta Deltarec Oy:n tilille. Kesäpaikan paikkamaksua ei palauteta.

Kausipaikan kesä – ja talvihinta

Talvikausipaikoilla on kaksi hinnoittelukautta, edullisempi kesähinta sekä normaalihinta. Kesähinta edellyttää kausipaikan maksua ennen 31. elokuuta. 1.9 lähtien hinta on normaali talvihinta. Kesäpaikan hintaa voi tiedustella myyntipalvelusta. Talvikausipaikan kaikki maksut tulee olla maksettu viimeistään 15.10 mennessä. 15.10 jälkeen tehdyn varauksen paikkahinta tulee suorittaa kokonaisuudessaan 14 vrk:n kuluttua varauksen teosta.

Kausipaikka

Kausipaikan maksaneille lähetetään syksyllä sähköposti, minkä kautta pääsee lukemaan alkavan kauden sopimuksen kausipaikasta. Sopimus hyväksytään vastaamalla sopimuksessa olevaan yhteydenottopyyntöön. Lähetyksen jälkeen sähköpostiin tulee kopio sopimuksesta.
Vaunupaikan sähkönmittauksen vuoksi, asiakkaan tulee ilmoittaa meille vaunun tuontipäivä joko sähköpostilla tai puhelimitse. Mikäli päivää ei ole ilmoitettu, aloitetaan sähkön mittaus kauden alusta. Sopimuksella asiakas sitoutuu noudattamaan näitä toimitus- ja sopimusehtoja sekä järjestyssääntöjä.
Kausipaikkaan sisältyy tiettyjä etuuksia, mutta myös velvollisuuksia.

Saunat, tiskipaikka ja kemiallisen wc:n tyhjennys

Kausi- tai vuorokausipaikan hintaan sisältyy saunan ja suihkun käyttö perjantai- ja lauantai-iltoina, sekä loma-aikana erikseen ilmoitettuina ajankohtina.
Sauna-ajat on erikseen ilmoitustauluilla ilmoitettu, netissä sekä facebookin Sappee Caravan- ryhmässä.
Sauna- ja suihkutiloista sekä pukuhuoneesta on poistuttava viimeistään sauna-ajan loputtua.
Sappee ei säilytä saunoihin unohtuneita tavaroita.
Caravan huoltorakennuksesta löytyvät miesten ja naisten saunat, pukutilat, wc:t, tiskipaikka, puhtaan veden hakupiste sekä kemiallisen wc:n tyhjennyspaikka. Lisäksi tiskauspaikalla on pyykinpesukone ja kuivausrumpu, joiden käyttö on maksullista. Maksu suoritetaan Sappeen vuokraamoon tai lipunmyyntiin niiden aukioloaikoina.
Palvelut ovat käytettävissä ympäri vuoden, kuitenkin vain maksetun voimassa olevan paikkavarauksen aikana.

Velvollisuudet

Sappee Resort huolehtii vaunualueen teiden aurauksesta, mutta kausipaikan vuokrannut huolehtii itse kukin, oman paikkansa lumien kolaamisesta, myös ns. portin pielien aurausvalleista sekä paikan hiekoittamisesta.

Kausipaikan sähkö

Koko vaunualueella on käytössä vaunupaikkakohtainen sähkönkulutuksen etämittaus. Asuntovaunussa tai autossa ei tarvitse olla omaa mittaria, vaan sähkön kulutus luetaan lipunmyynnistä ja laskutetaan kulutuksen mukaisesti. Sähkön kulutus mitataan vaunualueiden jakokeskuksissa Mitrix-sähkönmittausjärjestelmällä.
Uudella vaunualueella, eli vaunupaikat 150-306, tarvitaan sähkötolppaan kolminapainen europistoke, joka vaunupaikkalaisen on itse hankittava.

Paikka – ja sähkömaksujen seuranta

Kausipaikan sähkön kulutus on tarkoitettu ainoastaan vaunun sähköistämiseen ja lämmitykseen. Kaikki kausipaikan sähkön kulutus (myös auton lämmitys sekä pihavalot) on mittauksen piirissä ja asiakasta veloitetaan sähkön kulutuksen mukaisesti. Siirtohäviö mittauspisteen ja kulutuskohteen välillä on huomioitu sähkön hinnoittelussa.

Sähkömaksu laskutetaan seuraavasti:
• Talvikauden sähkö laskutetaan joka kuukausi alkaen joulukuusta. Sähkölasku lähetetään pääsääntöisesti sähköpostilla. Halutessanne paperilaskun, tulee postituskulua 4€/ lasku. Tarkemmat tiedot laskutuksesta löydätte sopimuksesta.
• Kesäkauden sähkö laskutetaan kauden päätyttyä.
Sähkön velaksi myynnin vuoksi Sappee Resortilla on oikeus pyytää kausipaikkalaiselta henkilötunnus varausta tehdessä.

Sähkölasku on perintäkelpoinen, mikäli laskua ei muistutuksista huolimatta makseta, laitetaan lasku perintään.
Samalla sähköntoimittaminen ko. paikalle lopetetaan.

Sappee Resort pidättää oikeuden muuttaa sähkön hintaa kesken sopimuskauden, ilmoittaen siitä 1kk ennen hinnan muutosta.

Luonnonolosuhteista

Sappee Resort ei korvaa luonnonolosuhteiden aiheuttamia vahinkoja vaunualueella.

Epidemiat, pandemia ja viranomaisten määräämät rajoitukset

Mikäli viranomaispäätöksellä määrätään jokin palveluista suljettavaksi, myös Sappee noudattaa näitä määräyksiä.
Caravan huoltorakennuksen saunatilat luokitellaan yleisiksi saunoiksi.
Myös ravintolatilat ovat määräysten piirissä, mikäli niitä määrätään suljettavaksi tai asiakasmäärää rajoitettavaksi.

Järjestyssäännöt

 • Sappee Resortilla ja sen määräämällä huoltohenkilökunnalla on ns. Isännän oikeus. Jos vaunualueella majoittujat häiritsevät naapureita eikä tilanne korjaannu huomautuksista huolimatta, voidaan käyttää ns. Isännän oikeutta ja purkaa vuokrasopimus välittömästi. Tällöin vuokrahintaa ei vuokralaiselle palauteta ja vaunu on siirrettävä pois resortin alueelta.
 • Caravan alueella hiljaisuus klo 22.00- 7.00. Pyydämme huomioimaan muut alueella majoittuvat asiakkaat hiljaisuuden aikana. Esim. musiikin soittaminen ulkona tai tarpeettoman kovaa ei ole suotavaa.
 • Vaunualueelle ei saa tuoda siirrettäviä saunoja, paljuja yms. rakennelmia edes väliaikaisesti.
 • Vaunualueella moottorikelkalla tai mönkijällä ajo on kielletty (ei koske huoltoajoa).
 • Mopolla ajo resortin alueella on kielletty. Ei koske normaalia siirtymää alueella.
 • Kausipaikalle ei saa tehdä kiinteitä rakennuksia / etutelttoja
 • Vaunualueella ei saa muokata / tuoda hiekkaa paikan isontamiseksi eikä myöskään kaataa puita.
 • Ilotulitteiden käyttö vaunualueella sekä parkkipaikoilla on kielletty. Ilotulitteiden ampumiseen osoitetaan paikka ennen Uuden Vuoden aattoa.
 • Koirat on pidettävä kytkettyinä resortin alueella.
 • Caravan saunat, pukuhuoneet, suihkutilat ja WC:t on jätettävä siistiin kuntoon saunomisen päätyttyä, tyhjät pullot vietävä pois. Sauna- ja suihkutiloista sekä pukuhuoneesta on poistuttava sauna- ajan päätyttyä.
 • Lintujen ruokinta ei ole sallittua resortin alueella, sen tuomien mahdollisten haittojen vuoksi. Ruokinta tuo mukanaan muitakin eläimiä ruokintapaikalle mitkä voivat aiheuttaa ongelmia (hiiret, rotat).
 • Vaunualueen grillikota ja laavu ovat kaikkien käytettävissä, muistathan siistiä paikat käytön jälkeen. Kota ja laavu käytettävissä joka päivä klo 7-22 välisenä aikana. Huomioittehan hiljaisuusajan.
 • Asuntovaunun voi tuoda resortin alueelle sovittuna ajankohtana, alkaen aikaisintaan etukäteen ilmoitettuna ajankohtana ja vaunu on vietävä pois kauden päättymisajankohtaan mennessä. Kauden alkamis- ja päättymisajat löytyvät caravan- sivulta.
 • Vaunupaikka on tyhjennettävä ja jätettävä siistiin kuntoon, koska alue on avoinna ympäri vuoden.
  KAIKKI roskat, jätteet, tavarat ja siirtolavat on vietävä lähtiessään pois alueelta, muuten hävitämme ne talvi- tai kesäkauden päätyttyä. Sappee Resortin toimesta tapahtuvasta siivouksesta veloitamme alk.100€:n siivousmaksun, joka kausipaikan vuokraaja tulee maksaa.

Toivomme yhteistyötä hyvässä yhteisymmärryksessä, pyrimme auttamaan teitä parhaan tieto/ taitomme ja kykymme mukaan!

Henkilötietojen käsittely: Henkilötietolain (523/1999)10 §:n ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteriseloste

Sopimusehdot tarkistettu ja päivitetty 3.3.2024